▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ati1408

New member
خیلی خیلی ازتون ممنونم . راستش من خودم سه فصل از ابواعباس رو خوندم ولی نمیدونم چرا یه دفعه دو سه هفته پیش ولش کردم و رفتم طرف یه کتاب خلاصه .
پس خوندن ابولعباس رو ادامه میدم . ممنونم از شما. امیدوارم که موفق باشید :smilies-azardl (181

ati1408

New member
سلام بچه ها ی عزیز یه سوال
آیا فارغ التحصیل زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش بیوتکنولوژی میتونه ارشد ایمونولوژی شرکت کنه؟

Sahar_az

New member
بچه ها یک سوال میشه لطفا همتون بگید چرا ایمنی رو انتخاب کردید؟؟؟؟؟؟؟/
اگر به خاطر علاقست به چیش علا قه داشتین لطفا دقیق و واضح توضیحتونو بگید

از قدیم می گن یه استاد خوب میتونه علاقه رو ایجاد کنه:) استاد دانشگاه ما هم خیلی خوب بود و جرقه ی اصلی رو زد:)
ولی من از همون موقع که توی دبیرستان فصل ایمنی رو داشتیم، با این که در حد نصفه خط توضیح داده بود:tonguesmiley: خیلی دوست داشتم اون فصل رو:) یکی اون یکی مهندسی ژنتیک و یکی فصل ویروسا رو:) ولی خب جرقه ی آخریه تاثیر داشت دیگه... اصن آنتی بادی یه چیز دیگه است
کلا سیستم ایمنی بدن، نسبت به بقیه برام خیلی جالب تره

آیا فارغ التحصیل زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش بیوتکنولوژی میتونه ارشد ایمونولوژی شرکت کنه؟
زیست شناسی ها گرایش جانوری، سلولی مولکولی، میکروبیولوژی، عمومی و یا ژنتیک می تونن شرکت کنن
اینو از دفترچه ی پارسال نوشتم

گزارشم تا الان:
مبحث شیرین آلرژی رو شروع کردم و 2:30 ایمنی خوندم:)البته فقط آلرژی تیپ 1 تموم شد و یه کوچولو دوره ش هم مونده
زبان 1:30

زیست هم قراره بخونم و دوره کنم + دوره ی مبحث شیرین سایتوکاین ها!!!
راضی نبودم امروز:sdasdasd:

*baroon*

New member
سلام مجدد
غرض از مزاحمت:میشه یک منبع واسه میکروب معرفی کنید که هم خیلی حجیم نباشه هم راحت باشه هم کامل باشه وهم بشه باهش بالای60به راحتی زد
:idea_majidonline:

eeeeeeehsan

New member
متاسفانه طبق دفترچه خیر، نمیشه.

سلام مجدد
غرض از مزاحمت:میشه یک منبع واسه میکروب معرفی کنید که هم خیلی حجیم نباشه هم راحت باشه هم کامل باشه وهم بشه باهش بالای60به راحتی زد
سلام
تعارف می کنی؟ میخوای اصن یه کتابی معرفی کنم که سوالا میکروب هم توش باشه؟ مدیونی تعارف کنی :|

من میکروب بهادر رو دارم، برای کنکور هم همینطور. حجم بهادر بیشتره ولی بهتر توضیح داده.
تو باکتری های دستگاه تناسلی + تاریخچه + عمومی رو بخونی (همش 3 روز وقتت رو میگیره) راحت 30 درصد رو می تونی بزنی.

بچه ها یک سوال میشه لطفا همتون بگید چرا ایمنی رو انتخاب کردید؟؟؟؟؟؟؟/
اگر به خاطر علاقست به چیش علا قه داشتین لطفا دقیق و واضح توضیحتونو بگید

فقط علاقه.
من همیشه شگفت زده سیستم ایمنی بدنم بودم و هستم، همینطور کنجکاو که چطوریه این داستانش و تا می تونم بیشتر ازش کشف کنم.
من حتی مث مادام کوری و اینا رو بدنم آزمایش هایی دارویی خاصی رو هم انجام دادم، طی سه سال تا به الآن..

بعد دوباره من به شخصه این شکلیم، دیگران رو نمی دونم؛ همیشه دنبال چیزای آس هستم، تک، کسی نداشته باشه.
ایمنی هم تازه و نو جدیده واسه همین بیشتر بهش علاقه مند شدم..

بعد دوباره یه دلیل دیگه، ایمنی بدن چیزیه که تو تا آخر عمرت پیششی، درگیرشی، ملموسانه حسش می کنی، ولی مثلن یکی رشته فیزیکه، اون فکر نکنم فیزیک رو مث ایمنی شناسی تو زندگی روزمرش حس کنه.

دوباره یه دلیل دیگه که وقتی ایمنی رو میخونم می بینم خیلی خیلی سخته بیشتر ترغیب میشم که بخونم و یادش بگیرم، بعد که یادش گرفتم یه حس خوبی مث پیروزی بهم دست میده.

من اگه تجربی و کارشناسی زیست و الآنم عشق ایمنی نبودم میرفتم دنبال ریاضی، چون هم ریاضیم خوبه هم علاقه دارم بهش. زبان هم همینطور.

خلاصه فقط علاقه.
اونی که شک می کنه تو علاقش (فکر کنم مث الآن شما) دلیلش اینه که به رشتش به عنوان منبع درآمد نگاه می کنه، نگاه می کنه آینده و بازار کار آیندش چطوره که این به نظرم اشتباست، فقط علاقه! علاقه که باشه باور کن بعد چند سال پول هم میاد دنبالش.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

SH!LA

New member
سلام مجدد

من میکروب بهادر رو دارم، برای کنکور هم همینطور. حجم بهادر بیشتره ولی بهتر توضیح داده.
تو باکتری های دستگاه تناسلی + تاریخچه + عمومی رو بخونی (همش 3 روز وقتت رو میگیره) راحت 30 درصد رو می تونی بزنی.

به نظر من بهتـر هست بهــادر رو بخونیـد.

قبلاً هم به یکی از دوستان رشته ی ایمنی این پیشنهاد رو دادم؛ ایشون هم خوب خواندن و خدا رو شکـر خیلی راضی بودند.

به نظر من بهتـر هست بهــادر رو بخونیـد.

قبلاً هم به یکی از دوستان رشته ی ایمنی این پیشنهاد رو دادم؛ ایشون هم خوب خواندن و خدا رو شکـر خیلی راضی بودند.

:thumbsupsmileyanim:

شیلا خانم واقعا به اکثر کتابای باکتری تسلط دارن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

negin ka

New member
دوست عزیز اگه به دنبال شغل خوب و کار بی دردسر و آماده هستید قطعا پرستاری که با همون لیسانسش از دکترای ایمونو راحتتر به شغل دلخواهتون میرسید !
اگه علاقه تون براتون مهمتره ایمونو برید که رشته بسیار جذاب و شیرینیه و اگه صبور باشید و سختیهاش رو تحمل کنید آینده خوبی میتونید داشته باشید
کارش ولی مشروط به عرضه و سواد آزمایشگاهیتون و ... هست و الان غیر تدریس و پژوهش و شاید آزمایشگاه کار تعریف شده ای نداره و بر خلاف پرستاری که به شدت هم الان و هم آینده مورد نیازه به تدریج با شیب ملایم! در حال اشباعه
بالاخره هر کدوم از این رشته ها مزیت خاص خودشون رو دارند و البته در نظر داشته باشید قبولی ارشد ایمونو هم مشکله ودست کمی از قبولی پرستاری سراسری نداره
!

چ فاجعه ایه ک بخای ارشد ایمونو رو با ی رشته مث پرستاری مقایسه کنیم....:smiliess (7):
پرستاری جز بازار کار چیزی دیگه نداره
رتبه ای ک واسه پرستاری تو ازمون سراسری میخاد دوبرابر و یا بیشتر از رتبه قبولی تو علوم آز هستش
حالا ارشد ایمونو با کارشناسی پرستاری برابری میکنه؟؟؟؟؟
اینجا باید گفت داعش بیا منو بخور.........
اوضاع علوم آز اینجور نمیمونه و ماهم بالاخره جایگاهی ک لیاقتشو داریم بدست میاریم....
پرچم ما همیشه بالاس ...

negin ka

New member
سرکار رفتنم باعث شده نتونم بخوبی ب درسام برسم:dadad4:
اما فصل 19 ایمنی و میخام شروع کنم تستای زیست سلولیو بزنم ضمن اینکه نصف بیوشیمی جعفرژادم خوندم
زبانم 15 تافلم
بااینکه راضی نیستم اما امیدوارم........

چ فاجعه ایه ک بخای ارشد ایمونو رو با ی رشته مث پرستاری مقایسه کنیم....:smiliess (7):
رتبه ای ک واسه پرستاری تو ازمون سراسری میخاد دوبرابر و یا بیشتر از رتبه قبولی تو علوم آز هستش
اوضاع علوم آز اینجور نمیمونه و ماهم بالاخره جایگاهی ک لیاقتشو داریم بدست میاریم....
پرچم ما همیشه بالاس ...

درسته واقعا فاجعه ست
البته توو ایران همیشه لحظه ای عمل می کنن و به هر چیزی که در اون لحظه بهش نیاز دارن بها میدن، به آینده بها نمیدن

kolouche

New member
پرچم ما همیشه بالاس ...

كجايي دختر؟؟

نه فك كنم منظورشون اين نبود ك از نظر علمي مقايسه كرده باشن.... يا از نظر جايگاه يا رتبه و اينا نه....
فك كنم منظورشون اين بود كه برا قبولي هر دوشون يه اندازه سخته....
يني مثلا همونقد ك سخته ايمني و بقيه منابع ارشدش رو بخوني همونقدم سخته ك دوباره بخواي بشيني دين و زندگي و رياضي و عربي بخوني.... :14:

kolouche

New member
سرکار رفتنم باعث شده نتونم بخوبی ب درسام برسم:dadad4:
اما فصل 19 ایمنی و میخام شروع کنم تستای زیست سلولیو بزنم ضمن اینکه نصف بیوشیمی جعفرژادم خوندم
زبانم 15 تافلم
بااینکه راضی نیستم اما امیدوارم........

خوبه ك فصل 19 ايمني...
من ك فك ميكنم كلا خيلي خوبي.... آفرين....

كجايي دختر؟؟

نه فك كنم منظورشون اين نبود ك از نظر علمي مقايسه كرده باشن.... يا از نظر جايگاه يا رتبه و اينا نه....
فك كنم منظورشون اين بود كه برا قبولي هر دوشون يه اندازه سخته....
يني مثلا همونقد ك سخته ايمني و بقيه منابع ارشدش رو بخوني همونقدم سخته ك دوباره بخواي بشيني دين و زندگي و رياضي و عربي بخوني.... :14:

احساس میکنم با نظر شما وضع، فاجعه تر از قبل شد، چون قبولی در کارشناسی رشته پرستاری رو با قبولی در کارشناسی ارشد ایمنی شناسی مقایسه کردی .....

kolouche

New member
نه ارشد ک خیلی سطحش بالاس... اونم ایمنی....
نه من اصا ب خودم اجازه نمیدم بخوام ی ذره از رشتم اصلیم (علوم) خوب نگم... و اونقد براش ارزش قائلم ک باهیچ رشته ای مقایسش نکنم... فک کنم همه میدونن این اخلاق منو...
از نظر خوندن منابع گفتم... خیلی نچسبه کنکور سراسری... این ک بدیهیه سطح ارشد از نظر علمی قابل قیاس با کنکور کارشناسی نیس.... ولی اینکه شروع کنی دوباره خوندن کنکور سراسری(چون اون دوست قبلیمون گفته بود میخواد دوباره بخونه) خیلی نچسبه... از نظر من اینطوریه

اشتباه بیان کردم شاید دفه قبل...
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم...

negin ka

New member
کلوچه جان برداشت توهم درسته:wacsmiley:

در کل حرف من اینه
علوم آزمایشگاهیا واسه خودشون کسی هستن،درسته بازار کار نداره و کسی نیس ازشون حمایت کنه ولی خیلی منحصر بفردن خخخخخ

یلدای همگی مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــ
:rose::painting::rose:

Sahar_az

New member
امروز انقدر الكي با فصل آنزيما درگير شدم كه مي خوام ج ز وه بيوشيمي رو از وسط پاره كنم:smiliess (2):
واقعا هم الكيه چون اومدم تستاش رو بزنم مي بينم مشكلي نيست ولي نمي دونم چرا احساس مي كنم تو مخم نمي ره:13:

بچه ها براي زبان، تافل و لزگي با هم چقدر جواب مي دن؟!!
من نمي دونم چرا حس مي كنم با اين كه كلي به دامنه لغاتم اضافه شده باز هم جواب نده زياد... دلم مي خواد موزاييك رو هم بخونم ولي اصلا حوصله دنبال خريد كتاب رفتن ندارم
افتادم تو اون وسواس مسخره كه جواب مي ده يا نه:1dco2x0p1lilzhfpg1tاميدوارم زودتر دست از سرم برداره

kolouche

New member
کلوچه جان برداشت توهم درسته:wacsmiley:

در کل حرف من اینه
علوم آزمایشگاهیا واسه خودشون کسی هستن،درسته بازار کار نداره و کسی نیس ازشون حمایت کنه ولی خیلی منحصر بفردن خخخخخ

یلدای همگی مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــ
:rose::painting::rose:

آرره دقیقاااا....
ایول... همینی ک میگی.....

kolouche

New member
امروز انقدر الكي با فصل آنزيما درگير شدم كه مي خوام ج ز وه بيوشيمي رو از وسط پاره كنم:smiliess (2):
واقعا هم الكيه چون اومدم تستاش رو بزنم مي بينم مشكلي نيست ولي نمي دونم چرا احساس مي كنم تو مخم نمي ره:13:

بچه ها براي زبان، تافل و لزگي با هم چقدر جواب مي دن؟!!
من نمي دونم چرا حس مي كنم با اين كه كلي به دامنه لغاتم اضافه شده باز هم جواب نده زياد... دلم مي خواد موزاييك رو هم بخونم ولي اصلا حوصله دنبال خريد كتاب رفتن ندارم
افتادم تو اون وسواس مسخره كه جواب مي ده يا نه:1dco2x0p1lilzhfpg1tاميدوارم زودتر دست از سرم برداره

تافل و لرگی با هم عالیه... چی میخوای دیگه....
من پارسال 504 رو خوندم با یکی دوبار لزگی 56 زدم....تافل ک خیلی عالی تره...
وسواس خوبه ی کمش... ولی خودتو درگیر نکن....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا