love virology
New member
تست های دکترا گذاشتم بعد نوروز/ الان فقط ارشد 10ساله / اونم اموزشی بدون وقت
خدایی امضات تکه! بسی باحالهجانه من امضا رو حال کنین.... :thumbsupsmileyanim:
به به میبینم که صوبت های متفرقه می کنید اقا وقت واسه این حرفا نیست بخونین درستونو کنکورو دادین اونوقت هر چه چقد دلتون خواست راجع این مسایل بحرفین و فکر کنین
دقیـــــــــــــتقا.....
باهات موافقم....
روم تاثیر گذاشتی.... :ad54ad:
بچه ها من دیگه دارم میرم .... میرم که عاشق شم.... عمرم داره میگذره.... درس ک همیشه هست....:motat:
جانه من امضا رو حال کنین.... :thumbsupsmileyanim:
بچه ها ی سوال اکثرتون قبل عید تا چن درصد تستا رو میزنیم
منظورم اینه که همتون تمرکزتون رو اینه که تست زنی اساسی رو بذارین بعد عید؟
عشقی خوبه که واقعی باشه، نشونه های واقعی بودن رو داشته باشه، دو طرفه باشه.مورد ج!
یعنی آدم توی جوونی باید از عشق لذت ببره که متاسفانه ما فرصتش رو نداریم!
شاید خیلی ها عاشق شده باشن ولی فرصت ندارن خوب درکش کنن.
وایسا ببینم خودت چرا نمیری درس بخونی، همش اینجایی.. پاشو برو سر درست دههع :mad_majidonline:به به میبینم که صوبت های متفرقه می کنید اقا وقت واسه این حرفا نیست بخونین درستونو کنکورو دادین اونوقت هر چه چقد دلتون خواست راجع این مسایل بحرفین و فکر کنین
عشقی خوبه که واقعی باشه، نشونه های واقعی بودن رو داشته باشه، دو طرفه باشه.
وگرنه چه فایده وقتی عاشق بشی ولی طرف درکت نکنه و بعد یه مدت ولت کنه و خودت بمونی یه دل شکسته!
هم وقتت رفته، هم انرژی و جوونیت، هم یه دل شکسته واست مونده که به هرکس و ناکسی با بدبینی نگاه کنی.
عاشق نشین بابا، صبر کنید تا عشق واقعی خودش رو بهتون نشون بده. تا جوونید پیشرفت کنید، تو هر بخشی و هرجایی که می تونید پیشرفت کنید، وقت واسه عاشق شدن هست.
این جمله آخر واقعا عالی بود. حقیقت محضه. خیلیا رو دیدم وقتی که یه کم از سنشون میگذره دیگه ، دیگه یا حوصله درس خوندن ندارن یا واقعا نمیتونن درس بخونن. :smilies-azardl (181
پس بریم سر درس و مشق خودمون که سخن درس بسی شیرین است. :thanks:
معرفی میکنم.... احسان.... با کوله باری از تجربه.... :thumbsupsmileyanim:عشقی خوبه که واقعی باشه، نشونه های واقعی بودن رو داشته باشه، دو طرفه باشه.
وگرنه چه فایده وقتی عاشق بشی ولی طرف درکت نکنه و بعد یه مدت ولت کنه و خودت بمونی یه دل شکسته!
هم وقتت رفته، هم انرژی و جوونیت، هم یه دل شکسته واست مونده که به هرکس و ناکسی با بدبینی نگاه کنی.
عاشق نشین بابا، صبر کنید تا عشق واقعی خودش رو بهتون نشون بده. تا جوونید پیشرفت کنید، تو هر بخشی و هرجایی که می تونید پیشرفت کنید، وقت واسه عاشق شدن هست.
گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی بساط عیش خودش جور می شود / گاهی دگر، تهیه بدستور می شود
گه جور می شود خود آن بی مقدمه / گه با دو صد مقدمه ناجور می شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است / گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت باتویار نیست / گاهی تمام شهر گدای تو می شود…
گاهی برای خنده دلم تنگ می شود / گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود
گاهی تمام آبی این آسمان ما / یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود
گاهی نفس به تیزی شمشیرمی شود / ازهرچه زندگیست دلت سیرمی شود
گویی به خواب بود جوانی مان گذشت / گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود
کاری ندارم کجایی چه می کنی / بی عشق سرمکن که دلت پیرمی شود
قیصر امین پور
بخشیش امضای اوید
به زبوون محلی بود / جملم کلوچه
البته اینا بیشترش تجربه هاییه که از روابط دیگران به دست آووردم، من خودم دم به تله ندادم تاحالا :thumbsupsmileyanim:معرفی میکنم.... احسان.... با کوله باری از تجربه.... :thumbsupsmileyanim:
البته اینا بیشترش تجربه هاییه که از روابط دیگران به دست آووردم، من خودم دم به تله ندادم تاحالا :thumbsupsmileyanim:
البته اینا بیشترش تجربه هاییه که از روابط دیگران به دست آووردم، من خودم دم به تله ندادم تاحالا :thumbsupsmileyanim: