▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

love virology

New member
تست های دکترا گذاشتم بعد نوروز/ الان فقط ارشد 10ساله / اونم اموزشی بدون وقت

ati1408

New member
وقتی که امتحان رو دادیم دیگه تفریح کردن کیف نمیده! الان که درس هم میخونیم شیطنت حال میده وگرنه که زمان استراحت و بعد از کنکور همه میتونن !

bahar.zr93

New member
به به میبینم که صوبت های متفرقه می کنید اقا وقت واسه این حرفا نیست بخونین درستونو کنکورو دادین اونوقت هر چه چقد دلتون خواست راجع این مسایل بحرفین و فکر کنین

بابا جان همه الان فکرشون بجز درس جای دیگه هم هست... حالا بعضی ها بروز میدن، بعضی ها نه!

دقیـــــــــــــتقا.....
باهات موافقم....
روم تاثیر گذاشتی.... :ad54ad:
بچه ها من دیگه دارم میرم .... میرم که عاشق شم.... عمرم داره میگذره.... درس ک همیشه هست....:motat:

شیرینی یادت نره!

جانه من امضا رو حال کنین.... :thumbsupsmileyanim:

مشک آن است که خود ببوید نه آنکه .... حافظاااا !!!

بچه ها ی سوال اکثرتون قبل عید تا چن درصد تستا رو میزنیم
منظورم اینه که همتون تمرکزتون رو اینه که تست زنی اساسی رو بذارین بعد عید؟

من الان بعد از مرور هر درس دیگه تمرکزم رو تسته رو کمتر میخونم. بعد نکته های تست ها رو مرور میکنم.

eeeeeeehsan

New member
مورد ج!
یعنی آدم توی جوونی باید از عشق لذت ببره که متاسفانه ما فرصتش رو نداریم!
شاید خیلی ها عاشق شده باشن ولی فرصت ندارن خوب درکش کنن.
عشقی خوبه که واقعی باشه، نشونه های واقعی بودن رو داشته باشه، دو طرفه باشه.
وگرنه چه فایده وقتی عاشق بشی ولی طرف درکت نکنه و بعد یه مدت ولت کنه و خودت بمونی یه دل شکسته!
هم وقتت رفته، هم انرژی و جوونیت، هم یه دل شکسته واست مونده که به هرکس و ناکسی با بدبینی نگاه کنی.
عاشق نشین بابا، صبر کنید تا عشق واقعی خودش رو بهتون نشون بده. تا جوونید پیشرفت کنید، تو هر بخشی و هرجایی که می تونید پیشرفت کنید، وقت واسه عاشق شدن هست.

به به میبینم که صوبت های متفرقه می کنید اقا وقت واسه این حرفا نیست بخونین درستونو کنکورو دادین اونوقت هر چه چقد دلتون خواست راجع این مسایل بحرفین و فکر کنین
وایسا ببینم خودت چرا نمیری درس بخونی، همش اینجایی.. پاشو برو سر درست دههع :mad_majidonline:

ati1408

New member
وگرنه چه فایده وقتی عاشق بشی ولی طرف درکت نکنه و بعد یه مدت ولت کنه و خودت بمونی یه دل شکسته!
هم وقتت رفته، هم انرژی و جوونیت، هم یه دل شکسته واست مونده که به هرکس و ناکسی با بدبینی نگاه کنی.
عاشق نشین بابا، صبر کنید تا عشق واقعی خودش رو بهتون نشون بده. تا جوونید پیشرفت کنید، تو هر بخشی و هرجایی که می تونید پیشرفت کنید، وقت واسه عاشق شدن هست.

این جمله آخر واقعا عالی بود. حقیقت محضه. خیلیا رو دیدم وقتی که یه کم از سنشون میگذره دیگه ، دیگه یا حوصله درس خوندن ندارن یا واقعا نمیتونن درس بخونن. :smilies-azardl (181
پس بریم سر درس و مشق خودمون که سخن درس بسی شیرین است. :thanks:

kolouche

New member
معرفی میکنم.... احسان.... با کوله باری از تجربه.... :thumbsupsmileyanim:

kolouche

New member
ببینید برا من ک 50% قضیه حله.... ینی من خودم الان قصد کردم عاشق شم :4d564ad6: ... مشکلم با 50% باقی موندست....

love virology

New member
شبا 99% مغزم موافقه بخوابم.... اما اون یه درصد باقی مونده میگه: بیا در مورد اینکه چرا پنگوئنا زانو ندارن فکر کن

خداوکیلی این جمله کوووووووووو چنه خخخخخخخخخخخخخخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

Sahar_az

New member
گزارشا کو؟؟:riz481:
منم وقتی می خونم تست می زنم:)
عشق کیلو چنده؟؟ مزنه (؟؟؟مظنه؟مذنه؟مضنه؟؟؟؟) دستتون هست؟:)
ولی داشتیم کسایی که همون عشقشون باعث شده رتبه تک رقمی بیارن با ساپورتای روحی ای که می کردن:(50):

این هفته ی من بیشتر به بیوشیمی گذشت ولی خب بقیه هم یه نوکی خوردن هر کدوم:)
ایمونو: CD مارکر، سایتوکاین، آلرژی دوره شد:)
مولکولی: همانندسازی رو خوندم البته منهای ترمیم و نوترکیبیش که فردا می رم سراغشون
بیوشیمی: متابولیسم کربوهیدراتا رو دوره کردم و یه سری تست هم زدم ولی منتظرم یه تایمی بگذره بعد بشینم سر تستا ببینم خوندنم چطور بوده
زنجیره انتقال الکترون و فسفریلاسیون اکسیداتیو هم خوندم
و امــــا زبان:(40):لزگی بالاخره یه دورش تموم شد:) ولی خب حتما بر می گردم دوباره می خونمش... یع صدایی هم از درون هی بهم می گه ولش کن مگه لایتنر نخوندی و اینا؟!! ولی سعی می کنم اون سیگنال تنبلی رو قطع کنم برم سراغش دوباره:)
هــــــی امان از میکروب که همون ج.زوه های یونیم هم رفته توی قفسه!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

hebe.nurse

New member
گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود

گاهی بساط عیش خودش جور می شود / گاهی دگر، تهیه بدستور می شود

گه جور می شود خود آن بی مقدمه / گه با دو صد مقدمه ناجور می شود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است / گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

گاهی گدای گدایی و بخت باتویار نیست / گاهی تمام شهر گدای تو می شود…

گاهی برای خنده دلم تنگ می شود / گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود

گاهی تمام آبی این آسمان ما / یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود

گاهی نفس به تیزی شمشیرمی شود / ازهرچه زندگیست دلت سیرمی شود

گویی به خواب بود جوانی‌ مان گذشت / گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود

کاری ندارم کجایی چه می کنی / بی عشق سرمکن که دلت پیرمی شود

قیصر امین پور
بخشیش امضای اوید

بیکار بودی شعر بذاری اخه.......:65d6a5d6s:
ببین همه رو از راه به در کردی .داشتن مث بچه خوب درس می خوندنآ
اصا مگه خودت درس ومشق نداری :65d6a5d6s:
برید سر درس ومشقتان دوستان خبری نیس. شعری بیش نبود هوایی نشید . اول درس بعد عشق و عاشقی بی دغدغه :))):riz277::bunnyearsmiley:
میخواسم یچی بگم که بعد ارشدم..........هیچی نمیگم ناامید نشید:)) خخخخخ

ati1408

New member
البته اینا بیشترش تجربه هاییه که از روابط دیگران به دست آووردم، من خودم دم به تله ندادم تاحالا :thumbsupsmileyanim:

آفرین ! آفرین!

- - - Updated - - -

البته اینا بیشترش تجربه هاییه که از روابط دیگران به دست آووردم، من خودم دم به تله ندادم تاحالا :thumbsupsmileyanim:

آفرین ! آفرین!

bahar.zr93

New member
با سلام... برنامه این هفته ی من::smilies:

ایمنی: B cell + سوپر آنتی ژن و میتوژن ها + I Q B اینا و باقی فصولی که خوندم... (یه مضربی از تست ها رو زدم) + نیمه ی دوم فصل 14 ابوالعباس. تولرانس

بیوشیمی: بیوسنتز لیپیدها تا لیپوپروتئین ها + آب و بافر و... + I Q B آمینو اسید و پروتئین

سلولی: فقط مرور اسکلت و اتصالات سلول + I Q B

میکروب: این هقته واقعا شروع میکنم!!
:sadsmiley:

ضمنا من از این هفته ترم جدید و دوباره کارورزی هامون شروع میشه و 100% ساعت مطالعه ام میاد پایین...
لطفا اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی شو دریغ نکنه..
:sad:

mw.ashel

New member
95812449126861216539.jpg

ati1408

New member
سلام به همگی . قراره گزارش این هفته رو براتون بگم ولی قبلش میخوام از یه تجربه تلخ که امروز داشتم براتون بگم.
امروز امتحان علوم داشتم. حدودای ساعت دو بود که داشتم آماده میشدم که برم سر جلسه. ( با این توضیح که حدود چهار ماهه که من دارم برای علوم و بهداشت میخونم که البته یه ماه اخیر بیشتر تمرکزم روی علوم یعنی بیوشیمی ، سلولی ، ژنتیک و اندکی میکروب بوده ) . یه دفعه نگاهم افتاد روی یکی از سوالای بیوشیمی که خونده بودم و کنارش تیک به معنی اینکه جوابش رو میدونم زده بودم . تا نگاهم افتاد روی سوال ، یهو دیدم اصلا نمیدونم ماده ای که اسمش توی سواله چیه. ( سوربیتول بود)
خیلی حالم گرفته شد . پیش خودم گفتم همه چی یادم رفته . خلاصه رفتم سر جلسه و تا وقتی به سوالای بیوشیمی نرسیده بودم این فکر ولم نمیکرد . همش میگفتم الان یه چیزایی از بیوشیمی قراره ببینم که اصلا نمیدونم چی بودن. به واسطه همین افکار مخرب ! معنی خیلی از کلمه های زبان و بیشتر پروتئین های موثر توی رونویسی رو یادم رفت. :smiliess (12):
البته بعدش با بررسی سوالا یه جوری سعی کردم که حافظه از دست رفته به واسطه استرس رو برگردونم ولی خیلی موفق نبودم . اینم بگم که کلا از امتحانم راضی م اما کلمه های زبان رو هیچ کاریشون نتونستم بکنم
خلاصه جونم براتون بگه این استرس مزخرف امروز منو خیلی اذیت کرد . :1dco2x0p1lilzhfpg1t
پیشنهاد ویژه من به شما اینه که تا اونجایی که میتونین به خودتون اعتماد داشته باشین و بدونین که هیچ کس مثل خودتون نمیتونه ارزش وقت و زحماتتون رو درک کنه
و البته پیشنهاد ویژه تر اینکه قبل از امتحان همه ها، کتابا و حتی چرک نویس هاتون رو هم از جلو چشمتون دور کنید که به روز من نیوفتین:idea_majidonline:

ati1408

New member
یادم رفت گزارش بدم :whistle:
این هفته ( همون طوری که گفتم ) بیشتر به بیوشیمی و سلولی و مولکولی و تست و مرور این درسا گذشت .
ایمون هم بحث ایمونوژنتیک و نوترکیبی و بلوغ لنفوسیت ها رو خوندم
زبان هم دارم سازمان یافته تر و از روی کتاب 504 کلمه و جمله و متن از جاهای دیگه میخونم که خوب پیش رفتم نسبتا:a2d3:
با امید قبولی همه شما دوستای گلم:thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا