▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
سلام.دوستان نظرتون در ارتباط با ایمنی4استاد چیه؟
سلام به شما
خوش اومدین
کتاب خوبیه ولی پیشنهاد می کنم اول ابوالعباس رو بخونید. شما اگه عباس رو بخونید و به اون مسلط بشین دیگه نیازی به هیچ کتابی ندارین.

mastane1369

New member
سلام.ممنونم.ابوالعباس یکم زیاده!!! کدوم ترجمه اش بهتره؟

آخرین ویرایش:

msn

New member
:sadsmiley:من تا حالا فقط 4استاد خوندم
من چهار استاد رو واسه سه واحد ایمنی که تو دانشگاه داشتیم خوندم.البته قسمتیش رو.واسه همونجا فقط کافی بود.چهار استاد برای کنکور ارشد ایمنی جواب نمیده.شما میخوای ایمنی امتحان بدی؟

msn

New member
بله .ایمنی شناسی هدفمه.

امسال ایمنی ضریبش ۶ شده.فکر کنم کسی که زیر ۷۰ بزنه عملا دیگه شانسی واسه قبولی نداره.بهتره از همین الان شروع کنین یه کتاب کاملتر رو بخونین.حداقل یه دور خونده بشه.کتابای دیگه رو ندیدم ولی ابولعباس مبحث پرت و تکراری هم زیاد داره.تست هم مهمه.

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
سلام.ممنونم.ابوالعباس یکم زیاده!!! کدوم ترجمه اش بهتره؟
من ترجمه دکتر کیهانی رو دارم راضیم.
هرکسی یه ترجمه ای رو داره، پیشنهاد می کنم خودتون برید کتاب فروشی و از نزدیک ببینید کدوم ترجمه واستون روون تره.
اصلن اینترنتی و غیر حضوری خرید نکنید، کتاب رو از نزدیک ببینید خودتون که بعدن پشیمون نشین.

در مورد زیاد بودنش هم بله زیاد هست، ولی ارزش داره، چون ضریب درس ایمنی شده 6.
می تونید برای دست گرمی با برای کنکور هم شروع کنید و از شکل ها و جداول عباس کمک بگیرید. ولی برای کنکور کامل نیست و فقط برای شروع برای شما خوبه.

.Nazanin

New member
هرکسی یه ترجمه ای رو داره، پیشنهاد می کنم خودتون برید کتاب فروشی و از نزدیک ببینید کدوم ترجمه واستون روون تره.
اصلن اینترنتی و غیر حضوری خرید نکنید، کتاب رو از نزدیک ببینید خودتون که بعدن پشیمون نشین.

می تونید برای دست گرمی با برای کنکور هم شروع کنید و از شکل ها و جداول عباس کمک بگیرید. ولی برای کنکور کامل نیست و فقط برای شروع برای شما خوبه.
کاملا با نظر شما موافقم براى مقايسه و خريد کتاب اما من ترجمه کيهانى رو هم دارم ولى به خوبىترجمه فريد حسينى نيست ....

- - - Updated - - -

کاملا با نظر شما موافقم براى مقايسه و خريد کتاب اما من ترجمه کيهانى رو هم دارم ولى به خوبيه ترجمه فريد حسينى نيست ....

Immunity

Well-known member
لطفا اطلاعات بيشترى در مورد کتاب بگيد انتشارات ...و واينکه جوابگوى چه خدى از تستها هست...

بنظرمن این بهترین کتاب در زمیته ایمنیه...فقط فصل سرولوزی نداره...سوالاتون یکم سخته!!!!
مضافا باید بگم این کتاب شکلای کمی داره ک شاید بعضی افراد میل بخوندنش نداشته باشن

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
فرید حسینی هم تعریفش رو زیاد شنیدم، بدون شک ترجمه شون خوبه.

راسی احسان دیدم از سلول مینالی ...فصل 10تا20 خ لودیشو بخون+برای کنکور

- - - Updated - - -

فرید حسینی هم تعریفش رو زیاد شنیدم، بدون شک ترجمه شون خوبه.

eeeeeeehsan

New member
آره بدجور گیر کردم، خیلی ترجمش بده.
فصل 10 تا 20 که مهماشه، با این ترجمه نمیشه درست فهمیدش!
برای کنکور کلش رو؟ چون اونم ناقصه آخه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا