▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
بچه ها میکروارگانیسم های داخل سلولی بیشتر باعث کدوم نقص ایمنی میشن؟
نقص ایمنی سلولی یا فاگوسیتوزی؟
دلیلش هم بگید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

Immunity

Well-known member
دلیلش هم بگید.

سلام احسان...حساسیت تیپ4بخون...و فصل نفص ایمنی روو.......اخه بستگی دارره اون میکرواورگانبیسم کدوم سلول الوده کنه

- - - Updated - - -

دلیلش هم بگید.

سلام احسان...حساسیت تیپ4بخون...و فصل نفص ایمنی روو.......اخه بستگی دارره اون میکرواورگانبیسم کدوم سلول الوده کنه

سلام.. انشاالله برای همه
شما کجا بودین این همه مدت؟؟... دیگه حتما ابوالعباسو حفظین... :)

سلام بر شما یاران قدیمی
والله با هر زوری بود تمام دروس رو به غیر از باکتری یک دور زدم. حالا هم نشستم دارم تست حفظ میکنم :New (6):
بیوشیمی که بیخیال 2 فصل (متابولیسم چربی و اکسیداسیون بیولوژیک) شدم. باکتری هم بالاخره میخونم،ولی کی؟ نمیدونم! :25r30wi:
زبان هم دارم تافل رو میخونم و مدیسن
موفق باشید

eeeeeeehsan

New member
آخه تسته، اون دوتاش غیر مرتبط بود ننوشتم.
جواب رو نوشته ایمنی سلولی، ولی بابا خب تابلوئه میشه فاگوسیتوزی!! :/

msn

New member
سلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل HIV و HTLV1 بوده که Tcell رو خراب میکنن

- - - Updated - - -

سلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل HIV و HTLV1 بوده که Tcell رو خراب میکنن

Immunity

Well-known member

- - - Updated - - -

سلام مبسه بگبد ازکجامتوجه شدید!!؟:33:

eeeeeeehsan

New member
سلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل hiv و htlv1 بوده که tcell رو خراب میکنن
سلام
ممنون از جوابت
ولی هنوز مبهمه، آخه از کجا فهمیدی که منظورش hiv بوده؟
به نظرم سوال مشکل داره.

eeeeeeehsan

New member
محمد سرولوژی رو از چی می خونی؟
بشـاش خوب گفته ولی با توجه به تستا ناقصه کمی.

msn

New member

من با توجه به تستای سال قبل گفتم که اکثرا تو تستا منظور از نقص ایمنی سلولی نقصیه که بخاطر Hiv ایجاد میشه
من اول دو دور ابوالعباس رو خوندم که متن واسم روون بشه بعد شروع کردم و تست.

- - - Updated - - -

من با توجه به تستای سال قبل گفتم که اکثرا تو تستا منظور از نقص ایمنی سلولی نقصیه که بخاطر Hiv ایجاد میشه
من اول دو دور ابوالعباس رو خوندم که متن واسم روون بشه بعد شروع کردم و تست.

آخرین ویرایش:

mastane1369

New member
ب نظر من میشه نقص در ایمنی سلولی.میکروبهای درون سلولی از طریق مسیر سیتوزولی که مرتبط باmhc1 است از بین میرن.

vet lab sciences

New member
احسان جان، برادر، لطفا ادله ت رو برای فاگوسیتوزی درج کن تا در جریان کنه کلامت قرار گیریم...:smiliess (11):
باشد که رستگار شوی...:riz277:

narjes1992

New member
سلام.دوستان نظرتون در ارتباط با ایمنی4استاد چیه؟

سلام مستانه خانم. والا من برا رشته ایمنی نمیخونم اما کتاب 4 استاد خریدم و چندتا فصلش خوندم.اگه برا رشته ایمنی میخواید کنکور بدید همون ابوالعباس بهتر و کاملتره چون مطالب جدید توی 4 استاد نیست (مثلا مبحث اینفلامازوم ها) اگه وقت کم دارید میتونید 4 استاد رو بخونید اما مطالب جدید رو از اابوالعباس بخونید. این نظر من بود!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا