▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
سلام به همگی دوستان . بچه ها این آهنگ رو گوش کنین . امیدوارم خوشتون بیاد:
music
این آهنگ به خودم که خیلی انرژی داد:rolleyessmileyanim:
آره یه زمونی عشق من بود، اسم کاملش: Hurts - Devotion
می دونی چه آهنگیه؟ سریال ومپایر فصل 2ش، اونجایی که الینا میاد تو مجلسی که شهردار برگزار کرده. از در که میاد تو این آهنگ پخش میشه :)
آهنگهای Hurts عالین.
این آلبومشون خیلی خوبه:
Lutsu.cc Secure URL Shortener Services

این ترک رو هم بگیر، سبک folk اگه دوست داری :)
موزیک ویدئوش هم عالیه.
68_The_Lumineers_-_Ho_Hey_(www.SongsLover.pk).mp3

kolouche

New member
بابا چقد باکلاسین... :5:

دو سه تا آهنگ جکس براتان داروم.. سولپلیز... مذاروم برا رفع خستگی بعده کنکور....همه بیریریم وسط... :motat:

ati1408

New member
آره یه زمونی عشق من بود، اسم کاملش: Hurts - Devotion
می دونی چه آهنگیه؟ سریال ومپایر فصل 2ش، اونجایی که الینا میاد تو مجلسی که شهردار برگزار کرده. از در که میاد تو این آهنگ پخش میشه :)
آهنگهای Hurts عالین.
این آلبومشون خیلی خوبه:
Lutsu.cc Secure URL Shortener Services

این ترک رو هم بگیر، سبک folk اگه دوست داری :)
موزیک ویدئوش هم عالیه.
68_The_Lumineers_-_Ho_Hey_(www.SongsLover.pk).mp3

وای ! آره یادش بخیر ! بعد از کنکور دوباره میرم توی همون جو و فضا . خیلی خوب بود .
. دست شما درد نکنه:riz304:
خب من دیگه برم سر درس . همگی موفق باشین

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

eeeeeeehsan

New member
بابا چقد باکلاسین... :5:

دو سه تا آهنگ جکس براتان داروم.. سولپلیز... مذاروم برا رفع خستگی بعده کنکور....همه بیریریم وسط... :motat:
خنک:motat:

این چی بود منکه هیچی نفهمیدم[emoji53]

به به تو خط اهنگ رفتین میبینم
[emoji6]
آره
N_aggressive%20(37).gif

eeeeeeehsan

New member
زبان لغات جدید + مرور قبلی ها + متن + تسوت.
ایمنی آخرای دور دوم.
زیست 1 دور تقریبن تمومه.
بیو و میکروب هم هچنان 0!!! :14:

ati1408

New member
من این هفته سر و ته زیست رو هم آوردم و فقط یه کمی از مولکولی مونده :tonguesmiley:
ایمونو هم فصل بیماری ها تست هاش مونده که البته فکر کنم بیماری ها یه مرور کلی دیگه هم میخوان :thumbsdownsmileyani
زبان هم به قوت خودش باقیه
بیوشیمی که فقط مباحث مشترک با زیست رو میخونم بنابراین زیست خودبه خود یه دور دیگه مرور میشه:thumbsupsmileyanim:
میکروب هم تست هاش مونده

*baroon*

New member
سلام به بروبچ :ad54ad:
خوبین خوشین سلامتین
بعد از قرنها اومدم گزارش بدم
گزارش خاصی نیست که بگم فقط مروره نمیدونم دور چندمه شمارش از دستم در رفته:21:
میخونیم دیگه دور همی
انشا الله همگی قبول شیم بارتبه های عالی

f70i

New member
سلام دوستان من یه سوال داشتم یعنی تو دوتا تست اومده بود و من قاطی کردم پاسخ های ایمنی ذاتی بر ضد باکتریهای داخل سلولی و بر ضد باکتریهای خارج سلولی عمدتا ؟ اگه صفحه شو از ابوالعباس هم بگید خیلی ممنون میشم

zmh

New member
سلام دوستان من یه سوال داشتم یعنی تو دوتا تست اومده بود و من قاطی کردم پاسخ های ایمنی ذاتی بر ضد باکتریهای داخل سلولی و بر ضد باکتریهای خارج سلولی عمدتا ؟ اگه صفحه شو از ابوالعباس هم بگید خیلی ممنون میشم
سلام
علیه باکتریهای داخل سلولی فاگوسیتهاوnk
علیه باکتری بیرون سلولی فاگوسیتهاوکمپلمان
فصل15ابولعباس.ایمنی دربرابرمیکروبها

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان
16.gif

این آخرین شانس و احتمالن تلاش برای عوض کردن تاریخ آزمون هاست.
لطفن هرکی هرکاری از دستش بر میاد دریغ نکنه، هرچقدر می تونید تماس بگیرید.

ببینید پارسال ادمین یه همچین تاپیکی رو زدن:
اعتراض براي برگرداندن تاريخ برگزاري آزمون ارشد پزشكي 93 به روال عادي هر سال

با اعتراضی که بچه های پارسالی کردن تاریخ افتاد به 22 و 23 خرداد.
امسال هم همینطور، باید اعتراض کنید تا نتیجه بده، ولی اصلن رو تغییر کردن زمانش حساب باز نکنید و سخت بخونید.

من خودم به شخصه نمی خوام تاریخش عوض بشه چون دیگه حوصله ندارم، هنوز خیلی عقبم ولی میخوام هرچه زودتر تموم شه راحت شم.
ولی از فردا با 4تا خط موبایل و ثابت هی تماس میگیرم باهاشون. شما هم اگه میخواین تاریخ عوض بشه به دوست و آشنا و فامیل و همه اطلاع بدید که فقط و فقط تماس بگیرین با شماره های:
81452052
81452574
81452575
دفتر پورکاظمی 81453309
کارشناس آزمون ارشد خانم اسد برقی 81453243

ریمایندر رو گوشیتون سیو کنید 1 ساعت یه بار زنگ بزنید.

زنگ که میزنید جواب نمیدن ناامید نشین، باز زنگ بزنید.
هرکی تلفن رو برداشت بگین به تاریخ آزمون اعتراض دارین، واسه چی گذاشتینش 1 خرداد!!
28 خرداد اول رمضونه، فوقش 2 روز آزمون سراسری هست و 1 روزش هم استخدامی. اینا بهونشونه چون میخوان آزمون رو سریعتر برگزار کنن برن دنبال خوشی.
22 خرداد هم نشه 20، 19، 18 خرداد هم می تونن بندازن. فقط باید جدی باشین تا بفهمن اعتراضتون جدیه.

یه خواهش دیگه؛
نگین که ولش حالا بچه ها تماس میگیرن، معرفت داشته باشین و همه تماس بگیرین.

فقط جدی باشید، هر روز تماس بگیرید. بچه های ارشد پارسال و امسال و هرسال و اینجا و اونجا هیچکی واستون دل نمی سوزونه جز خودتون، پس جدی باشید.
بین دوستان و پدر و مادر و فامیل و همه اطلاع رسانی کنید که تا اونجایی که راه داره حجم تماس ها افزایش پیدا کنه.

Immunity

Well-known member
سلام دوستان خوووبین؟؟
ی سوال...مزمن شدن بیماری سل مگه بخاطر نقش و سایتوکاینهای Th1بر MQ نیست ؟چطور روند بهبودیم Th1نقش داره؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان خوووبین؟؟
ی سوال...مزمن شدن بیماری سل مگه بخاطر نقش و سایتوکاینهای Th1بر MQ نیست ؟چطور روند بهبودیم Th1نقش داره؟
سلام بر تو
والا من هنوز نرسیدم به اون قسمت (یا رسیدم نخوندم)، ولی اینو میدونم وقتی Th1 سایتوکاین میریزه رو سر MQ تا فعالش کنه، MQ هم سایتوکاین میریزه رو سر Th1. اینه که هردو اثر همو تقویت می کنن.
شاید بشه استنباط کرد که Th1 با سایتوکاین های زیادی از حد باعث سل مزمن میشن، درصورتی که اگه سایتوکاین هاش اندازه کافی باشه باعث میشه MQ گرانولوم تشکیل نده. :rolleyessmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

Sparkle

New member
سلام بچه ها داشتم به هبوط آدم فکر میکردم! روزی که اومد زمین.... یه سیستم ایمنی صفرکیلومتر و یه دنیا میکروب! بعد رفتم تو این فکر...تو بهشت میکروب پیکروب هست یا نه؟ خوب اصولا نباید باشه اگه باشه که دیگه بهشت نمیشه، خلقت سیستم لنف رو حالا میشه یه جوری توجیه کنی ولی سیستم ایمنی برای شی بوده؟ یعنی خدا اون موقع میدنسته که این مال اینجا نیست و میواس بره زمین؟؟.... کلی ذهنم درگیر شده... اونقد که میتونم ی کتاب راجع بهش بنویسم

Immunity

Well-known member
سلام دوست خوبم.رجوع کن ب صفحات 696_700 ابوالعباس.

شلام دوست بسیار بسیار باعلم خخودمان:bunnyearsmiley:...کدوم ترجمش من مسعودو دارم

- - - Updated - - -

سلام دوست خوبم.رجوع کن ب صفحات 696_700 ابوالعباس.

شلام دوست بسیار بسیار باعلم خخودمان:bunnyearsmiley:...کدوم ترجمش من مسعودو دارم

Immunity

Well-known member
سلام بر تو
والا من هنوز نرسیدم به اون قسمت (یا رسیدم نخوندم)، ولی اینو میدونم وقتی Th1 سایتوکاین میریزه رو سر MQ تا فعالش کنه، MQ هم سایتوکاین میریزه رو سر Th1. اینه که هردو اثر همو تقویت می کنن.
شاید بشه استنباط کرد که Th1 با سایتوکاین های زیادی از حد باعث سل مزمن میشن، درصورتی که اگه سایتوکاین هاش اندازه کافی باشه باعث میشه MQ گرانولوم تشکیل نده. :rolleyessmileyanim:

شلام جالب بود افرین...هنوز برام سوالهههههه...:(50):

- - - Updated - - -

سلام بر تو

شلام جالب بود افرین...هنوز برام سوالهههههه...:(50):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا