eeeeeeehsan
New member
بچه ها میکروارگانیسم های داخل سلولی بیشتر باعث کدوم نقص ایمنی میشن؟
نقص ایمنی سلولی یا فاگوسیتوزی؟
دلیلش هم بگید.
دلیلش هم بگید.
من فقط دستگاه تناسلیش رو اطلاع دارم.
ماه آخر می خونم همینجا میگم، فعلن فرصتش رو پیدا نکردم هنوز.
دوستان باکتری ها کدوماش مهمترن؟؟
دلیلش هم بگید.
دلیلش هم بگید.
سلام.. انشاالله برای همه
شما کجا بودین این همه مدت؟؟... دیگه حتما ابوالعباسو حفظین...![]()
آخه تسته، اون دوتاش غیر مرتبط بود ننوشتم.سلام احسان...حساسیت تیپ4بخون...و فصل نفص ایمنی روو.......اخه بستگی دارره اون میکرواورگانبیسم کدوم سلول الوده کنه
سلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل HIV و HTLV1 بوده که Tcell رو خراب میکننآخه تسته، اون دوتاش غیر مرتبط بود ننوشتم.
جواب رو نوشته ایمنی سلولی، ولی بابا خب تابلوئه میشه فاگوسیتوزی!! :/
سلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل HIV و HTLV1 بوده که Tcell رو خراب میکننآخه تسته، اون دوتاش غیر مرتبط بود ننوشتم.
جواب رو نوشته ایمنی سلولی، ولی بابا خب تابلوئه میشه فاگوسیتوزی!! :/
سلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل HIV و HTLV1 بوده که Tcell رو خراب میکنن
- - - Updated - - -
سلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل HIV و HTLV1 بوده که Tcell رو خراب میکنن
سلام میشه بگید ازکجامتوجه شدید!!؟:33:
سلامسلام.ولی بنظر من که میشه نقص ایمنی سلولی به دو دلیل.اولا اینکه چون گفته میکروارگانیسم پس برای فاکوسیتوز اونقدر کوچیک هستن که راحت فاگوسیتوز بشن.دوما اینجا احتمال زیاد منظورش میکروب هایی مثل hiv و htlv1 بوده که tcell رو خراب میکنن
محمد سرولوژی رو از چی می خونی؟
بشـاش خوب گفته ولی با توجه به تستا ناقصه کمی.
نمیـدونم :sad:احسان جان، برادر، لطفا ادله ت رو برای فاگوسیتوزی درج کن تا در جریان کنه کلامت قرار گیریم...:smiliess (11):
باشد که رستگار شوی...:riz277:
نمیـدونم :sad:
منو شطرنجی کنید آقا.. اصلن داغونم :/
سلام.دوستان نظرتون در ارتباط با ایمنی4استاد چیه؟