بچه ها یک سوال میشه لطفا همتون بگید چرا ایمنی رو انتخاب کردید؟؟؟؟؟؟؟/
اگر به خاطر علاقست به چیش علا قه داشتین لطفا دقیق و واضح توضیحتونو بگید
زیست شناسی ها گرایش جانوری، سلولی مولکولی، میکروبیولوژی، عمومی و یا ژنتیک می تونن شرکت کننسلام بچه ها ی عزیز یه سوال
آیا فارغ التحصیل زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش بیوتکنولوژی میتونه ارشد ایمونولوژی شرکت کنه؟
متاسفانه طبق دفترچه خیر، نمیشه.سلام بچه ها ی عزیز یه سوال
آیا فارغ التحصیل زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش بیوتکنولوژی میتونه ارشد ایمونولوژی شرکت کنه؟
سلامسلام مجدد
غرض از مزاحمت:میشه یک منبع واسه میکروب معرفی کنید که هم خیلی حجیم نباشه هم راحت باشه هم کامل باشه وهم بشه باهش بالای60به راحتی زد:idea_majidonline:
بچه ها یک سوال میشه لطفا همتون بگید چرا ایمنی رو انتخاب کردید؟؟؟؟؟؟؟/
اگر به خاطر علاقست به چیش علا قه داشتین لطفا دقیق و واضح توضیحتونو بگید
سلام مجدد
غرض از مزاحمت:میشه یک منبع واسه میکروب معرفی کنید که هم خیلی حجیم نباشه هم راحت باشه هم کامل باشه وهم بشه باهش بالای60به راحتی زد:idea_majidonline:
من میکروب بهادر رو دارم، برای کنکور هم همینطور. حجم بهادر بیشتره ولی بهتر توضیح داده.
تو باکتری های دستگاه تناسلی + تاریخچه + عمومی رو بخونی (همش 3 روز وقتت رو میگیره) راحت 30 درصد رو می تونی بزنی.
به نظر من بهتـر هست بهــادر رو بخونیـد.
قبلاً هم به یکی از دوستان رشته ی ایمنی این پیشنهاد رو دادم؛ ایشون هم خوب خواندن و خدا رو شکـر خیلی راضی بودند.
من راستیتش ندیدم تاحالا.. بچه ها بیان اگه کسی تاحالا داشته نظرش رو بگه.خوب نظرتون درمورد پاکباز چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه به دنبال شغل خوب و کار بی دردسر و آماده هستید قطعا پرستاری که با همون لیسانسش از دکترای ایمونو راحتتر به شغل دلخواهتون میرسید !
اگه علاقه تون براتون مهمتره ایمونو برید که رشته بسیار جذاب و شیرینیه و اگه صبور باشید و سختیهاش رو تحمل کنید آینده خوبی میتونید داشته باشید
کارش ولی مشروط به عرضه و سواد آزمایشگاهیتون و ... هست و الان غیر تدریس و پژوهش و شاید آزمایشگاه کار تعریف شده ای نداره و بر خلاف پرستاری که به شدت هم الان و هم آینده مورد نیازه به تدریج با شیب ملایم! در حال اشباعه
بالاخره هر کدوم از این رشته ها مزیت خاص خودشون رو دارند و البته در نظر داشته باشید قبولی ارشد ایمونو هم مشکله ودست کمی از قبولی پرستاری سراسری نداره !
چ فاجعه ایه ک بخای ارشد ایمونو رو با ی رشته مث پرستاری مقایسه کنیم....:smiliess (7):
پرستاری جز بازار کار چیزی دیگه نداره
رتبه ای ک واسه پرستاری تو ازمون سراسری میخاد دوبرابر و یا بیشتر از رتبه قبولی تو علوم آز هستش
حالا ارشد ایمونو با کارشناسی پرستاری برابری میکنه؟؟؟؟؟
اینجا باید گفت داعش بیا منو بخور.........
اوضاع علوم آز اینجور نمیمونه و ماهم بالاخره جایگاهی ک لیاقتشو داریم بدست میاریم....
پرچم ما همیشه بالاس ...
چ فاجعه ایه ک بخای ارشد ایمونو رو با ی رشته مث پرستاری مقایسه کنیم....:smiliess (7):
پرستاری جز بازار کار چیزی دیگه نداره
رتبه ای ک واسه پرستاری تو ازمون سراسری میخاد دوبرابر و یا بیشتر از رتبه قبولی تو علوم آز هستش
حالا ارشد ایمونو با کارشناسی پرستاری برابری میکنه؟؟؟؟؟
اینجا باید گفت داعش بیا منو بخور.........
اوضاع علوم آز اینجور نمیمونه و ماهم بالاخره جایگاهی ک لیاقتشو داریم بدست میاریم....
پرچم ما همیشه بالاس ...
سرکار رفتنم باعث شده نتونم بخوبی ب درسام برسم:dadad4:
اما فصل 19 ایمنی و میخام شروع کنم تستای زیست سلولیو بزنم ضمن اینکه نصف بیوشیمی جعفرژادم خوندم
زبانم 15 تافلم
بااینکه راضی نیستم اما امیدوارم........
كجايي دختر؟؟
نه فك كنم منظورشون اين نبود ك از نظر علمي مقايسه كرده باشن.... يا از نظر جايگاه يا رتبه و اينا نه....
فك كنم منظورشون اين بود كه برا قبولي هر دوشون يه اندازه سخته....
يني مثلا همونقد ك سخته ايمني و بقيه منابع ارشدش رو بخوني همونقدم سخته ك دوباره بخواي بشيني دين و زندگي و رياضي و عربي بخوني.... :14:
کلوچه جان برداشت توهم درسته:wacsmiley:
در کل حرف من اینه
علوم آزمایشگاهیا واسه خودشون کسی هستن،درسته بازار کار نداره و کسی نیس ازشون حمایت کنه ولی خیلی منحصر بفردن خخخخخ
یلدای همگی مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــ
:rose:ainting::rose:
امروز انقدر الكي با فصل آنزيما درگير شدم كه مي خوام ج ز وه بيوشيمي رو از وسط پاره كنم:smiliess (2):
واقعا هم الكيه چون اومدم تستاش رو بزنم مي بينم مشكلي نيست ولي نمي دونم چرا احساس مي كنم تو مخم نمي ره:13:
بچه ها براي زبان، تافل و لزگي با هم چقدر جواب مي دن؟!!
من نمي دونم چرا حس مي كنم با اين كه كلي به دامنه لغاتم اضافه شده باز هم جواب نده زياد... دلم مي خواد موزاييك رو هم بخونم ولي اصلا حوصله دنبال خريد كتاب رفتن ندارم
افتادم تو اون وسواس مسخره كه جواب مي ده يا نه:1dco2x0p1lilzhfpg1tاميدوارم زودتر دست از سرم برداره