92 هم بار سفر بست. برایش یادگاری بنویس

mohammad63

Well-known member
نرم نرمک می رسد اینک بهار

خوش به حال روزگار

خوش به حال چشمه ها و دشت ها

خوش به حال دانه ها و سبزه ها

خوش به حال غنچه های نیمه باز

خوش به حال دختر میخک که می خندد به ناز

خوش به حال جام لبریز از شراب

خوش به حال آفتاب
92 هم روزی که آمد، من سرمای عجیبی خورده بود، همان روز بعداظهرش رفتم فوتبال، همان روز لبخند مادرم مرا به وجد آوردف همان روز دوباره خانواده ام را از نو دیدم ....
روزهایش یک به یک گذشت، هر روز دردی، هر روز حادثه ای، هر روز فکری و هر روزش شد دوباره تکرار مکررات....
گذشت و گذشت و گذشت..........
من با فکاهی و خنده بازار........ با نایک و لایک هایش، با تیکه های لذت بخش مکسین، با شفیع و بحث های ازدواجش، با سالار که این اوخر شوخی شوخی زدیم به تیپ هم .......
با کلیپس فریبا، لیلی و پری و
با کریزی و شفق و اتشین
با اسمان 93 که قل من بود
با همه همه همه بچه های گل خوش علوم پزشکی خوش بودم ........
.خوش بحال روزگار............
92 دارد می رود... چمدانش را بسته و این روزها هرچند دلش برای این لحظاتی که گذشت تنگ می شود... اما دارد می رود
روزهایش یک به یک به صفحه خاطراتمان پیوستند.........
تو هم برایش یادگاری بنویس..........
92 رفت اما گل نرگس ما هنوز نیامد ......................

TM67

New member
[SIZE=3]در روز‌های بارانی من با چتر هیچ ارتباط معنایی ندارم، من هرچه قدر هم كه سر به زیر باشم در روزهای بارانی سر به هوا می‌شوم.
عابران پیاده هرچه می‌خواهند بگویند، قطرات باران چقدر متواضعانه مهمان خاك می‌شوند با اینكه از آسمان افتاده‌اند از دماغ فیل نیفتاده‌اند.
به نظر من قطره‌های باران حتی در شهری مثل تهران بیشتر رنگ و بوی خدا را دارند تا …
آی كسانی كه خدا را ندیده‌اید، حضور خدا در روز‌های بارانی پررنگ‌تر است، من به خدا نزدیك‌تر می‌شوم پله… پله … پله
آنگاه كه از آسمان شعر می‌بارد قطره … قطره
[/SIZE]

N@RVIN

Well-known member
به قول پست یکی از بچه ها تو تاپیک در به در

خدااانگهدار 365 روز بی حال

خدا نگهدار بدترین سال عمرم

میدونم روزهای خوشم روبرومه:thanks:

mexin

Well-known member
خداحافظ سال گرونی طلا و دلار و پسته شب عید و پراید و نان و آب و در کل همه چیز...
امیدوارم روزهای خوب و سالی پر از شادی و سلامتی و کمترین دغدغه مالی و فکری برای همه مردم باشه.):thanks:

setayesh71

New member
سال 92 رفتی ، با همه خاطرات خوب و بد ، با همه اتفاقات ... با همه دل بستن ها و دل کندن ها و دل شکستن ها ....
با همه اشک ها و لبخند ها ...
خنده های از ته دل و گریه های از روی عجز ....
رفتی ، ولی ازت راضیم ... با همه خوبی ها و بدی ها ازت راضیم ...
کاش خدا هم از من راضی باشه .... با همه بدی هام ...............

بالا