پس طبق این امسال ما ۱۲تا بیو و میکروب,۲۴تا زیست و ۷۲تا ایمنی داریم
- - - Updated - - -
رشته هایی که مجموعه شدن چی؟
- - - Updated - - -
رشته هایی که مجموعه شدن چی؟
چیزی که ظاهرا مشخصه اینه که تعداد سولات برای همه ی رشته ها ثابته.۱۲۰ به اضافه ۴۰تا زبان.
بنظر منکه مثلا سوالای ایمنی و خون تو یه دفترچه اس ولی تعداد سوالایی که ما باید از زیست جواب بدیم با تعدادی که اونا باید جواب بدن فرق میکنه.زبان هم که مشترکه.در کل بنظر میرسه همونجور که تو دفترچه نوشته بود وزارت میخواد به هر کس شانس قبولی در دو رشته یا بیشتر رو بصورت همزمان بده در صورتی که تو کنکور ارشد پزشکی بخاطر رقابت بالای بچه ها حتی بین خودشون,امکان اینکه مثل ارشد علوم بشه تو رشته دیگه رقابت کرد تقریبا غیر ممکنه
من فقط می دونم قسمت عمومی، منحنی رشد، تاریخچه، دستگاه تناسلی.بچه ها کسی سرفصل ها و یا مباحث مهم تر و پرتکرار میکروب رو میدونه؟
میخوام تو این مدت فقط رو همون ها تمرکز کنم. حجمش برای 2-3 هفته واقعا بالاست!
احسان باز خوبه اینجا بچه ها خیلی فعالن! اونور که بیای لای تار عنکبوتا گیر میکنی!!گزارش هم برو بکس ماشالا تعطیل!!!
زبان لغات جدید + مرور قبلی ها + متون + تسوت
ایمنی نصفش مرور شد.
زیست 5 فصل دیگه مونده دور اول خلاصه لودیش تموم بشه.
بچه ها کسی سرفصل ها و یا مباحث مهم تر و پرتکرار میکروب رو میدونه؟
بچه ها کسی سرفصل ها و یا مباحث مهم تر و پرتکرار میکروب رو میدونه؟
خوبه اینطور اتفاقن بهتره، سر نزنن بیشتر درس می خونن.احسان باز خوبه اینجا بچه ها خیلی فعالن! اونور که بیای لای تار عنکبوتا گیر میکنی!!)
من میخوام این هفته فول هاس کنم. هر روز بالای 12.
البته مفید. امیدوارم بشه
سلام مشتاق جانسلام
بچه ها من یه مشکلی دارم... میخوام ازمون جامع آخریبن مرحله سنا رو ثبت نام کنم همش میگه باید اول تو سایت عضو باشین، بعد عضو میشم نمیذاره وارد شم میگه اطلاعاتتون اشتباهه ایمیل هم نمیده بهم ...:shocked:
کسی میدونه میشه از طریق دیگه هم ثبت نام کرد؟؟؟؟
خب کاری نداره، کمتر بخونمن هرچی بیشتر میخونم،کمتر میدونم!!!:New (6):
بابا بیخیال اینطور سوالا، 20 تا سوال میدن، درشتاش رو بخون.تو دفترچه آزمون دکتری زیست فناوری چند تا سوال هست من اصلا متوجه نمیشم یکیش اینه واحد ساختاری اولیه کروماتین کدامست ؟
حباب همانندسازی
هیستون
حلقه های فیبرو کروماتینی
نوکلوزوم
من فکر میکردم جواب آخریه باشه ولی اون نیست کسی دلیلشو میدونه اگه جاشو تو لودیش هم بگید چه بهتر