-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
اقای سهیل لطفا اسم برای دو نفری ک صد در صد هستن بگین، من باید امارو اینجوری داشته باشم بهتره

Rainy Lady

New member
آقا بدبختی میدونین چیه
ما آدم زیاد داریم اما نمیان
خو تازه فارغالتحصیل شدیم - دیگه به لطف وایبر و لاین و واتس آپ و...همکلاسیا باهم در ارتباطن-همکارا همینطور
الان قرار میذاشتیم شنبه بریم تنگه واشی.همه شیفتاشونو میپیچوندن میومدن
بخداااا

هر کی می خواد بیاد هرکی میتونه نماینده بفرسته. هر کیم نمی خواد بیاد یا نمی تونه یا به نظرش بی فایدس نیاد.
منتی نیست. والسلام

abtin13

New member
برای اینکه سری قبل روی خوش نشون دادیم بعدش یه عده سوء استفاده کردن و رفتن بالای منبر و همه مون رو مقطوع الدم اعلام کردن و جماعت "در خانه معترض" گفتن که سنگ خودتون رو به سینه زدید. همین 3-4 نفری که با حرفای من ترش کردن و برام اظهار تاسف کردن و من رو متهم به یه سری چیزا کردن دیگه ازشون خبری نیست.رفتن پشت سرشون رو هم نگاه نکردن. اینا فقط صداشون کلفت شده عین بادکنک فقط باد دارن. حالا مطمئنم منتظر نشستن که دوباره شبیخون بزنن که واویلا وامصیبتا شما به ما توهین کردی، سر ما منت می ذاری، با این کارا ارزش خودت رو میاری پایین. من ارزشم با این کارا پایین نمیاد این تویی که ارزشت رو خیلی وقت از دست دادی.
پس لطفا کسی نیاد اینجا درس اخلاق بده به بقیه

mah2

New member
بابا هرچی نداشت، حداقل تایپیک قبلی با اینهمه تهدید همراه نبود، بچه ها باهم بهتر حرف می زدن... بهر حال من که هستم ولی این مدل حرف زدن بچه ها، شاید مارو از هم دور کنه ولی قطعا نتیجه ی مثبتی نخواهد داشت... به عنوان یه برادر کوچکتر گفتم.
امیدوارم که تعداد بیشتری از دفعات قبل جمع بشن، من خودم قول حداقل 2 نفر غیر از خودمو میدم، بابا بخدا اگه خونواده من تهران می بودن، همه ایل و عشرتمو می ریختم در وزارت خونه... ولی نیستن متاسفانه، در هر صورت rojo خانوم، میتونی رو من حداقل 3 و حداکثر 6-7 نفر حساب کنی.
یا علی...

راست می گید واقعا حرفها یه جوری شده که واقعا برخورنده ست دوستان لطفا یه جوری حرف نزنید که به جای بیشتر شدن تعداد کمتر هم بشه که اگه یکی بخواد بیاد هم پشیمون بشه

abtin13

New member
abtin میخوام حرف بزنم میترسم بقیه بگن داری پالس منفی میدی.اونایی که رفتن میفهمن من چی میگم.امیدوارم راهی که انتخاب کردید نتیجه بده چون منم ازش سود میبرم و اینکه اونجا 10 نفر بیشتر آدم جمع نشه به نفع هیچ کس نیست و فکر نکنید من خوشحال میشم ولی من دلم برای اون دوستانی میسوزه که از شهرستان با سختی میان و اینجوری ناامید میشن و دلم برای اون دوستی میسوزه که از خرم‌اباد بلند شد اومد و اونجور خسته و گرسنه بدون ناهار و بدون نتیجه مایوس شد وگرنه بیکار نیستم که با شما کل کل کنم.این دوستان نمیتونن هم شنبه بیان و هم 4شنبه. فکر نکنید هرکی تونست هر روزی بره خوبه مشکل ما اینه که یک رهبر درست نداریم که همه قبولش داشته باشن و یک روزی رو تعیین کنه و همه همون روز برن.تهرانو شهرستانمون با هم شد 30 نفر حالا شما میگی شنبه تهرانیا برن 4شنبه شهرستانیا.فکر نکنید این 2تا تجمع از هیچی بهتره چون این چند دستگی باعث ناامیدیه خیلی‌ها میشه و به اون تجمع اصلی که با این کاراتون ممکنه هیچ وقت تشکیل نشه آسیب میزنه.نمیفهمم چطور با این استقبال کم متوجه این موضوع نشدید. امیدوارم موفق باشید و تجمعتون نتیجه بده
ام آر آی عزیز، من از همون اول هم با دوتا تجمع مخالف بودم.من فقط خبر شنبه رو داشتم و از 4شنبه اطلاعی نداشتم.ولی وقتی دیدم که اکثرا با 4شنبه موافقن منم با همون روز موافقت کردم ودیگه شنبه از نطر من کنسل شد.برنامه ای برای شنبه وجود نداره مگه اینکه یه عده خودشون برن که اونم به خودشون مربوطه.ولی دیگه 4شنبه اینطوری نیست.4شنبه اگه کسی گفت میام باید بیاد ولی اگه قولی نداد با اون کاری ندارم ولی دیگه حق اعتراض نداره که چرا رشته من رو نگفتید چون اگه واسش ارزشی داشت پاشم میشکست پا میشد میومد نه اینکه چرت و پرت تفت بده اینجا...
حالا شما هم مختاری اگه میایی اسمتو بگو به خانم روهو تا آمار دستمون باشه ولی اگه نمیایی هیچ حق اعتراضی نداری.همینجا با همه اتمام حجت می کنم تا دیگه ای هیچ مدعی ای پیدا نشه

ROJO

New member
هر کس براش مهمه بااید بیاد

چرا هدفتون و یکسال عمرتون براتون مهم نباشه?

من دارم داااد میزنم اقا ما نفر میخوایم چهارشنبه، ما سلام و صلوات نمیخوایم ، ما تشکر نمیخوایم

ما نفر میخوایم، ی تجمع فقط نفر میخواد، اگه میتونی دریغ نکن

Rainy Lady

New member
پیش خودم فک میکنم این اعتراضا و این که حضور پیدا کنیم اگه به نفع ما نشه.احتمالش هست که به نفع سال بعدیا بشه
اونوقت اگه من امسال با رتبه 23 نتونم استان تهران قبول بشم(تهران 17 نفر میگیره امسال) و سال بعد یکی با همین رتبه به راحتی قبول بشه،مطمینا دیگه بهش حسودی نمیکنم.با افتخار تو دلم میگم من جز کسانی بودم که برای جایگاه امروز تو تلاش کردم
اما اگه واقعا واسه تجمع همکاری نکنم وسال بعد یکی با همین رتبه به راحتی قبول بشه صد در صد حسرت مادام ااعمری خواهم خورد

elmira1365

New member
نترس
زمان به نفع تو عمل میکنه!
همین طور تمام هستی!
جواب (نه) هم ابدی نیست....
مایک دلی

mahii

New member
خب اینکه کاری نداره این دفعه میزاریمش 4 شنبه ! بعد اون دستیاری ها توی ماه رمضون 4 تا تجمع برگزار کردن بعد ما میگیم چرا به اونا حقشون رو میدن به ما نمیدن !
فقط اگر این هفته همون تعداد کم بودیم به نظرم وقتی گفتن جمع شید اتاق کنفرانس همه بریم اونجا !
این جوری یه گفتمان درست صورت میگیره هر چند برای یک تعداد رشته معدود !

من نگاه میکردم متوجه شدم دستیاری ها یک عالمه امضا جمع کرده بودن علاوه بر تجمع 60 نفرشون ! یعنی یه جمعیت هدفمند بودن و در آخرم به هدفشون رسیدن ! این جمعه هم انتخاب رشته دوباره میکنن !!!!!

بعد خانم مری شما مگه به هدفتون رسیدید که میگید تجمعتون !
منم همین پیشنهادو دادم اما کسی گوش نکرد

elmira1365

New member
بجه ها یه نامه بنویسید بعد هر کسی که اونجا بود زیرش رو امضا میکنه و اسم رشته اش رو مینویسه و تحویل میدیم

ROJO

New member
راست می گید واقعا حرفها یه جوری شده که واقعا برخورنده ست دوستان لطفا یه جوری حرف نزنید که به جای بیشتر شدن تعداد کمتر هم بشه که اگه یکی بخواد بیاد هم پشیمون بشه

بچه ها دیگه خسته هستن از وعده های خااااام

والا ما دلمون واسه همه میسوزه

خودمو جای همه میزارم و درک میکنم

ولی وقتی نشستن و میگن شما برین جلو واقعا افسرده میشم، واقعا کم میارم، باید انرژی واسه هم باشیم

تلاش تکی نیست همت گروهیه

امیدوارم بچه ها توجیه بشن و بیان

این تلاش اخره، بگین بسم الله و بیاین

پست اولم گفتم: خدا با جماعته

mahii

New member
بجه ها یه نامه بنویسید بعد هر کسی که اونجا بود زیرش رو امضا میکنه و اسم رشته اش رو مینویسه و تحویل میدیم
وهرکیم مثه من اونجا نبود اسم و رشته و رتبشو میگه نمایندش پای امضا بذاره

abtin13

New member
بچه ها دیگه خسته هستن از وعده های خااااام

والا ما دلمون واسه همه میسوزه

خودمو جای همه میزارم و درک میکنم

ولی وقتی نشستن و میگن شما برین جلو واقعا افسرده میشم، واقعا کم میارم، باید انرژی واسه هم باشیم

تلاش تکی نیست همت گروهیه

امیدوارم بچه ها توجیه بشن و بیان

این تلاش اخره، بگین بسم الله و بیاین

پست اولم گفتم: خدا با جماعته

در تکمیل حرفای شما:
ان الله مع الصابرین- همانا خدا با صابرین است
ان مع العصر یسرا-همان بعد از هر سختی آسانی می آید

شما یه روز سختی بکش،یه روز صبر داشته باش، بلکه یه عمر نتیجش رو ببینی.

والا دیگه چنته ام خالیه.آیه و حدیث و توپ و تانک و مسلسل و... دیگه کسی بیاد با اینا میاد اگرم نیاد که نیومده دیگه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا