kolouche
New member
من.... میکروب... خواب....لایبرری.... :ad54ad:
مشاهده فایلپیوست 7506
مشاهده فایلپیوست 7506
آخ گفتی لایبرری، من امروز 8:15 صبح رفتم کتابخونه، ساعت 9 پا شدم برگشتم خونه :14:من.... میکروب... خواب....لایبرری.... :ad54ad:
مشاهده فایلپیوست 7506
سلامسلام
منم که اسفند با میکروب جونی و نچسب اشتی می کنم:65d6a5d6s:
بچه ها جونی
من در مورد ایمنی دچار وسواس شده ام کیا وجگانی رو در کنار ابوالعباس خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا بگین کدوم فصلای وجگانی باید حتما خونده بشه و ابولعباس ناقص گفته؟
عجب شانسی داری! همه اتفاقات با هم افتادن! موقعی که من میرفتم که بوی غذا و صدای قاشق و چنگال میومد. بقیه وقت هم داشتن قهوه درست میکردن میخوردن! پیش خودم میگفتم چرا من هیچی نیاوردم بخورم:smilies-azardl (181آخ گفتی لایبرری، من امروز 8:15 صبح رفتم کتابخونه، ساعت 9 پا شدم برگشتم خونه :14:
چطور می تونید تو این کتابخونه درس بخونید؟
سمت چپی سرفه می کنه، سمت راستی همش داره نگات می کنه، پشت سریت عطسه می کنه، اون یکی ته سالن پچ پچ می کنه، یکی دیگه تق تق می کنه، اون یکی کتابش میافته، اون یکی صندلی جا به جا می کنه، یکی دیگه انگار کفش پاشنه بلند پاشه تق تق تق راه میره، خیلی ها هم ساعت 9 صبح حمله می کنن میان کتابخونه، اووووووو روانی شدم نیم ساعت اونجا بودم!!!
هیچ جا خونه آدم نمیشه :wacsmiley:
سلام
بچه ها جونی
من در مورد ایمنی دچار وسواس شده ام کیا وجگانی رو در کنار ابوالعباس خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها این تکنیک چیه elispot / امسال 2تا سوال از این داده بودن
دوستان، یکی آنتی بادی منو کلونالو کامل و ساده توضیح میده لطفا:thanks:
عجب کتابخانه زیبایی / تبلیغ هم که اصلا در کار نیست خخخخخخخخخخ/
سلام
بچه ها جونی
آخ گفتی لایبرری، من امروز 8:15 صبح رفتم کتابخونه، ساعت 9 پا شدم برگشتم خونه
چطور می تونید تو این کتابخونه درس بخونید؟
سمت چپی سرفه می کنه، سمت راستی همش داره نگات می کنه، پشت سریت عطسه می کنه، اون یکی ته سالن پچ پچ می کنه، یکی دیگه تق تق می کنه، اون یکی کتابش میافته، اون یکی صندلی جا به جا می کنه، یکی دیگه انگار کفش پاشنه بلند پاشه تق تق تق راه میره، خیلی ها هم ساعت 9 صبح حمله می کنن میان کتابخونه، اووووووو روانی شدم نیم ساعت اونجا بودم!!!
هیچ جا خونه آدم نمیشه