خب این فایل صوتی رو بدین شاید ما هم باهاش خیلی کارا بتونیم بکنیم[/quote
ریتا گفتن لینکشو میان میذارن که همه داشته باشن تا آخر شب میذارنش
خب این فایل صوتی رو بدین شاید ما هم باهاش خیلی کارا بتونیم بکنیم
منکه بچه ها چشمم آب نمیخوره... داره با کلمات بازی میکنه ...اصلا حرفاش خنده داره
بچه ها نظرتون چیه من این فایل صوتی رو ببرم پیش نماینده شهرم؟ها ؟نظر بدین،..نمایندم آدم خوبیه پیگیر کارم هست...که ببرش مجلس فایلو یا به هر حال ازش استفاده کنن.. البته با اجازه ی اون 2 نفری که صحبت کردن و صلاح بدونن من حاضرم که این کارو بکنم..فقط بهم نظر بدین لطفا
حامد ایمیل بچه ها رو بگیر براشون ایمیل کن لطفا؛ که هرکسی هرکاری از دستش بر میاد، انجام بده. مرسی.
فایل صوتی دقیقا مثل حرفایی بود که خبرش منتشر شد. بحث اینه اولا ظرفیت پارسال 5700 نفر بوده و دوم اینکه بدون اینکه ظرفیت همه رشته ها مثل پارسال بشه مگه میشه ظرفیت کل به پارسال برگرده؟!
من که دیگه مغزم نمیکشه ... چرا با این رتبه به جای اینکه برم تهران باید اصف برم در صورتی که رتبه های پایینتر پارسال الان تهران دارن درس میخونن ... آخه چرا واقعا ؟!
دقیقا!!! کاملا تناقض داره حرفا. من پیشش بودم از من پرسید ظرفیت کل پارسال چقدر بوده! گفتم نمیدونم از منشیش پرسید ! اونم گفت 5700
اره میشه بعضی رشته ها بیشتر پارسال وبعضی رشته ها کمتر اونوقت ظرفیت کل مثل پارسال
فایل صوتی دقیقا مثل حرفایی بود که خبرش منتشر شد. بحث اینه اولا ظرفیت پارسال 5700 نفر بوده و دوم اینکه بدون اینکه ظرفیت همه رشته ها مثل پارسال بشه مگه میشه ظرفیت کل به پارسال برگرده؟!
سعی کن تو زندگیت زیاد نپرسی چرا چون سوال خوبی نیست من شرایط تو رو درک میکنم ولی عقیدم اینه که گاهی شاید واسه ما آدما مسیر مناسب تری در نظر گرفته شده سعی کن همش به دید منفی به مسایل نگاه نکنی
وای aleto دارم به این فکر میکنم که چقدر پستام بار منفی یا دید منفی داشته که شما این بارشو دیگه طاقت نیوردینو بهم گفتین دید منفی نداشته باش... اما این چند روزه واقعا بد شدم ... همه میگن.
من بعید میدونم دانشکده ها به ما جوابی بدن. من چن روز پیش رفتم با مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکدمون صحبت کردم گفتم ظرفیتای پارسال برای رشته من چقد بوده؟ گف داخلی جراحی 7 تا گرفتیم. گفتم امسال چقد شده خبر داری؟ حالا مثلا میخواستم ببینم دانشگاه چقد اعلام کرده. گف ما خبر نداریم باید وزارت بهمون اعلام کنه!نظر من اینه تیر آخر رو امروز زدیم. مجلس هم رفتیم. باید منتظر جواب کنکور باشیم. دیگه واسه امسال کاری نمیشه کرد. به نظر من پیگیر دانشگاه ها باشین شاید قبول کنن بیشتر بگیرن
ببین فهیمه اینی که آدم یه جا تو زندگیش موفق نشده باشه یا شرایط جوری شده باشه که نرسیده باشه به خواستش ناراحت کنندست میفهمم کاملا ولی یادمون باشه ماها هممون تازه اول مسیری هستیم که سر تا سرش مانعست و بارها احتمال شکست و زمین خوردن هست ولی مهم اینه از این باخت ها واسه رسیدن به پیروزی هامون استفاده کنیم نمیخوام شعاری حرف بزنم ولی به عنوان یه دوست ازت میخوام قوی باشی و نگرشتو عوض کنی همی
وای فک کنم اوضاعم خیلی بی ریخته !جمله ی آخر آخرتو خیلیا بهم گوشزد میکنن...حیلی ازشون میشنوم... به هر حال ممنونم از راهنمائیت
اوضاعت بی ریخت نیست نگاهو خودمون واسه خودمون می سازیمببین فهیمه اینی که آدم یه جا تو زندگیش موفق نشده باشه یا شرایط جوری شده باشه که نرسیده باشه به خواستش ناراحت کنندست میفهمم کاملا ولی یادمون باشه ماها هممون تازه اول مسیری هستیم که سر تا سرش مانعست و بارها احتمال شکست و زمین خوردن هست ولی مهم اینه از این باخت ها واسه رسیدن به پیروزی هامون استفاده کنیم نمیخوام شعاری حرف بزنم ولی به عنوان یه دوست ازت میخوام قوی باشی و نگرشتو عوض کنی همی
وای فک کنم اوضاعم خیلی بی ریخته !جمله ی آخر آخرتو خیلیا بهم گوشزد میکنن...حیلی ازشون میشنوم... به هر حال ممنونم از راهنمائیت
من بعید میدونم دانشکده ها به ما جوابی بدن. من چن روز پیش رفتم با مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکدمون صحبت کردم گفتم ظرفیتای پارسال برای رشته من چقد بوده؟ گف داخلی جراحی 7 تا گرفتیم. گفتم امسال چقد شده خبر داری؟ حالا مثلا میخواستم ببینم دانشگاه چقد اعلام کرده. گف ما خبر نداریم باید وزارت بهمون اعلام کنه!
بعدم امسال کرمان 4 تا داخلی میگیره به اضافه دو تا ظرفیت مازاد. درست میشه دیگه. انگار چیزی کم نشده.
رییس دانشکدمون گف ظرفیت مازاد عین شبانه میمونه. ینی با روزانه ها سر یک کلاااس میشینن !
بابا اینا فقط پولیش کردن. اگه مازادارو در نظر بگیرید انگار کاهش نداشتیم. فقط پوووووول میخوان همین.
به نظرم باید صدای هر جفته اینارو ضبط کرد بعد صدای اینو واسه اون و صدای اونو واسه این گذاشت تا اول اینا باهم کنار بیان تا بعد ما تکلیف خودمونو بفهمیم...اینجوری بهتره