eeeeeeehsan
New member
سلام به شماسلام.دوستان نظرتون در ارتباط با ایمنی4استاد چیه؟
خوش اومدین
کتاب خوبیه ولی پیشنهاد می کنم اول ابوالعباس رو بخونید. شما اگه عباس رو بخونید و به اون مسلط بشین دیگه نیازی به هیچ کتابی ندارین.
سلام به شماسلام.دوستان نظرتون در ارتباط با ایمنی4استاد چیه؟
سلام.ممنونم.ابوالعباس یکم زیاده!!! کدوم ترجمه اش بهتره؟
من چهار استاد رو واسه سه واحد ایمنی که تو دانشگاه داشتیم خوندم.البته قسمتیش رو.واسه همونجا فقط کافی بود.چهار استاد برای کنکور ارشد ایمنی جواب نمیده.شما میخوای ایمنی امتحان بدی؟:sadsmiley:من تا حالا فقط 4استاد خوندم
بله .ایمنی شناسی هدفمه.
ابوالعباس ترجمه فريد حسينى غلط نداره اصلاو به نظرم بهتر از بقيه ترجمه هاستسلام
من ترجمه ی مرضیه ابراهیمی رو خوندم.غلط هم زیاد داره
سلام.ممنونم.ابوالعباس یکم زیاده!!! کدوم ترجمه اش بهتره؟
من ترجمه دکتر کیهانی رو دارم راضیم.سلام.ممنونم.ابوالعباس یکم زیاده!!! کدوم ترجمه اش بهتره؟
سلام ک*تاب ایمونولوزی جامع نویسنده دکنر یوسفی ک/تاب خیلی خوبیه.....
کاملا با نظر شما موافقم براى مقايسه و خريد کتاب اما من ترجمه کيهانى رو هم دارم ولى به خوبىترجمه فريد حسينى نيست ....من ترجمه دکتر کیهانی رو دارم راضیم.
هرکسی یه ترجمه ای رو داره، پیشنهاد می کنم خودتون برید کتاب فروشی و از نزدیک ببینید کدوم ترجمه واستون روون تره.
اصلن اینترنتی و غیر حضوری خرید نکنید، کتاب رو از نزدیک ببینید خودتون که بعدن پشیمون نشین.
در مورد زیاد بودنش هم بله زیاد هست، ولی ارزش داره، چون ضریب درس ایمنی شده 6.
می تونید برای دست گرمی با برای کنکور هم شروع کنید و از شکل ها و جداول عباس کمک بگیرید. ولی برای کنکور کامل نیست و فقط برای شروع برای شما خوبه.
کاملا با نظر شما موافقم براى مقايسه و خريد کتاب اما من ترجمه کيهانى رو هم دارم ولى به خوبيه ترجمه فريد حسينى نيست ....من ترجمه دکتر کیهانی رو دارم راضیم.
هرکسی یه ترجمه ای رو داره، پیشنهاد می کنم خودتون برید کتاب فروشی و از نزدیک ببینید کدوم ترجمه واستون روون تره.
اصلن اینترنتی و غیر حضوری خرید نکنید، کتاب رو از نزدیک ببینید خودتون که بعدن پشیمون نشین.
در مورد زیاد بودنش هم بله زیاد هست، ولی ارزش داره، چون ضریب درس ایمنی شده 6.
می تونید برای دست گرمی با برای کنکور هم شروع کنید و از شکل ها و جداول عباس کمک بگیرید. ولی برای کنکور کامل نیست و فقط برای شروع برای شما خوبه.
لطفا اطلاعات بيشترى در مورد کتاب بگيد انتشارات ...و واينکه جوابگوى چه خدى از تستها هست...
فرید حسینی هم تعریفش رو زیاد شنیدم، بدون شک ترجمه شون خوبه.کاملا با نظر شما موافقم براى مقايسه و خريد کتاب اما من ترجمه کيهانى رو هم دارم ولى به خوبيه ترجمه فريد حسينى نيست ....
فرید حسینی هم تعریفش رو زیاد شنیدم، بدون شک ترجمه شون خوبه.
فرید حسینی هم تعریفش رو زیاد شنیدم، بدون شک ترجمه شون خوبه.
آره بدجور گیر کردم، خیلی ترجمش بده.راسی احسان دیدم از سلول مینالی ...فصل 10تا20 خ لودیشو بخون+برای کنکور