▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
سلام میبینم همه دارن میخونن.....آقا مدیرمون میخونن انشاالله دیگه؟؟؟
سحر جونی بخون بخون که داری خوب میخونی:thanks:
سـلااااااااااام :ad54ad:

آره یکـم، توهم بخون، بخون که چه بخونی چه نخونی جفتش سودی نمی کنی، لااقل بخون که بگی خوندی و سود نکردی!!! :/

چونو مثل خانه ارواح شده اینجا.... :sarma:

میخونی؟
زبان رو بی وقفه چند هفته ای هست میخونم، امروز صبح هم نمی دونم چی شد 7:45 از خود به خود از خواب بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد!
از اینطور اتفاقا تو زندگی من قرنی یه بار اتفاق میافته قضیه چی بوده الله و اعلم :smiliess (12):
خـلاصه اینجا یزد است، هوا ابری میخواد بارون بیاد، زیاد هم سرد نیست، صدای بنده را از پشت لپ تاپ می شنوید که میخوام برم سروقت ایمنی.
ایشالا شب گزارش میدم.

Sahar_az

New member
الان می خواستم دوباره اینجا غر بزنم که یه لحظه گفتم بس کن دیگه:shocked:خلاصه غر نمی زنم:)
این هفته تا امروز صبح جز زبان که جدید می خوندم هیچ مطلب جدیدی نخوندم و همش دوره بود:)
البته راضیم تقریبا
کی می شه همه تموم شن و من هر روز دوره کنم اصلا؟ دور اول خیلی کند پیش می ره:(
امروز هم فصل میتوکندریه سلولی رو استارت زدم:) نه که تو دانشگاه اینارو خیلی خوووووووب خونده بودم!!! در نتیجه فقط گلیکولیز و چرخه کربسش رو تا الان تموم کردم:)
خسته نباشم واقعا:) البته زبانم خوندم!
این میتوکندری خسته نمی شه انقدر کار انجام می ده؟:smiliess (11):با اون جثه ی ریزش؟:smiliess (11):
خدا حفظش کنه در هر صورت:)

kolouche

New member
زبان رو بی وقفه چند هفته ای هست میخونم، امروز صبح هم نمی دونم چی شد 7:45 از خود به خود از خواب بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد!
از اینطور اتفاقا تو زندگی من قرنی یه بار اتفاق میافته قضیه چی بوده الله و اعلم :smiliess (12):
خـلاصه اینجا یزد است، هوا ابری میخواد بارون بیاد، زیاد هم سرد نیست، صدای بنده را از پشت لپ تاپ می شنوید که میخوام برم سروقت ایمنی.
ایشالا شب گزارش میدم.

گزارشت از پهنا تو حلقت..... دوروغ گو....:sdasdasd:

بچه ها من امروز زبان ی آزمون زدم
افسردگی گرفتم
اولا ک مث چییییی بی دقتم
ثانیا انگار قسمم دادن ک باید همه سوالارو جواب بدی.... بعد ک پاسخنامه رو نگا میکنم :5: پررررر از غلط.... دقیقا اشتباهی ک تو کنکور کردم و ضررشم دیدم.... آدم نمیشم.... :14:

آخرین ویرایش:

kolouche

New member
الان می خواستم دوباره اینجا غر بزنم که یه لحظه گفتم بس کن دیگه:shocked:خلاصه غر نمی زنم:)
این هفته تا امروز صبح جز زبان که جدید می خوندم هیچ مطلب جدیدی نخوندم و همش دوره بود:)
البته راضیم تقریبا
کی می شه همه تموم شن و من هر روز دوره کنم اصلا؟ دور اول خیلی کند پیش می ره:(
امروز هم فصل میتوکندریه سلولی رو استارت زدم:) نه که تو دانشگاه اینارو خیلی خوووووووب خونده بودم!!! در نتیجه فقط گلیکولیز و چرخه کربسش رو تا الان تموم کردم:)
خسته نباشم واقعا:) البته زبانم خوندم!
این میتوکندری خسته نمی شه انقدر کار انجام می ده؟:smiliess (11):با اون جثه ی ریزش؟:smiliess (11):
خدا حفظش کنه در هر صورت:)
آخ آخ اصا حرف اون گلیکولیز و متابولیسما رو نزن.... :14:

kolouche

New member
آقا احسان اون بالا واسه اینکه گفتی شب گزارش میدی گفتم ها .... :ad54ad:

سلام. بر همگی دوستان . ببخشید بابت تاخیر چند هفته ای . درگیر یه پروژه بودم
الان مشغول دوره کردن موارد زیر هستم
50 درصد ایمنی
4 فصل بیوشیمی
4 فصل زیست
4 فصل باکتری
کل تافل
اگه موفق بشوم تا 3 هفته ی آینده موارد بالا رو مرور کنم و به آزمون مروری بوق برسم ، خیلی خوش به حالم میشه و کمی به خودم امیدوارم میشوم

Eagle_78

Member
سلام. بر همگی دوستان . ببخشید بابت تاخیر چند هفته ای . درگیر یه پروژه بودم
الان مشغول دوره کردن موارد زیر هستم
50 درصد ایمنی
4 فصل بیوشیمی
4 فصل زیست
4 فصل باکتری
کل تافل
اگه موفق بشوم تا 3 هفته ی آینده موارد بالا رو مرور کنم و به آزمون مروری بوق برسم ، خیلی خوش به حالم میشه و کمی به خودم امیدوارم میشوم
خوبه ان شاالله میرسید به مرور
من هم دارم با برنامه آزمون خ.ل.ی.ل.ی میرم و حدود40 الی 50 درصد کل مطالب ایمنی بایو و سلولی رو تا اینجا نسبتا خوب خوندم فقط زبان طبق برنامه دیگه ای میرم و عقب ترم و میکروب رو هم خیلی نخوندم تا ببینیم برای آزمون مروری 26/10 یه کم به اونها هم برسم
فقط یه خورده ترسم از برنامه خ.ل.ی.ل.ی اینه که 40 درصد اول مطالب رو واقعا اگه بخوایم بگیم کمتر از 40 درصد کل مطالبه و هنوز قسمتهای مهم و وقت گیر مونده خصوصا بایو و سلولی تا ببینیم میشه تا آخرش همین طور پیش بریم و به کل مطالب برسیم یا نه ....... ؟!:dadad4::smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:
خوبه ان شاالله میرسید به مرور
من هم دارم با برنامه آزمون خ.ل.ی.ل.ی میرم و حدود40 الی 50 درصد کل مطالب ایمنی بایو و سلولی رو تا اینجا نسبتا خوب خوندم فقط زبان طبق برنامه دیگه ای میرم و عقب ترم و میکروب رو هم خیلی نخوندم تا ببینیم برای آزمون مروری 26/10 یه کم به اونها هم برسم
فقط یه خورده ترسم از برنامه خ.ل.ی.ل.ی اینه که 40 درصد اول مطالب رو واقعا اگه بخوایم بگیم کمتر از 40 درصد کل مطالبه و هنوز قسمتهای مهم و وقت گیر مونده خصوصا بایو و سلولی تا ببینیم میشه تا آخرش همین طور پیش بریم و به کل مطالب برسیم یا نه ....... ؟!:dadad4::smilies-azardl (181

ممنون دوست عزیز . والله من هم نگران چیزی که میگید هستم. ولی خب بعد از 26 دی که 45 درصد دوم شروع میشه و به نوعی نیمه ی دوم مطالعه برای ارشد هم شروع میشه، ساعت مطالعه و قدرت یادگیری و .... بالا میره و میشه تا قبل عید تمومش کرد انشالله .

Sahar_az

New member
گزارشت از پهنا تو حلقت..... دوروغ گو....:sdasdasd:

افسردگی گرفتم
اولا ک مث چییییی بی دقتم
ثانیا انگار قسمم دادن ک باید همه سوالارو جواب بدی.... بعد ک پاسخنامه رو نگا میکنم پررررر از غلط.... دقیقا اشتباهی ک تو کنکور کردم و ضررشم دیدم.... آدم نمیشم....

اصن زبان یه روزایی خیلی خره:sdasdasd:
یه روزایی خیلی خوبه ها ولی یه روزایی پدر منو درمیاره مثل امروز:New (6):
اگه صبحا چیزی که می خونم سخت باشه و هی غر بزنم، وقتی به زبان می رسم می بینم اون چقدر خوب بوده:))
امروزم با ساختار کربوهیدارتا شروع کردم و الان زبان بهم یادآوری کرد که بیوشیمی خیلی قشنگتر از منه:))
منم می خوام زبانو ببندم برم به بیوشیمیم برسم:))
در راستای صحبت دوستان در مورد دوره و رسوندن و اینا منم یاد ایمنی و میکروبم افتادم
ایمنی رو گذاشتم یه گوشه که کلا خوش باشه با خودش:( انقد سلولی و بیوشیمی وقتم رو می گیره که به ایمنی نمی رسم ولی خدا رو شکر اکثر ایمنی رو یه دوری زدم و چند تا فصل کوچولو مثه ایمنی علیه باکتری و ویروس و اینا+2تا فصل گنده ی ژنتیک انتی بادی و سرولوژی مونده:( ان شاالله بعدا بهشون سر می زنم وقتی بیو و سلولی دست از سرم برداشتن (شایدم من دست از سرشون برداشتم!)
میکروبم که....
اوووووووو چقدر حرف زدم:wacsmiley:

eeeeeeehsan

New member
گزارشت از پهنا تو حلقت..... دوروغ گو....

افسردگی گرفتم
اولا ک مث چییییی بی دقتم
ثانیا انگار قسمم دادن ک باید همه سوالارو جواب بدی.... بعد ک پاسخنامه رو نگا میکنم :5: پررررر از غلط.... دقیقا اشتباهی ک تو کنکور کردم و ضررشم دیدم.... آدم نمیشم....

آقا احسان اون بالا واسه اینکه گفتی شب گزارش میدی گفتم ها .... :ad54ad:
آخ آخ وای نگو نگو نگو دیگه از گذشته...!! دیگه نمی خوام یادم بیاد چی به من گذشته! :14:

من کماکان دارم زبان فقط می خونم، نمی دونم چرا هرکاری می کنم نمی تونم بشینم پای درس!!! :sarma:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها من امسال به احتمال خیلی زیاد لزگی رو نخونم اصلن.
فعلن دارم لغت می خونم، لغات کتاب برای کنکور که همش لغات منابعه.
خوبیش اینه پسوند پیشوندا رو کامل گفته.
واسه متن هم متون 10 سال گذشته رو می خونم..
به احتمال زیاد لزگی دیگه جواب نمیده!!!

bioloji945

New member
سلام خسته نباشید .لطفا منو راهنمایی کنید :33: ینظر شما من از الان برای ارشد شروع به خوندن کنم میرسم برای ازمون اماده بشم یا کلا بیخیال امسال بشم؟البته پارسال یه دورروزنامه وار خوندم یه پیش زمینه دارم.بنظرتون خیلی دیره واسه شروع؟

HASSAN.S

New member
بچه های ایمنی همشون تنبلن هاهاهاهاها:ad54ad::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
.
.
.
.
.
.
.
.
براشوخی بودبچه ها خخخخخخخخخخخخخخ

eeeeeeehsan

New member
سلام خسته نباشید .لطفا منو راهنمایی کنید :33: ینظر شما من از الان برای ارشد شروع به خوندن کنم میرسم برای ازمون اماده بشم یا کلا بیخیال امسال بشم؟البته پارسال یه دورروزنامه وار خوندم یه پیش زمینه دارم.بنظرتون خیلی دیره واسه شروع؟

سلام دوست عزیز
وزارت علوم که خیر، پیشنهاد می کنم حتی سر جلسه هم نری.
ولی واسه بهداشت اگه میخوای بخونی از الآن شروع کنی بله 100 درصد میرسی ولی همت میخواد که خیلی جدی و محکم بشینی بخونی، نه شل و بی اراده انگار که داری واسه امتحانات پایان ترم میخونی که پاس کنی!
هر درسی رو باید تا آخر سال 2 یا 3 بار خونده باشی..
منابع مناسبت رو تهیه کن و شروع کن حتمن می تونی.
منم مث خودت تازه شروع کردم.

سوالی بود بپرس من و بچه ها هستیم بهت جواب میدیم.

kolouche

New member
بچه ها من امسال به احتمال خیلی زیاد لزگی رو نخونم اصلن.
فعلن دارم لغت می خونم، لغات کتاب برای کنکور که همش لغات منابعه.
خوبیش اینه پسوند پیشوندا رو کامل گفته.
واسه متن هم متون 10 سال گذشته رو می خونم..
به احتمال زیاد لزگی دیگه جواب نمیده!!!

لزگی خیلیم خوبه.... :sdasdasd:

kolouche

New member

آره آره.... فقط زوووود زووود ب هم بگرد.... زود شروع کن.....
با حرفای احسان موافقم

ati1408

New member
سلام دوستای گلم. همگی خسته نباشید. بچه های عزیز یه سوال خیلی فنی داشتم. چون تجربه م پایینه میپرسم. به نظرتون سوال خیز ترین مبحث ایمونو کدوم مبحثه که احتیاج به وقت گذاشتن بیشتری داره؟ یه سوال دیگه هم داشتم من حدودیه ماه و نیمه که شروع کردم و جدی میخونم البته به جز زبان از بقبه درسا نسبتا راضیم. راستش توقع م از خودم زیاد نیست. میخوام ایمونو رو کرمان یا رفسنجان بخونم. به نظرتون از الان خوندنم مناسبه؟ میشه بگین که میتونم اینجاها رو قبول بشم؟ ساعت مطالعه م روزی حدود سه چهار ساعت میشه. بچه ها چون شما ها دوستای گلم هستید اینجا احساس راحتی میکنم که این حرفا رو میزنم و میدونم همه ماها هدفمون موفقیته. ممنون میشم راهنماییم کنین بچه ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا