▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

msn

New member
رشته هایی که مجموعه شدن چی؟

چیزی که ظاهرا مشخصه اینه که تعداد سولات برای همه ی رشته ها ثابته.۱۲۰ به اضافه ۴۰تا زبان.
بنظر منکه مثلا سوالای ایمنی و خون تو یه دفترچه اس ولی تعداد سوالایی که ما باید از زیست جواب بدیم با تعدادی که اونا باید جواب بدن فرق میکنه.زبان هم که مشترکه.در کل بنظر میرسه همونجور که تو دفترچه نوشته بود وزارت میخواد به هر کس شانس قبولی در دو رشته یا بیشتر رو بصورت همزمان بده در صورتی که تو کنکور ارشد پزشکی بخاطر رقابت بالای بچه ها حتی بین خودشون,امکان اینکه مثل ارشد علوم بشه تو رشته دیگه رقابت کرد تقریبا غیر ممکنه

bahar.zr93

New member
بچه ها کسی سرفصل ها و یا مباحث مهم تر و پرتکرار میکروب رو میدونه؟
میخوام تو این مدت فقط رو همون ها تمرکز کنم. حجمش برای 2-3 هفته واقعا بالاست!

mahsa.b

New member
چیزی که ظاهرا مشخصه اینه که تعداد سولات برای همه ی رشته ها ثابته.۱۲۰ به اضافه ۴۰تا زبان.
بنظر منکه مثلا سوالای ایمنی و خون تو یه دفترچه اس ولی تعداد سوالایی که ما باید از زیست جواب بدیم با تعدادی که اونا باید جواب بدن فرق میکنه.زبان هم که مشترکه.در کل بنظر میرسه همونجور که تو دفترچه نوشته بود وزارت میخواد به هر کس شانس قبولی در دو رشته یا بیشتر رو بصورت همزمان بده در صورتی که تو کنکور ارشد پزشکی بخاطر رقابت بالای بچه ها حتی بین خودشون,امکان اینکه مثل ارشد علوم بشه تو رشته دیگه رقابت کرد تقریبا غیر ممکنه

کاش وزارت خونه مثلا محترم به ما هم بگه داره چیکار میکنه!

zmh

New member
اگه بخوان بگن حتما دوهفته مونده ب کنکور میگن.چون واقعا لازمه ک بدونیم .اینجوری ک نمیشه هیچی نگن

eeeeeeehsan

New member
من فقط می دونم قسمت عمومی، منحنی رشد، تاریخچه، دستگاه تناسلی.
پارسال تماس گرفتم مشاور خـلیلی اینا رو گفت. گفت 30 میزنی با خوندن اینا که همش نصف روز طول کشید.
یه تماس بگیر مشاوره خـلیلی و مشاوره سنـا، نظر جفتشون رو بپرس. بگو واسه 50 زدن چیا رو بخونم.

eeeeeeehsan

New member
گوش کنید یکم فازتون عوض شه.
N_aggressive%20(14).gif

A Long Time
این آهنگ هم تکستش راست کار بچه های کنکوریه.
89.gif

call_on_love_to_find_you.mp3

از دست این وزارت بهداشتتتتتتتتتتت ...
aa.gif

eeeeeeehsan

New member
گزارش هم برو بکس ماشالا تعطیل!!!

زبان لغات جدید + مرور قبلی ها + متون + تسوت
ایمنی نصفش مرور شد.
زیست 5 فصل دیگه مونده دور اول خلاصه لودیش تموم بشه.

The Guy

Well-known member
گزارش هم برو بکس ماشالا تعطیل!!!

زبان لغات جدید + مرور قبلی ها + متون + تسوت
ایمنی نصفش مرور شد.
زیست 5 فصل دیگه مونده دور اول خلاصه لودیش تموم بشه.

احسان باز خوبه اینجا بچه ها خیلی فعالن! اونور که بیای لای تار عنکبوتا گیر میکنی!! :))
من میخوام این هفته فول هاس کنم. هر روز بالای 12.
البته مفید. امیدوارم بشه

Avid.93

New member

سلام به همگی امیدوارم این مدت باقی مونده رو هم با انرژی ادامه بدید و مزد زحمتاتونو بگیرید
اندر احوالات خودم باید بگم فعلا دارم ایمنی مرور میکنم به همراه کمی زبان !!!
میشه همین سوال بهار رو یکی در مورد بیوشیمی ج بده اخه این یکیو من واقعا وقت ندارم توقع زیادی هم ندارم یعنی به درصد خیلی بالا فکر نمیکنم فقط در یه حد متوسز باشه که بشه یه هفته ای جمعش کرد کافیه...واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید:rose:

- - - Updated - - -

سلام به همگی امیدوارم این مدت باقی مونده رو هم با انرژی ادامه بدید و مزد زحمتاتونو بگیرید
اندر احوالات خودم باید بگم فعلا دارم ایمنی مرور میکنم به همراه کمی زبان !!!
میشه همین سوال بهار رو یکی در مورد بیوشیمی ج بده اخه این یکیو من واقعا وقت ندارم توقع زیادی هم ندارم یعنی به درصد خیلی بالا فکر نمیکنم فقط در یه حد متوسز باشه که بشه یه هفته ای جمعش کرد کافیه...واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید:rose:

ati1408

New member
سلام به دوستان .گزارش قابل عرضی نیست . مرور و تست تقریبا همه درسا:smilies-azardl (181 البته دارم تقریبا مباحث رو سلیقه ای میخونم . توی هر کدوم از درسا با یه مبحثی مشکل دارم . مثلا ایمونو فصل 7. بیوشیمی متابولیسم(مخصوصا لیپید :wacsmiley:)زیست حرکت ها( همون میکروفیلامنت ها و اینا ) فقط میکروب بچه خوبیه :whistle: زبان هم که هرچی میخونیم تمومی نداره

eeeeeeehsan

New member
احسان باز خوبه اینجا بچه ها خیلی فعالن! اونور که بیای لای تار عنکبوتا گیر میکنی!! :))
من میخوام این هفته فول هاس کنم. هر روز بالای 12.
البته مفید. امیدوارم بشه
خوبه اینطور اتفاقن بهتره، سر نزنن بیشتر درس می خونن.
فول هاوس خوبه، ما که هی فولد میدیم :((
ولی 12 ساعت میشه خوند، به شرط اینکه هرروز نباشه چون یهو زده میشی بینش فاصله میافته. 10 ساعت هرروز خوبه، چند روز یه بار هم 12 ساعتش کن.

Avid.93

New member
سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم... میخوام ازمون جامع آخریبن مرحله سنا رو ثبت نام کنم همش میگه باید اول تو سایت عضو باشین، بعد عضو میشم نمیذاره وارد شم میگه اطلاعاتتون اشتباهه ایمیل هم نمیده بهم ...:shocked:
کسی میدونه میشه از طریق دیگه هم ثبت نام کرد؟؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم... میخوام ازمون جامع آخریبن مرحله سنا رو ثبت نام کنم همش میگه باید اول تو سایت عضو باشین، بعد عضو میشم نمیذاره وارد شم میگه اطلاعاتتون اشتباهه ایمیل هم نمیده بهم ...:shocked:

eeeeeeehsan

New member
سری دوم اعتراض به تاریخ برگزاری آزمون ارشد بهداشت 94

دوستان لطفن همگی یکبار دیگه هم پیامک بزنید هم ایمیل.

- - - Updated - - -

سلام
سلام مشتاق جان
سناپزشکی یا سنا پورتال؟

f70i

New member
تو دفترچه آزمون دکتری زیست فناوری چند تا سوال هست من اصلا متوجه نمیشم یکیش اینه واحد ساختاری اولیه کروماتین کدامست ؟
حباب همانندسازی
هیستون
حلقه های فیبرو کروماتینی
نوکلوزوم
من فکر میکردم جواب آخریه باشه ولی اون نیست کسی دلیلشو میدونه اگه جاشو تو لودیش هم بگید چه بهتر

atarod

New member
سلام.دوستان کسی پاسخنامه دکتری بیوتک 92 رو داره برام بفرسته؟من سوالاتشو دارم ولی پاسخنامه سال 92 بیوتکو پیدا نکردم.تو قسمت ارشیو معاونت اموزشی وزارت بهداشتم نبود.اگه کسی داره و لطف کنه برام بفرسته ممنون میشم.

eeeeeeehsan

New member
من هرچی بیشتر میخونم،کمتر میدونم!!!:New (6):
خب کاری نداره، کمتر بخون
eeeeeeehsan1.gif

تو دفترچه آزمون دکتری زیست فناوری چند تا سوال هست من اصلا متوجه نمیشم یکیش اینه واحد ساختاری اولیه کروماتین کدامست ؟
حباب همانندسازی
هیستون
حلقه های فیبرو کروماتینی
نوکلوزوم
من فکر میکردم جواب آخریه باشه ولی اون نیست کسی دلیلشو میدونه اگه جاشو تو لودیش هم بگید چه بهتر
بابا بیخیال اینطور سوالا، 20 تا سوال میدن، درشتاش رو بخون.
البته این توجیه درستی نیست، ولی خب فوق فوقش 3تا سوال سخت میدن، مابقیش راحته.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ati1408

ati1408

New member
سلام به همگی دوستان . بچه ها این آهنگ رو گوش کنین . امیدوارم خوشتون بیاد:
music
این آهنگ به خودم که خیلی انرژی داد:rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا