▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

lala

New member
سلام
منم که اسفند با میکروب جونی و نچسب اشتی می کنم:65d6a5d6s:
بچه ها جونی
من در مورد ایمنی دچار وسواس شده ام کیا وجگانی رو در کنار ابوالعباس خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا بگین کدوم فصلای وجگانی باید حتما خونده بشه و ابولعباس ناقص گفته؟

eeeeeeehsan

New member
من.... میکروب... خواب....لایبرری.... :ad54ad:
مشاهده فایل‌پیوست 7506
آخ گفتی لایبرری، من امروز 8:15 صبح رفتم کتابخونه، ساعت 9 پا شدم برگشتم خونه :14:
چطور می تونید تو این کتابخونه درس بخونید؟
سمت چپی سرفه می کنه، سمت راستی همش داره نگات می کنه، پشت سریت عطسه می کنه، اون یکی ته سالن پچ پچ می کنه، یکی دیگه تق تق می کنه، اون یکی کتابش میافته، اون یکی صندلی جا به جا می کنه، یکی دیگه انگار کفش پاشنه بلند پاشه تق تق تق راه میره، خیلی ها هم ساعت 9 صبح حمله می کنن میان کتابخونه، اووووووو روانی شدم نیم ساعت اونجا بودم!!!
هیچ جا خونه آدم نمیشه :wacsmiley:

eeeeeeehsan

New member
سلام
بچه ها جونی
من در مورد ایمنی دچار وسواس شده ام کیا وجگانی رو در کنار ابوالعباس خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
ببین حالا بچه هایی که بیشتر خوندن میان بهت میگن،
ولی نظر منو بخوای بهت میگم بیخیال شو، بشین همون عباس یا وجگانی رو یکیشون رو بخون، خوب به کتاب و مطالب مسلط شو، بعد تستاش رو که شروع کردی به زدن خودت میفهمی چه فصل ها و مطالبی رو کمبود داری، اون وقت میری سروقت منابع دیگه ایمنی.

ati1408

New member
آخ گفتی لایبرری، من امروز 8:15 صبح رفتم کتابخونه، ساعت 9 پا شدم برگشتم خونه :14:
سمت چپی سرفه می کنه، سمت راستی همش داره نگات می کنه، پشت سریت عطسه می کنه، اون یکی ته سالن پچ پچ می کنه، یکی دیگه تق تق می کنه، اون یکی کتابش میافته، اون یکی صندلی جا به جا می کنه، یکی دیگه انگار کفش پاشنه بلند پاشه تق تق تق راه میره، خیلی ها هم ساعت 9 صبح حمله می کنن میان کتابخونه، اووووووو روانی شدم نیم ساعت اونجا بودم!!!
هیچ جا خونه آدم نمیشه :wacsmiley:
عجب شانسی داری! همه اتفاقات با هم افتادن! موقعی که من میرفتم که بوی غذا و صدای قاشق و چنگال میومد. بقیه وقت هم داشتن قهوه درست میکردن میخوردن! پیش خودم میگفتم چرا من هیچی نیاوردم بخورم:smilies-azardl (181

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

ati1408

New member
بچه ها یه سوال: میشه بعضی از فصلای ابوالعباس رو از روی خلاصه ابوالعباس خوند؟ اگه میشه لطفا میشه بگید کدوم فصلا رو میشه خلاصه خوند و کدوم رو باید کامل خوند؟
البته میدونم توی این مایه سوال تا حالا پرسیده شده ولی واقعا به بعضی از فصلا نمیرسم کاملشون رو بخونم. با تشکر از شما عزیزان

Avid.93

New member
سلام
بچه ها جونی

دوست عزیز منم شنیده بودم یکسری از فصلای عباس بهتره از روی وجگانی هم بخونیم...
مثلا آنتی ژن آنتی بادی، کمپلمان و واکسن البته من خودم آنتی ژن آنتی بادی رو تو تابستون خوندم و تقریبا یک ماه پیش خواستم مرور کنم گفتم بهتره اول تست بزنم و این کارم کردم جز یکسری از نکته ها بقیه رو خیلی خوب تونستم بزنم اون نکته هارم که میگم فقط نیاز به مرور داشت وگرنه سخت نبودن...کمپلمان هم فکر میکنم همینطوره تا جایی که من تستاشو زدم (پس این دو تا نیاز به وجگانی نداره، البته من چون مثل تو استرس داشتم که نکنه نکته مهمی داشته باشن یه وجگانی چاپ قدیمی هم بود از کتابخونه یونی گرفتم و آنتی ژن آنتی بادی رو از روش خوندم به اون صورت چیز بیشتری از عباس نگفته تازه روخونی از روشون هم شاید یکی دو ساعت بیشتر وقتت رو نگیره. کمپلمانش هم میخواستم بخونم حوصله نداشتم :65d6a5d6s:) ولی یه چیزی هست اینه که واکسن عباس تستای آی کیو رو پوشش نمیدن یعنی تستا خیلی تخصصیه کنکورو نمیدونم...حالا به نظر من اگه ج زوه ای چیزی داری از روی همون بخون اگر هم نه با توجه به فرصت اندک باقی مانده تا روز امتحان بزرگ!!! همین فصلا رو فقط از وجگانی بخون و خیلی حساسیت به خرج نده برای بقیه اش به جاش همون عباسو دوباره خوب مرور کن...
ایشالا جواب میده و وتو و من و بقیه همه باهم قبول میشیم:4d564ad6::thanks:
ببخش خیلی طولانی شد البته این چیزی بود که من خودم از بچهای با تجربه تر شنیده بودم

آخرین ویرایش:

love virology

New member
مثلا تومور و تولرنس و پیوند خلاصه باشه بهتره اصلا گویا سوال پیچیده ازش نمیدن بیشتر سوالاش تکراریه / واکسن اخه هرسال این bcg سوال میدن

hanas68

New member
بچا اینقد نگین وقت کمه، وقت. کمه...اه، من از چند نفر که قبول شدن سالای قبل شنیدم که سه ماه یا چهار ماه خوندنو قبولم شدن، خیلیم وقت زیاده، خوب باید بخونیم فقط، ب امید موفقیت:a2d3:

love virology

New member
واکسن سوالات دکترا امسال اسون بوده / کدام تخفیف حدت یافته / کدام غیر فعال / برای تایید واکسن چه کارهایی میکنیم / کدام بخش از پیکره پاتوژن اهمیت بیشتری در تولید واکسن / از این چیزا / ولی در کل خیلی سخت بود دکترا خیلی چیزاشو ندیده بودم تخصصی بود/ سرولوژی زباد داده بودن

ati1408

New member
(ELISPOT)معمولا همراه با الایزا و در راستای اونه
یه مقاله هم در موردش داشتم که خوندش خالی از لطف نیست.
5

hanas68

New member
دوستان، یکی آنتی بادی منو کلونالو کامل و ساده توضیح میده لطفا:thanks:

Sahar_az

New member
منم تا پام رو می زارم تو کتابخونه خوابم کامل:whistle:به نظرم تو کتابخونه خوندن بیشتر تمرکز میخواد:33:واقعا هیچ جا خونه خود آدم نمی شه:)

بچه ها این تکنیک چیه elispot / امسال 2تا سوال از این داده بودن

شما مگه ویروس نیست رشته ارشدت؟:21:پس چرا انقدر تخصصی ایمونو می خونید؟

دوستان، یکی آنتی بادی منو کلونالو کامل و ساده توضیح میده لطفا:thanks:

در چه حد می خوای؟:) یه خلاصه فقط از ویژگیاش بگم چون توضیح تهیه کردنش خیلی طولانی میشه:)
آنتی بادی مونوکلونال آنتی بادی ای هست که فقط توسط یک کلون از Bها ساخته می شه و فقط علیه یک اپی توپ خاص هست و این که ک.لا.س آنتی بادی و افینیتی هم ثابته... چون فقط علیه یک اپی توپ هست پس پاراتوپش هم ثابته دیگه

Sahar_az

New member
من وجگانی نخوندم و نخواهم خوند:)ترجیح می دم منبعی که دستم هست رو کامل بخونم تا این که بخوام بهش اضافه کنم و کلی هم استرس بگیرم به خاطر نخوندن اون:riz277:
به حد کافی به خاطر میکروب نخوندن استرس دارم این وسط:riz277:

love virology

New member
درود چرا ویروس / ولی سرولوژی همیشه میدن از سال 90 به این طرف 2 الی 4 سوال سرو بوده برای ما / همیشه از سوالات دکترا چندتایی در ارشد بوده برای همین بررسی کردم

kolouche

New member
سلام
بچه ها جونی

من وجگانی نمیخونم دوستم... وگرنه بهت کمک میکردم.... سلام :sarma:

kolouche

New member
آخ گفتی لایبرری، من امروز 8:15 صبح رفتم کتابخونه، ساعت 9 پا شدم برگشتم خونه
هیچ جا خونه آدم نمیشه

هااااا..... گفتی....
حالا خوبه سرفه و عطسه که.... من مثلا میرم داخل... حتی در حالت سایلنت از وقتی وارد میشی تا وقتی میشینی کامل تحت نظری.... :14: ....
البته میدونی بضیا واقعا صدا میدن... پتانسیله بهشون نگاه کردن بالاست.... ی دختره ای تو کتابخونه هست، هر روزه خدا هم میاد.... حالا این عطسه میکنه: هههههههههپییییییییشوووووححححححححح :5: صداش آرومه... مدل داره عطسش.... انگار داره مسخره بازی درمیاره..... ینی اصا قابل وصف نیست..... من اوایل همینطوری سرم پایین، میخندیدم بهش.... بعد دیدم مث اینکه مدلشه....
حالا مثلا خانم دکترم هست... پسرا هم هستن.... خیلی خنده داره :))))

البته فک کنم بعده چن وقت تو هم یاد میگیره الکی نگاه کنی ب این و اون.... خعلی باحاله....:motat:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا