▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

msn

New member
سلام
دو تا سوال زیستی دارم
اول اینکه nگلیکوزیلاسیون کجا اتفاق میوفته؟
دوم اینکه پروتیین کارگو چیه؟

kolouche

New member
سلام
دو تا سوال زیستی دارم

عزیزم n داخل ای آر و گلژی (هر دو) انجام میشه
کارگو منظورت تو بخشه اسکلت سلولیه؟؟ ... به باره کاینزین و داینئین (اندامکه روشون) میگن کارگو.... کارگو روو کاینزن و داینئین داره سواری میخوره ... :))

eeeeeeehsan

New member
بچه ها من دارم واسه زیست برای کنکور رو می خونم و با تست کامل می کنم.
یکی دوتا مطلب بود میخواستم رجوع کنم به همون خلاصه لودیش افتضاح، دیدم کتابش فصل اندامک ها نداره :|

یکی اگه وقت کرد و حوصله داشت بگه N-linked oligosaccharids و O-linked... و اینا چی هستن؟ کجا و تو چه اندامکایی هستن؟ و انواع دیگه اگه دارن..؟
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: emmy

shoeleh.

New member
یکی دوتا مطلب بود میخواستم رجوع کنم به همون خلاصه لودیش افتضاح، دیدم کتابش فصل اندامک ها نداره :|

یکی اگه وقت کرد و حوصله داشت بگه N-linked oligosaccharids و O-linked... و اینا چی هستن؟ کجا و تو چه اندامکایی هستن؟ و انواع دیگه اگه دارن..؟

N-linked و O-linked پروسه ی تشکیل گلیکو پروتئین هستش که
N-linked در شبکه آندوپلاسمی خشن و O-linked در دستگاه گلژی صورت میگیره. درN-linked قند به اسید آمینه آسپاراژین و در N-linked قند به اسید امینه سرین متصل میشه.

- - - Updated - - -

N-linked در شبکه آندوپلاسمی خشن و O-linked در دستگاه گلژی صورت میگیره. درN-linked قند به اسید آمینه آسپاراژین و در N-linked قند به اسید امینه سرین متصل میشه.

msn

New member
کارگو منظورت تو بخشه اسکلت سلولیه؟؟ ... به باره کاینزین و داینئین (اندامکه روشون) میگن کارگو.... کارگو روو کاینزن و داینئین داره سواری میخوره ... :))
تشکر از همگی

- - - Updated - - -

تشکر از همگی

love virology

New member

- - - Updated - - -

سوال یکی دو ساله ارشد بوده/

ati1408

New member
سلام دوستان گلم. بچه ها میخواستم یه مشورت باهاتون بکنم. از اونجایی که دغدغه این روزای همه ماها یکی ه پس میتونم باهاتون مشورت کنم. راستش من تصمیم ندارم برای درس خارج از استان خودم برم. از اونجایی که من کرمانی م دانشگاه های استان کرمان بهترین گزینه ن برای من . حالا به نظر شما برای قبولی ایمونو دانشگاه های کرمان(علوم پزشکی کرمان و رفسنجان ) با توجه به تغییر ضرایب ، من چه حدود درصد هایی رو باید مد نظر داشته باشم تا قبول شم؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم دوستای عزیزم

Sahar_az

New member
سلام
من پسوردمو گم کرده بودم بعد هر دفعه هم که ایمیل بازیابی میدادم دیگه ایمیل پسوردم نمیومد تا الان که یهو چک کردم دیدم اومده:(
خدا این چند هفته مونده رو به همه کمک کنه
من بیشتر از همیشه میخوام در برم از درس خوندن:)))کلا برعکسم:))
درسا خوبن خدا رو شکر به جزززززز میکروووووب:eek: چی میشو ضریب اینم صفر میشد اخه؟

سلام
دو تا سوال زیستی دارم
بچه ها گفتن ولی خب منم یه چی بگم
تا اونجایی که من تو کتاب دیدم خود واژه کارگو فقط توی فصل نقل و انتقال وزیکولها اومده که اونم منظور پروتئینایی هستن که از Er (مثلا) میرن به گلژی

من نصف تلاشم برا بازیابی رمزم بخاطر این حرف تست زنی بود:) از خبر ندارم ولی عبادی کتاب افتضاحیه
یعنی غلط زیاد داره طوری که من داشتم به کتابم شک میکردم که اخرم از یکی پرسیدم
گفتم یه وقت اگه عبادی تست میزنی به جوابای اون اکتفا نکن
کلا کلیدای خود وزارت فقط صحت داره انگار

سلام دوستان گلم. بچه ها میخواستم یه مشورت باهاتون بکنم. از اونجایی که دغدغه این روزای همه ماها یکی ه پس میتونم باهاتون مشورت کنم. راستش من تصمیم ندارم برای درس خارج از استان خودم برم. از اونجایی که من کرمانی م دانشگاه های استان کرمان بهترین گزینه ن برای من . حالا به نظر شما برای قبولی ایمونو دانشگاه های کرمان(علوم پزشکی کرمان و رفسنجان ) با توجه به تغییر ضرایب ، من چه حدود درصد هایی رو باید مد نظر داشته باشم تا قبول شم؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم دوستای عزیزم

متاسفانه من نمیدونم دقیقا
ولی فکر کنم اینجا دیدم که بچه ها گفتن با 110 (یا این حدودا) پارسال رفسنجان قبول شدن

- - - Updated - - -

eeeeeeehsan

New member
عاطی golabatun پارسال فکر کنم 84 شد و ایمنی کرمان قبول شد. میخوای به خودش پخ کن بپرس رتبه دقیقش رو.
ولی من میگم واسه 1 بخون که رتبه قابل قبول بیاری، واسه 84 بخونی یهو اگه نیاووردی پشیمون میشی از کارت.

تست چی میزنی؟
من نصف تلاشم برا بازیابی رمزم بخاطر این حرف تست زنی بود:) از خبر ندارم ولی عبادی کتاب افتضاحیه
یعنی غلط زیاد داره طوری که من داشتم به کتابم شک میکردم که اخرم از یکی پرسیدم
گفتم یه وقت اگه عبادی تست میزنی به جوابای اون اکتفا نکن
کلا کلیدای خود وزارت فقط صحت داره انگار
- - - Updated - - -
آقا من هم I Q B رو دارم هم عبادی رو تازه گرفتم، به خاطر پاسخ تشریحیش.
پاسخای تشریحیش که افتضاحن، چرت و پرت و پر از غلط. خوبیش اینه که تا سال 91 آپدیته، 92 و 93 رو هم آخرش آوورده.
ولی اینکه الآن گفتی جواب غلط زیاده داره الآن مردد شدم، مثل I Q B ایمنی تک و توکی سالی ماهی یه غلط داره یا زیاد؟
من تستای اندامکاش رو امروز تموم کردم، از بس خوب خونده بودم نصفش رو تقریبن حفظ کردم :) اگه غلط زیاد دارن دیگه حفظشون نکنم!!!

Sahar_az

New member
عاطی golabatun پارسال فکر کنم 84 شد و ایمنی کرمان قبول شد. میخوای به خودش پخ کن بپرس رتبه دقیقش رو.
ولی من میگم واسه 1 بخون که رتبه قابل قبول بیاری، واسه 84 بخونی یهو اگه نیاووردی پشیمون میشی از کارت.

پاسخای تشریحیش که افتضاحن، چرت و پرت و پر از غلط. خوبیش اینه که تا سال 91 آپدیته، 92 و 93 رو هم آخرش آوورده.
ولی اینکه الآن گفتی جواب غلط زیاده داره الآن مردد شدم، مثل I Q B ایمنی تک و توکی سالی ماهی یه غلط داره یا زیاد؟
من تستای اندامکاش رو امروز تموم کردم، از بس خوب خونده بودم نصفش رو تقریبن حفظ کردم :) اگه غلط زیاد دارن دیگه حفظشون نکنم!!!
والا کتاب من برا پارساله
اره چرت و پرت گفته
من از یکی شنیدم بیشتر بر اساس مجد جواب داده ولی چون منبع لودیشه جواباش غلط میشه
حالا نمیدونم تو چاپ جدیدش درست کرده یا نه
اخه ای ک.ی.و بی هم غلط داره تک و توک سلولی مولکولیش انگار
لااقل حفظ کردی بعدا حتما کلیدای بهداشت این چند سال رو نگاه کن
یه مثال بزنم که خودم چند وقت درگیرش بودم که هر سال هم سوال اومده تو فصل غشا که یون سدیم همراه کدوم اسید آمینه وارد میشه؟
تو کتاب من لیزین بود ولی تو عبادی هر سال رو این مورد تاکید داشت که والینه حتی سال 91
ولی چون لودیش گفته لیزین پس لیزین درسته

- - - Updated - - -

والا کتاب من برا پارساله
اره چرت و پرت گفته
من از یکی شنیدم بیشتر بر اساس مجد جواب داده ولی چون منبع لودیشه جواباش غلط میشه
حالا نمیدونم تو چاپ جدیدش درست کرده یا نه
اخه ای ک.ی.و بی هم غلط داره تک و توک سلولی مولکولیش انگار
لااقل حفظ کردی بعدا حتما کلیدای بهداشت این چند سال رو نگاه کن
یه مثال بزنم که خودم چند وقت درگیرش بودم که هر سال هم سوال اومده تو فصل غشا که یون سدیم همراه کدوم اسید آمینه وارد میشه؟
تو کتاب من لیزین بود ولی تو عبادی هر سال رو این مورد تاکید داشت که والینه حتی سال 91
ولی چون لودیش گفته لیزین پس لیزین درسته

ati1408

New member
بچه ها خیلی متشکر . کاملا درست میگید . البته من نمیخوام کم بخونم میدونم با درصد های بالا مطمئن تر میشم ولی فقط میخواستم یه حدود درصد مخصوصا از درسای ضریب 1 و درس ضریب 6 دستم بیاد . با این حال ممنون

lala

New member
سلام

اینه cd6باعث اتصال تیموسیت ها به اپی تلیال تیموس میشه تو کدوم صفحه کتاب اومده؟؟
من تو جزوم نداشتم

eeeeeeehsan

New member
سلام

اینه cd6باعث اتصال تیموسیت ها به اپی تلیال تیموس میشه تو کدوم صفحه کتاب اومده؟؟
من تو جزوم نداشتم
الکی وقتت رو پا cd تلف نکن.
cd های مهمی که تو چشم تر و مهم ترن رو خود به خود تو متن ها یاد میگیری، همونا بسه.
سایتوکاین هم خلاصه هام که کامل شد خودم بهتون میدم.

lala

New member
دوستان باز من دچار تناقض بین و پاسخ نامه شدم

Acthوگلیکوکورتیکوئید ها توس b یا t?
این سوال جوابش چی میشه همه در مورد ifn-الفا درسته به جز؟
1.اینترفرون 1
2.اینترفرون ایمن
3.خانواده ای با 20 پلی پپتید
3.در اثر الودگی سلول با ویروس تولید میشه
به نظر من 3 ولی پاسخ نامه 2 زده

kolouche

New member
دوستان باز من دچار تناقض بین و پاسخ نامه شدم

Acthوگلیکوکورتیکوئید ها توس b یا t?
این سوال جوابش چی میشه همه در مورد ifn-الفا درسته به جز؟
1.اینترفرون 1
2.اینترفرون ایمن
3.خانواده ای با 20 پلی پپتید
3.در اثر الودگی سلول با ویروس تولید میشه
به نظر من 3 ولی پاسخ نامه 2 زده
ای سی تی اچ از بی سله...
اینترفرونای تیپ 2 رو میگن اینترفرون ایمن... همون 2 میشه

eeeeeeehsan

New member
دوستان لطفن همگی تماس بگیرین.

با شماره های 81452574 و81452575 تماس بگیرید. شماره 1 رو بزنید، احتمالن باید شماره تون بیافته ببینن چه تعداد معترضن. پس اگه تونستین با شماره های دیگه و هرروز تماس بگیرین.
همچنین این شماره ها هم هستند:
دفتر پورکاظمی 81453309
کارشناس آزمون ارشد خانم اسد برقی 81453243

خیلی از بچه های معترض پارسال تاکید می کنن تماس بگیرید، با ایمیل کاری به جایی نمی برین.
ولی با این وجود لطفن هیچکس دریغ نکنه، هم ایمیل بزنید هم تماس بگیرید.
توضیحات کامل تر داخل امضای بندست.

:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا