-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SINA70

New member
حتما بین بچه های کنکوری بچه سفیری بچه وزیری بچه وکیلی بوده از بند پ استفاده کردن...
ما چی...اصلا به چشم نمیایم...:smiliess (13)::smiliess (13)::smiliess (13):

golabatun

New member
اینجوری نگین....بچه ها این کنکور سراسریا خیلی تعدادشون زیاد بوده....واسه همین موافقت کردن
ما باید ایندفه با وزیر صحبت کنیم...ضیایی و پور کاظمی اصن به حرفاشون امیدی نیست

دل آرام

New member
بچه ها تو رو خدا با هواپیما نیایین ! :(((((((((((((((((((((

سقوط خونین یک فروند هواپیمای مسافربری حوالی مهرآباد - سایت خبری تحلیلی تابناك

- - - Updated - - -

بچه ها تو رو خدا با هواپیما نیایین ! :(((((((((((((((((((((

http://www.tabnak.ir/fa/news/424247/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF

golabatun

New member
بچه ها من مجبور شدم صندوق پستیمو پاک کنم
یکی از بچه ها که نامه فرستاده واسه نماینده یه متن واسه من میفرسته
با تشکرررر

abtin13

New member
خوب خوب خوب
می بینم که فعالیت از وجنات این تاپیک میباره
آورین آورین.ادامه بدین. :a2d3:

asayesh

New member
اپیدمیولوژی + سم شناسی :
مامان علی کوچولو

خیلی ازتون ممنونم ممان علی کوچولو این رو از طرف همه بچه های سم میگم اخه ما بیشتر دختر وشهرستانی هستبم وبرامون ممکن نیست بیابم تهران خودمم قرار بود بیام ولی اخرهفته عروسبمه نتوستم بیام ولی شما بهمون لطف بزرگی میکنید که نمایندگی رشته ماروهم قبول کردید ممنووووووونم:rose::thanks:

abtin13

New member
ایمونو + هماتو :
mahcima

میکروب + ویروس :
abtin13 و bardia_ezadmehr2

بهداشت محیط + بهداشت حرفه ای + اموزش بهداشت و ارتقا سلامت :
saeid3 و shiny

رادیوبیولوژی + MRI :
elmira1365

روان + امار زیستی :
دل آرام

بیوشیمی + فیزیولوژی :
abbas gara

بیوتک + ژنتیک :
Azin E

فیزیک پزشکی + مهندسی پزشکی :
Rasti

فناوری اطلاعات سلامت + انفورماتیک پزشکی :
elahe01

تغذیه + علوم بهداشتی در تغذیه + صنایع غذایی :
soheil... و علیرضا صفری

اپیدمیولوژی + سم شناسی :
مامان علی کوچولو

اقایون و خانومای نماینده دقت کنید هر چند رشته ای که باهاتونه باید اطلاعاتشون اعم از ظرفیت روزانه ی 92 و 93 بعلاوه ی لیست دانشگاههای بلوک شده ی امسال, دستتون باشه. نماینده ای نیاد بگه من فقط رشته ی خودمو بلدما... افراد نماینده اکثرا همون اشخاص پیگیرتر هستن . پس کاملا ازشون مطمین باشد
خیلی ممنون:smilies-azardl (113

خانم روهو.اطلاعات رشته ها همینان؟تغییری نکرده؟
البته امیدوار کننده تر از دیروزه:applause:

shiny

New member
آقا سعید با این روحیه ایثارگری شما ما باید یکی ازین مقواهای یخچال فریزر بگیریم دستمون:25r30wi:

goo

New member
بچه ها من درسته هرکاری کردم نشد که بیام ولی از همون اول به هر جا و هر کی و هر خبرگزاری و روزنامه و اینا و.... اطلاع رسانی و اینا کردم.بعد اینم هر کاری باشه انجام میدم.... من یه بار تجربش رو داشتم خیلی خیلی احساس بدی هست که اولش همه بدونن قبولی ولی بعدش.... امیدوارم دیگه این اتفاق نه برای من و نه برای شما نیافته...
رشته منم (تغذیه) با این که بلاک شده نداشته ولی ظرفی ها از 12-15 نفر هر دانشگاه رسیده به 3-4 نفر،خیلی بی انصافیه خیلی....

هنوزم به یک معجزه دلخوشم
گره های کور منو باز کن
خدا پاک کن اشکمو حالمو
نذار گریه بیشتر خرابش کنه....

م.صفری

New member
بچه ها من نامه خودمو ( البته از رشتم نام نبردم کلی گفتم) فکس کردم به 2 تا نماینده رشت که یکی دکترای اموزش بهداشت گفتم شاید بهتر درک کنه
لطفا همه این کارو بکنند. دوستی میگفت نماینده ها خیلی قدرت دارن میتونند یه تغییری ایجاد کنند.:sdasdasd:
کاش زودتر اقدام میکردم :14:
نماینده فوری جوابمو دادو فکس خواست که پیگیری کنه :tsimuzpzwoap1t9y3o7
فک نمیکردم همچین نماینده ای هم داشته باشیم :whistle:

abtin13

New member
سلام ، چ تغییری منظورتونه?

منظورم اینه که رشته جدیدی اضافه نشده؟ یا نمیانده جدیدی که بخواد رشته های اعلام نشده رو حمایت کنه؟
اگه اشتباه نکنم دیشب یکی دو نفر جدید اعلام وجود کردن

m_mobini

New member
دوستان نماینده تغذیه وصنایع غذایی میدونم خواسته ی زیادیه اما اگه شد نماینده ی رشته بهداشت وایمنی موادغذایی هم باشید که دانشگاه اصفهان بلوکه شده ومن بامدیرگروهش صحبت کردم گفت اگه وزارت ازمون بخواددوباره دانشجومیگیریم شرمنده میدونم خودم بایدبیام وخواستم منطقی نیست امااگه امکانش بود کمک کنید بینهایت ممنون وسپاسگزارم م م امیدوارم همگی موفق باشیدددددددددددددد

م.صفری

New member
بچه ها برخی از دوستان که با روال کار در وزارت خونه اشنایی دارند پیشنهاد دادن که فقط با وزیر صحبت کنید تا به نتیجه برسید وگرنه بی فایدس......حرفشون کاملا درسته

پس تو شعارا بگین فقط با وزیر اتمام حجت میکنیم و با هیچ کس دیگه ای حاضر به صحبت نیستم

abtin13

New member
دوستان(مخصوصا کسانی که در انجمن های دیگه هم فعال هستن) لطفا تو امضاهاتون در مورد تجمع 4شنبه با تیتر درشت اطلاع رسانی کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا