عزیزم تا جایی ک من میدونم دی- مالت ترشح میشه انتی بادی...پس igAکجا ترشح میشه؟
سلام
دو تا سوال زیستی دارم
اول اینکه nگلیکوزیلاسیون کجا اتفاق میوفته؟
دوم اینکه پروتیین کارگو چیه؟
N-linked و O-linked پروسه ی تشکیل گلیکو پروتئین هستش کهبچه ها من دارم واسه زیست برای کنکور رو می خونم و با تست کامل می کنم.
یکی دوتا مطلب بود میخواستم رجوع کنم به همون خلاصه لودیش افتضاح، دیدم کتابش فصل اندامک ها نداره :|
یکی اگه وقت کرد و حوصله داشت بگه N-linked oligosaccharids و O-linked... و اینا چی هستن؟ کجا و تو چه اندامکایی هستن؟ و انواع دیگه اگه دارن..؟
N-linked و O-linked پروسه ی تشکیل گلیکو پروتئین هستش کهبچه ها من دارم واسه زیست برای کنکور رو می خونم و با تست کامل می کنم.
یکی دوتا مطلب بود میخواستم رجوع کنم به همون خلاصه لودیش افتضاح، دیدم کتابش فصل اندامک ها نداره :|
یکی اگه وقت کرد و حوصله داشت بگه N-linked oligosaccharids و O-linked... و اینا چی هستن؟ کجا و تو چه اندامکایی هستن؟ و انواع دیگه اگه دارن..؟
تشکر از همگیعزیزم n داخل ای آر و گلژی (هر دو) انجام میشه
کارگو منظورت تو بخشه اسکلت سلولیه؟؟ ... به باره کاینزین و داینئین (اندامکه روشون) میگن کارگو.... کارگو روو کاینزن و داینئین داره سواری میخوره ...)
تشکر از همگیعزیزم n داخل ای آر و گلژی (هر دو) انجام میشه
کارگو منظورت تو بخشه اسکلت سلولیه؟؟ ... به باره کاینزین و داینئین (اندامکه روشون) میگن کارگو.... کارگو روو کاینزن و داینئین داره سواری میخوره ...)
N-linked و O-linked پروسه ی تشکیل گلیکو پروتئین هستش که
N-linked در شبکه آندوپلاسمی خشن و O-linked در دستگاه گلژی صورت میگیره. درN-linked قند به اسید آمینه آسپاراژین و در N-linked قند به اسید امینه سرین متصل میشه.
- - - Updated - - -
N-linked و O-linked پروسه ی تشکیل گلیکو پروتئین هستش که
N-linked در شبکه آندوپلاسمی خشن و O-linked در دستگاه گلژی صورت میگیره. درN-linked قند به اسید آمینه آسپاراژین و در N-linked قند به اسید امینه سرین متصل میشه.
بچه ها گفتن ولی خب منم یه چی بگمسلام
دو تا سوال زیستی دارم
اول اینکه nگلیکوزیلاسیون کجا اتفاق میوفته؟
دوم اینکه پروتیین کارگو چیه؟
تست چی میزنی؟بچه ها من دارم واسه زیست برای کنکور رو می خونم و با تست کامل می کنم.
سلام دوستان گلم. بچه ها میخواستم یه مشورت باهاتون بکنم. از اونجایی که دغدغه این روزای همه ماها یکی ه پس میتونم باهاتون مشورت کنم. راستش من تصمیم ندارم برای درس خارج از استان خودم برم. از اونجایی که من کرمانی م دانشگاه های استان کرمان بهترین گزینه ن برای من . حالا به نظر شما برای قبولی ایمونو دانشگاه های کرمان(علوم پزشکی کرمان و رفسنجان ) با توجه به تغییر ضرایب ، من چه حدود درصد هایی رو باید مد نظر داشته باشم تا قبول شم؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم دوستای عزیزم
عاطی golabatun پارسال فکر کنم 84 شد و ایمنی کرمان قبول شد. میخوای به خودش پخ کن بپرس رتبه دقیقش رو.سلام دوستان گلم. بچه ها میخواستم یه مشورت باهاتون بکنم. از اونجایی که دغدغه این روزای همه ماها یکی ه پس میتونم باهاتون مشورت کنم. راستش من تصمیم ندارم برای درس خارج از استان خودم برم. از اونجایی که من کرمانی م دانشگاه های استان کرمان بهترین گزینه ن برای من . حالا به نظر شما برای قبولی ایمونو دانشگاه های کرمان(علوم پزشکی کرمان و رفسنجان ) با توجه به تغییر ضرایب ، من چه حدود درصد هایی رو باید مد نظر داشته باشم تا قبول شم؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم دوستای عزیزم
آقا من هم I Q B رو دارم هم عبادی رو تازه گرفتم، به خاطر پاسخ تشریحیش.تست چی میزنی؟
من نصف تلاشم برا بازیابی رمزم بخاطر این حرف تست زنی بوداز خبر ندارم ولی عبادی کتاب افتضاحیه
یعنی غلط زیاد داره طوری که من داشتم به کتابم شک میکردم که اخرم از یکی پرسیدم
گفتم یه وقت اگه عبادی تست میزنی به جوابای اون اکتفا نکن
کلا کلیدای خود وزارت فقط صحت داره انگار
- - - Updated - - -
والا کتاب من برا پارسالهعاطی golabatun پارسال فکر کنم 84 شد و ایمنی کرمان قبول شد. میخوای به خودش پخ کن بپرس رتبه دقیقش رو.
ولی من میگم واسه 1 بخون که رتبه قابل قبول بیاری، واسه 84 بخونی یهو اگه نیاووردی پشیمون میشی از کارت.
آقا من هم I Q B رو دارم هم عبادی رو تازه گرفتم، به خاطر پاسخ تشریحیش.
پاسخای تشریحیش که افتضاحن، چرت و پرت و پر از غلط. خوبیش اینه که تا سال 91 آپدیته، 92 و 93 رو هم آخرش آوورده.
ولی اینکه الآن گفتی جواب غلط زیاده داره الآن مردد شدم، مثل I Q B ایمنی تک و توکی سالی ماهی یه غلط داره یا زیاد؟
من تستای اندامکاش رو امروز تموم کردم، از بس خوب خونده بودم نصفش رو تقریبن حفظ کردماگه غلط زیاد دارن دیگه حفظشون نکنم!!!
والا کتاب من برا پارسالهعاطی golabatun پارسال فکر کنم 84 شد و ایمنی کرمان قبول شد. میخوای به خودش پخ کن بپرس رتبه دقیقش رو.
ولی من میگم واسه 1 بخون که رتبه قابل قبول بیاری، واسه 84 بخونی یهو اگه نیاووردی پشیمون میشی از کارت.
آقا من هم I Q B رو دارم هم عبادی رو تازه گرفتم، به خاطر پاسخ تشریحیش.
پاسخای تشریحیش که افتضاحن، چرت و پرت و پر از غلط. خوبیش اینه که تا سال 91 آپدیته، 92 و 93 رو هم آخرش آوورده.
ولی اینکه الآن گفتی جواب غلط زیاده داره الآن مردد شدم، مثل I Q B ایمنی تک و توکی سالی ماهی یه غلط داره یا زیاد؟
من تستای اندامکاش رو امروز تموم کردم، از بس خوب خونده بودم نصفش رو تقریبن حفظ کردماگه غلط زیاد دارن دیگه حفظشون نکنم!!!
اره.. منم فقط تو تست دیدم...سلام
اینه cd6باعث اتصال تیموسیت ها به اپی تلیال تیموس میشه تو کدوم صفحه کتاب اومده؟؟
من تو جزوم نداشتم
الکی وقتت رو پا cd تلف نکن.سلام
اینه cd6باعث اتصال تیموسیت ها به اپی تلیال تیموس میشه تو کدوم صفحه کتاب اومده؟؟
من تو جزوم نداشتم
ای سی تی اچ از بی سله...دوستان باز من دچار تناقض بین و پاسخ نامه شدم
Acthوگلیکوکورتیکوئید ها توس b یا t?
این سوال جوابش چی میشه همه در مورد ifn-الفا درسته به جز؟
1.اینترفرون 1
2.اینترفرون ایمن
3.خانواده ای با 20 پلی پپتید
3.در اثر الودگی سلول با ویروس تولید میشه
به نظر من 3 ولی پاسخ نامه 2 زده