-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
heart.beat 777 لطفا چند نفرو شما با خودتون بیارین ... یا اگر دوستی دارین تهران به اونا اطلاع بدین که بیان و تعداد زیاد بشه...

heart.beat 777 لطفا چند نفرو شما با خودتون بیارین ... یا اگر دوستی دارین تهران به اونا اطلاع بدین که بیان و تعداد زیاد بشه...

معاونت حقوقي و امور مجلس وزارت بهداشت.مهندس موهبتی

من زنگ زدم گفتم آقای موهبتی ، بعد گفت: محبتی نه موهبتی....گفت اعتراضت میخوای خطاب به اون باشه گفتم :بله . گفت باشه جوابشو برات فکس میکنم..اونوقت حالا بچه ها این مدافع حقر ماست یا قراره از ضیائی طرفداری کنه ؟اشتباه اقدام نکرده باشیم زبونم لال؟!...

zy zy

New member
سلام به همه دوستان ، ازینکه نمیتونم تو اعتراضتون نقشی داشته باشم واقعا شرمنده ام بخصوص درقبال هم رشته ایای خودم (سم شناسی) که فک میکنم نماینده ای نداره همچنان ، من هرروز میام و این تایپیکو دنبال میکنم ولی حتی به خودم اجازه ندادم که وارد بحث بشم چون اعتراض حضوری به حضور من تو دنیای واقعی نیاز داره نه دنیای مجازی
، انشالا که موفق باشین رشته مارو هم فراموش نکنید ، مچکرم :riz304:

م.صفری

New member
خو دو دلیل داشت یکی اینکه سرم به پخ گرم بود ینی کار مهمی بود درگیر پخ بودم...دوم سرعتم کند بود نتم قط میشد...دققم داد دیروز
تی بلا میسر توهم فدایی داری من تی فدا:black_eyed:

تی بلا می سر چیست؟
ابراز علاقه دو گیلک به هم :28::riz481:

mahii

New member
تی بلا می سر چیست؟
ابراز علاقه دو گیلک به هم :28::riz481:
roozbarooz.blogsky%20(11).jpg

این شماره 021-22012647 گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران(20 و 30) لطفا زنگ بزنین اطلاع بدین از تجمع فردا بگین مییخوایم گزارش تهیه بشه و پخش بشه ...

م.صفری

New member
برین انقلاب بعدش کارگر شمالی تاکسی هست واسه میدون صنعت بعدش 100 متر بالاتر (تو بلوار فرحزادی ) ساختمون وزارت مشخصه

In addresso yeki az bacheha gozashte bud

نه عزیز نیازی به اسم نیست. شما احتمالا نفر 38ام هستید، خوش اومدین:rose:

همون ماهی و صفری
:
ابراز علاقه یکک فارس ب دو گیلک:25r30wi::tonguesmiley:

فدایی داری
ابراز علاقه از طرف نقی معمولی (هِد فامیل) :bunnyearsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA
دوستان پا شید زنگ بزنید چرا نشستین ... دیگه وقتی نمونده... امروز روز آخره ...نهایت تلاشتونو بکنین دیگه بچه ها

دل آرام

New member
آقا این سنا علوم پزشکی منو سرکار گذاشته رسما
دیروز و امروز زنگ زدم اون مرده که قول داده بود میگن نیست رفته آزمایشگاه !
بعد دختره میگه پیامتون رو بهشون میرسونم !!!

لعنت بر هر چی مردم آزاره !

ROJO

New member
گفت خبرنگارامون باتون تماس میگیرن

الانم شماره فکس ایسنا رچ بهم داد ک بفرستم ولی اشتباه کردم شماره رایتلم دادم:smiliess (2):
الان دوباره زنگ میزنم

اه من هرچی زنگ میزنم به 20 و 30 اشغاله یا بر نمیدارن ... 1 بار برداشت هر چی گفتم الووووووووو قطع کرد!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا