▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Immunity

Well-known member
والا من ندارم، یکی دوتا آزمون علوم چند سال پیش رو فقط دارم.

از این سوال بدم میاد، تو هم گیر دادی روش
570419_rolleye.gif

بچه ها یه سوال؛
تبدیل آنتی بادی غشایی به آنتی بادی ترشحی class switching نمیشه؟
اگه نمیشه چی میشه؟

سلام میشه الترناتیو اسپلایسینگ!!

- - - Updated - - -

والا من ندارم، یکی دوتا آزمون علوم چند سال پیش رو فقط دارم.

از این سوال بدم میاد، تو هم گیر دادی روش
570419_rolleye.gif

بچه ها یه سوال؛
تبدیل آنتی بادی غشایی به آنتی بادی ترشحی class switching نمیشه؟
اگه نمیشه چی میشه؟

eeeeeeehsan

New member
سلام
مطمئنی؟ من فکر می کنم آلترناتیو اسپلایسینگ میشه بروز همزمان IgD و IgM.. که علی رغم اینکه کـلاس هاشون باهم فرق داره ولی یه کلون Ag رو شناسایی می کنن!!

فکر کنم این فرایند اسم نداره!!
295319_1zg4yo9.gif

vet lab sciences

New member
سلام بچه ها من این روزا بدجور دارمواسترس میکشم ....این درصد زبانم که بهتر نمیشه میگم با درصد 40یه کم بالا و این ور اونور کسی می تونه رتبه ی خوبی بیاره؟

با رخصت از مدیرجان دوست داشتنی اینجا یه کوچولویی راهنمایی کنم!:black_eyed:سلام. استرس چرا! شد شد نشدم نشد دیگه، سال دوم. شما ایمنیا باید همه دروس رو بالا بزنین، زبان 40 یه خورده به نظرم پایینه!

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه ها من این روزا بدجور دارمواسترس میکشم ....این درصد زبانم که بهتر نمیشه میگم با درصد 40یه کم بالا و این ور اونور کسی می تونه رتبه ی خوبی بیاره؟
سلام
استرس رو اگه داری چیز خوبیه به نظرم، یعنی اینکه واقعن میخوای قبول شی. کافیه مثل خمیر نونوایی دیدی شاتر گردالیش می کنه پرت می کنه رو میز و بعد ادامه ماجرا... ؟!؟ کافیه مثل همون بپیچونیش و بسته بندیش کنی بذاری یه گوشه از مغزت، تا استرس میگیردت سریع یاد اون پکیجه بیافت که گوشه مغزته.. یعنی میخوام بگم کنترلش کن این استرس رو.
گلاب هم فراموش نشه :rose:

باریکلا! تا وقتی که تو خونه خودمون استاد ایمنی شناسی هست، سوالاتو میدی بیرون جواب بدن!!:65d6a5d6s:
هی خدا شکرت!:sad:

باشه ما دیگه سوال نمیزاریم
بابا ما حضور جفتتون درس پس میدیم، چوبکاری نفرمایید توروخدا :rose:

eeeeeeehsan

New member
با رخصت از مدیرجان دوست داشتنی اینجا یه کوچولویی راهنمایی کنم!:black_eyed:سلام. استرس چرا! شد شد نشدم نشد دیگه، سال دوم. شما ایمنیا باید همه دروس رو بالا بزنین، زبان 40 یه خورده به نظرم پایینه!
اسیــــرتم
N_aggressive%20(41).gif

راست میگه لالا جان، 40 درصد پایینه.
برو سمت لغات کنکورهای سال های گذشته، شروع کن به حفظ کردن و بعد 20 روز شروع کن تست ها و متن های سال های گذشته رو کار کن.

eeeeeeehsan

New member
مشخصات کتاب رو کامل ذکر کنيد ممنون ميشم چون رشته م اين نيست اطلاع کافى ندارم واسه ى نفر ميخوام ميگم نکنه اشتباهى بره بگيره
ممنون دوست عزيز
باکتری شناسی - زهرا پاکباز

هرکدوم از این سه کتاب که تو منابع بخش معرفی شدن رو بگیرین خوبن و به درد شما می خورن.
باکتری شناسی - زهرا پاکباز
میکروب شناسی پزشکی - عباس بهادر
باکتری برای کنکور

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
امضای بهار چه قدرتی داره :j58r36j3gcr4suxymup

قطعا روزی صدایم را خواهی شنید. روزی که نه صدا اهمیت دارد... نه روز!

lala

New member
من دارم سوالات سال گذشته رو می خونم و 15روز دیگه تموم میشه مشکل اصلی من رو ریدینگاست و اینکه از هر ریدینگ به 3-2سوال جواب درست میدم شما راه حلی ندارین مهارتای لزگی رو هم خوندم فقط توضیحاتو مشکل
نمی دونین پایین ترین درصدی که پارسال قبول شده چن زده زبانشو؟

- - - Updated - - -

من دارم سوالات سال گذشته رو می خونم و 15روز دیگه تموم میشه مشکل اصلی من رو ریدینگاست و اینکه از هر ریدینگ به 3-2سوال جواب درست میدم شما راه حلی ندارین مهارتای لزگی رو هم خوندم فقط توضیحاتو مشکل

vet lab sciences

New member

آره واقعا هم همینطوره!
خیلی قدرت داره! همیشه تو ذهنم بود که من هم به این موضوع اذعان کنم ولی خب زمینش جور نبود تا این که مدیرجان دقیقا زدی تو خال!:smiliess (3):
برا من همیشه جای سوال بوده که مخاطب این جمله کیه؟! عاشق یا معشوق؟!
و این که روزی که نه صدا اهمیت دارد...نه روز! منظور گوینده چه روزیه؟! با توجه به این که میگه صدا هم اهمیت نداره، آیا روزیه که گوینده (حالا عاشق یا معشوق) مرده باشه؟! و یا این که فراموشش کرده باشه؟! و یا این که از دیار مخاطبش کوچ کرده باشه (حالا نه به دیار باقی ها! مکانی دور از دسترس مخاطب) ؟! :smiliess (11):

Eagle_78

Member

- - - Updated - - -

دقیقا درسته اتفاقا من این رو همین امروز تو برای کنکور سلولی داشتم میخوندم گفته بود بدلیل وجود چند محل برای پلی آدنیلاسیون در ژن IgM ... رونویسی تحت تاثیر قرار میگیرد و ... (نوع ترشحی Ig m تنها 4 اگزون اول از 6 اگزون نوع غشایی رادارد )
و همینطورهم گفته تنوع انتی بادی ها در نتیجه mRNA Editing میباشد !
شما دیگه ان شاالله امسال قبولی رو شاخته ...

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
تنها ره حلش اینه بیشتر تمرین کنی و دایره لغاتت رو ببری بالا..
کتاب دکتر مهاجرنیا هم که تو عصرانه های آنلاین روش بحث بود تا آخر اسفند چاپ میشه شاید به دردت بخوره.
آسمون 40 زده و قبول شده، ولی مابقی درصداش رو هم نگاه کن و اینم مد نظر داشت باش امسال ضریب ایمنی 6 شده.

TUMS

Well-known member
نقش اصلی انتی ژن های mhc در کدام یک از مراحل پاسخ های ایمنی میباشد
الف/ شناخت انتی ژن ب/ عرضه انتی ژن ج/ پردازش انتی ژن د / حذف انتی ژن

بچه ها به نظرتون ج هم میتونه پاسخ درست باشه /چون mhc میکروب خارج سلولی و درون سلولی پردازش میکنه

نه کار پردازش به عهده آنزیم ها هستش
کار HLA فقط عرضه آنتی ژن هست و بس!

بله میتونه به شرطی که بقییه درصدات خوب باشن مخصوصآ ایمنی :smilies-azardl (181

Immunity

Well-known member
تنها ره حلش اینه بیشتر تمرین کنی و دایره لغاتت رو ببری بالا..
کتاب دکتر مهاجرنیا هم که تو عصرانه های آنلاین روش بحث بود تا آخر اسفند چاپ میشه شاید به دردت بخوره.
آسمون 40 زده و قبول شده، ولی مابقی درصداش رو هم نگاه کن و اینم مد نظر داشت باش امسال ضریب ایمنی 6 شده.

سلام بچها استاد مهاجرنیا استادمه ...بایشون اعتماد کنید استادزبان توی فیلد پزشکی مثل ایشون نیومده

Immunity

Well-known member
دقیقا درسته اتفاقا من این رو همین امروز تو برای کنکور سلولی داشتم میخوندم گفته بود بدلیل وجود چند محل برای پلی آدنیلاسیون در ژن IgM ... رونویسی تحت تاثیر قرار میگیرد و ... (نوع ترشحی Ig m تنها 4 اگزون اول از 6 اگزون نوع غشایی رادارد )
و همینطورهم گفته تنوع انتی بادی ها در نتیجه mRNA Editing میباشد !
شما دیگه ان شاالله امسال قبولی رو شاخته ...

من !!انشالله....انشالله همه دوستان قبول شن...بچها کتاب زبان خانم شاهررضاهم عالیه ...متن زیاد بخونید

Sahar_az

New member
من !!انشالله....انشالله همه دوستان قبول شن...بچها کتاب زبان خانم شاهررضاهم عالیه ...متن زیاد بخونید

کتاب دارن یا همون جــزوه شون؟ من شنیدم متن خیلی کم داره ولی ندیدم

دوستان یه سوال در مورد زبان برای من پیش اومده:33::sad:
مثلا ریدینگا رو که می خواین شروع کنید به زدن می رید سوال رو می خونید بعد توی متن دنبال جوابش می گردید یا اول متن رو کامل می خونید بعد جواب می دید؟
این ریدینگا خیلی وقت گیرن متاسفانه
فک کنم باید برم انجمن زبانم بپرسم:))
هر کی تونست جواب بده ممنون می شم:rose:

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
کتاب دارن یا همون جــزوه شون؟ من شنیدم متن خیلی کم داره ولی ندیدم

دوستان یه سوال در مورد زبان برای من پیش اومده:33::sad:
مثلا ریدینگا رو که می خواین شروع کنید به زدن می رید سوال رو می خونید بعد توی متن دنبال جوابش می گردید یا اول متن رو کامل می خونید بعد جواب می دید؟
این ریدینگا خیلی وقت گیرن متاسفانه
فک کنم باید برم انجمن زبانم بپرسم:))
هر کی تونست جواب بده ممنون می شم:rose:

چندین روش هست
ولی کاری که من میکنم و به نظرم خوبه اینه:
یه بار سریع میخونم در مدت یک الی دو دقیقه که کلیات بیاد دستم که بدونم کلآ در مورد چی هست بعد سوال که میخونم توی متن دنبالش میگردم
حالا این نظر منه و به نظرم خوب جواب میده و از هیچ جایی هم ندیدم که این روش را توصیه کنن ولی خودم استفاده کردم و خوبه

bahar.zr93

New member

آره واقعا هم همینطوره!
خیلی قدرت داره! همیشه تو ذهنم بود که من هم به این موضوع اذعان کنم ولی خب زمینش جور نبود تا این که مدیرجان دقیقا زدی تو خال!:smiliess (3):
برا من همیشه جای سوال بوده که مخاطب این جمله کیه؟! عاشق یا معشوق؟!
و این که روزی که نه صدا اهمیت دارد...نه روز! منظور گوینده چه روزیه؟! با توجه به این که میگه صدا هم اهمیت نداره، آیا روزیه که گوینده (حالا عاشق یا معشوق) مرده باشه؟! و یا این که فراموشش کرده باشه؟! و یا این که از دیار مخاطبش کوچ کرده باشه (حالا نه به دیار باقی ها! مکانی دور از دسترس مخاطب) ؟! :smiliess (11):

ای بابا زودتر می پرسیدین خودم براتون توضیح می دادم...
اولا که جمله از حسین پناهیه و خودم نگفتم. اما تعبیرش برای من از زبون عاشقه برای معشوقی که خودش خبر نداره!
و روزی متوجه صدای عشق میشه که خیلی دیر شده و متاسفانه دیگه عاشق از دست رفته ( یا مکان دیگه یا با شخص دیگه)...

Sahar_az

New member

چندین روش هست
ولی کاری که من میکنم و به نظرم خوبه اینه:
یه بار سریع میخونم در مدت یک الی دو دقیقه که کلیات بیاد دستم که بدونم کلآ در مورد چی هست بعد سوال که میخونم توی متن دنبالش میگردم
حالا این نظر منه و به نظرم خوب جواب میده و از هیچ جایی هم ندیدم که این روش را توصیه کنن ولی خودم استفاده کردم و خوبه

من خودمم تقریبا همین کار رو می کنم ولی خب فکر می کنم وقت کم بیارم
باید یه بار وقت بگیرم
والا یه دفعه اومدم با تکنیکای لزگی کار کنم دیدم بخوام اینطوری پیش برم کل تایم کنکور رو بزارم رو زبان:ph34r-smiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا