-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mah2

New member
بچه ها دیگه خسته هستن از وعده های خااااام

والا ما دلمون واسه همه میسوزه

خودمو جای همه میزارم و درک میکنم

ولی وقتی نشستن و میگن شما برین جلو واقعا افسرده میشم، واقعا کم میارم، باید انرژی واسه هم باشیم

تلاش تکی نیست همت گروهیه

امیدوارم بچه ها توجیه بشن و بیان

این تلاش اخره، بگین بسم الله و بیاین

پست اولم گفتم: خدا با جماعته

در هر صورت من هستم

elmira1365

New member
وهرکیم مثه من اونجا نبود اسم و رشته و رتبشو میگه نمایندش پای امضا بذاره

دقیقا، هر کسی هم نبود یه نماینده از طرف خودش داشته باشه حدقل

- - - Updated - - -

وهرکیم مثه من اونجا نبود اسم و رشته و رتبشو میگه نمایندش پای امضا بذاره

دقیقا، هر کسی هم نبود یه نماینده از طرف خودش داشته باشه حدقل

abtin13

New member

mahii

New member
منم موافقم چرا یسری اینجا فقط دارن همو محکوم میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا هی از بقیه ایراد میگیرن؟؟؟/خب هرکی داره نظر میده و سعی میکنه ک یجوری کمک باشه بنظرم باید یخورده باهم مهربونتر باشیم

soheil...

New member
اضافه کنید لطفا...
علی رضا صفری- دانشجوی صنایع غذایی.
مریم فرشیدی- دانشجوی صنایع غذایی.
من بازم بهتون اسم نفر میدم تو دو سه روز آینده...

دل آرام

New member
پیش خودم فک میکنم این اعتراضا و این که حضور پیدا کنیم اگه به نفع ما نشه.احتمالش هست که به نفع سال بعدیا بشه
اونوقت اگه من امسال با رتبه 23 نتونم استان تهران قبول بشم(تهران 17 نفر میگیره امسال) و سال بعد یکی با همین رتبه به راحتی قبول بشه،مطمینا دیگه بهش حسودی نمیکنم.با افتخار تو دلم میگم من جز کسانی بودم که برای جایگاه امروز تو تلاش کردم
اما اگه واقعا واسه تجمع همکاری نکنم وسال بعد یکی با همین رتبه به راحتی قبول بشه صد در صد حسرت مادام ااعمری خواهم خورد

ولی من فکر نکنم سال دیگه هم افزایشی صورت بگیره
سال دیگه یا همینه یا کمتره !
چون به قول خودشون سیاستشون کم کردن ظرفیته !
فقط ما امسالیا چون نمیدونستیم قربانی شدیم !

mri13

New member
اگه قراره فقط 4شنبه بریم و این آخرین تجمع هستش و اینکه همه باید خودشونو به این تجمع برسونن خوبه.ولی چرا 4شنبه. شنبه‌ها حتما ضیایی هست ولی 4 شنبه ممکنه باشه ممکنه نباشه و ما نمیتونیم این همه سرمایه‌گذاری رو احتمالات بکنیم. مگر اینکه قبلش با ضیایی هماهنگ کنیم که روز‌های کاریشو با مرخصی‌های rojo هماهنگ کنه.

آخرین ویرایش:

maryam007

New member
vali be nazaram ba in chiza hal nemishe masale. bayad motahed beshim va etela resani konim. age 20 nafar bian vali ye seda shoar bedan behtar az ine ke 100 nafar bian vali harki harfe khodesho bezane. shoma tamashagaraye korea ro didin to har bazi mian tedadeshunam kame vali por shur hastan va timeshuno tashvigh mikonan. bayad yekdel bashid

abtin13

New member
اگه قراره فقط 4شنبه بریم و این آخرین تجمع هستش و اینکه همه باید خودشونو به این تجمع برسونن خوبه.ولی چرا 4شنبه. شنبه‌ها حتما ضیایی هست ولی 4 شنبه ممکنه باشه ممکنه نباشه و ما نمیتونیم این همه سرمایه‌گذاری رو احتمالات بکنیم. مگر اینکه قبلش با ضیایی هماهنگ کنیم که روز‌های کاریشو با مرخصی‌های rojo هماهنگ کنه.

لازم نیست کسی روزهای کاریش رو با مرخصی های کس دیگه هماهنگ کنه.ضیایی کارش تو وزارت بهداشته.به غیر از .زارت بهداشت کجا می تونه باشه؟
دفعه پیش هم به ما گفتن که تو جلسه اس ولی همین که شلوغ بازی در آوردیم جلسه اش تموم شد!!!! رفتن باهاش حرف زدن.فرض هم اون نباشه وزیر بهداشت که دیگه هست.میگیم می خواییم با اون حرف بزنیم.شما مطمئن باش ما اونجا علاف نمی شیم.اونجا هرجور که بشه سعی می کنن تا جلوی ساختمون شلوغ نشه، همون کاری دفعه قبل 4-5 بار سعی کردن و چون تعداد کم بود تا حدودی موفق هم شدن

ROJO

New member
برای پر شور کردنشم برنامه میریزیم مریم جان، نگران نباش

دل آرام

New member
برای نامه نیازی به امضای شخصی نیستا
اسم و شماره ملی ویا شماره دانشجویی و یا شماره داوطلبی هم باشه کافیه !
تو همین انجمن هم میشه کسایی که نمیان و با این کار وزات مخالفن امضا بدن !
ابتین شما مسئول جمع امضا میشدید ؟
یه تاپیک بزنید جمع اوری امضا ! هر کی مخالف این کار امسال وزاتخونس و فکر میکنه حق امسالیا بود که از قبل خبر میداشتن و بهشون ظلم شده یه امضا رو دریغ نکنه !

abtin13

New member
برای نامه نیازی به امضای شخصی نیستا
اسم و شماره ملی ویا شماره دانشجویی و یا شماره داوطلبی هم باشه کافیه !
تو همین انجمن هم میشه کسایی که نمیان و با این کار وزات مخالفن امضا بدن !
ابتین شما مسئول جمع امضا میشدید ؟
یه تاپیک بزنید جمع اوری امضا ! هر کی مخالف این کار امسال وزاتخونس و فکر میکنه حق امسالیا بود که از قبل خبر میداشتن و بهشون ظلم شده یه امضا رو دریغ نکنه !

من که فکر نمی کنم کسی بیاد توی تاپیک عمومی شماره دانشجویی، کد ملی یا حتی اسمش رو بگه.حق هم داره.پیام خصوصی رو نمی دونم ولی اونم فکر نکنم کسی بیاد مشخصات خودش رو بده.

دل آرام

New member
خانم بهنوش هم که هفته پیش بودن اعلام آمادگی قطعی کردن
به دوستاشم داره میگه
ولی خودشون قطعی میان

Rojo جان آقای بردیا نمایند ه ی من هستن اون دفعه هم به نمایندگی از طرف من اومدن به خاطر من و دوستانشونم تا الان خیلی زحمت کشیدن اسم ایشونو بنویسین اسم هم اتاقیشونم مجتبی هست اونم بنویسن شاید 2نفر دیگه از هم کلاسیاش یا هم اتاقیاشونو بیارن که فعلا معلوم نیست اما احتمال زیاد میاره چند تائی رو.اما بردیا و مجتبی رو یادداشت کنین لطفا. حتما میان.

ROJO

New member
بچه ها بنظرم امضا رو بیخیال شید

اولا اینجا فک نکنم کسی امار بده

اونجا هم چون بعضیا داوطلب کنکور نبودن و صرفا همراهمون هستن تعداد امضاها از افراد کمتر میشه ک ب نفعمون نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا