▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahra.e

New member
سلام بچه ها قبولی بیوشیمی راحت تره یا ایمنی ؟؟؟من فقط میخوام تهران قبول شم.از الانم میخوام شروع کنم.نظرتون چیه؟؟
البته یکم شیطونم سره یکسره درس خوندن بند نمیشم

Sahar_az

New member
تافل و لرگی با هم عالیه... چی میخوای دیگه....
من پارسال 504 رو خوندم با یکی دوبار لزگی 56 زدم....تافل ک خیلی عالی تره...
وسواس خوبه ی کمش... ولی خودتو درگیر نکن....
منم خوشحالم برای خودم:)کلی از لزگی مونده هنوز:)

سلام بچه ها قبولی بیوشیمی راحت تره یا ایمنی ؟؟؟من فقط میخوام تهران قبول شم.از الانم میخوام شروع کنم.نظرتون چیه؟؟
البته یکم شیطونم سره یکسره درس خوندن بند نمیشم

سلام:)
من امید بی خودی نمی خوام بدم، اوکی؟
به نظر من هیچ کدوم قبولیشون برای تهران راحت نیست... تا اونجایی که می دونم ایمنی برای تهران رتبه ی زیر 30 می خواد یا شایدم کمتر (البته بین الملل رو نمی دونم)
بیوشیمی هم فکر نکنم دست کمی داشته باشه
و با این وضعی که تو میگی می خونی به نظر من هیچ کدوم مگه این که یه پایه ای از درسا داشته باشی
ولی قبولیه تهران اونم برای کسی که می خواد از الان شروع کنه شدنیه ولی با درس خوندن حسابی
من توی دوستام بودن کسایی که از اسفند شروع کردن و رتبه آوردن ولی خب روزی 13 ساعت می خوندن به گفته خودشون و منم واقعا نمی دونم اون 13 ساعت رو چطوری می شستن سر درس:black_eyed:

asalmasal

New member
بچه هاومی دونستید ابوالعباس
2014 اومده
؟خیلی جاهاش تغییر کرده.بچه هایه دانشگاه تهران با استادشون ترجمش می کنن.یکیشون از اقوام خودمه.خواستم بهتون خبر بدم.شایدم مهم نباشه.نمی دونم به خدا.فقط گفتم که بدونید

بچه هاومی دونستید ابوالعباس
2014 اومده
؟خیلی جاهاش تغییر کرده.بچه هایه دانشگاه تهران با استادشون ترجمش می کنن.یکیشون از اقوام خودمه.خواستم بهتون خبر بدم.شایدم مهم نباشه.نمی دونم به خدا.فقط گفتم که بدونید

بله ممنون از اطلاع رسانیتون، آره منم شنیدم تغییرات محسوسی داشته منتهی خودم ندیدم
لینک کتاب رو بچه ها گذاشتن تو همین انجمن
البته واسه کنکور ارشد همون 2012 جواب میده
من واسه کنکور امسال 2007 خوندم:-d:-d:-d

جواب منو نمیدین؟؟؟؟:13::sadsmiley:

دوست عزیز نمیشه راحتی قبولی در یک رشته رو سنجید یا با رشته دیگه مقایسه کرد، شما باید به منابع و مواد امتحانی و ضریب هر کدوم نگاه کنی، مثلا درس اصلی ما ایمنی بود که برای من شیرینتر از بیوشیمی بود، اما شاید بیو برای شما شیرنتر و در نتیجه علاقتون به اون بیشتر باشه، بحث دیگه رو خدمتتون عرض کردم بحث ظرفیتهاست، که ظرفیت بیوشیمی خیلی از ایمنی بیشتره، و حتی وزارت علوم در قالب زیرمجموعه زیست شناسی، کارشناسی ارشد بیوشیمی پذیرش میکنه
امیدوارم تونستم راهنمایی کرده باشم

*baroon*

New member
سلام به همگی
بچه ها برای باکتری چی میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

*baroon*

New member
من خسته شدم از درس خوندم. هیچ امیدی ندارم.

زهرا جان منم یک چند وقتیه مثل توناامید شدم ولی تصمیم گرفتم از شنبه دوباره شروع کنم وازاول هرچی رو که خوندم مرور کنم به گفته ی دوستان همه ی کنکوری ها هر ازگاهی مثل ما میشن یعنی نا امید ولی مهم اینه که خیلی طول نکشه وبه خودمون مسلط بشیم ودوباره شروع کنیم
توهم بیا با من ازشنبه دوباره شروع کنیم با یک برنامه ریزی درست
بچه ها اگر بیاین گزارش بدین ماها اینطوری نا امید نمیشیم ها وانگیزه میگیریم
من از شنبه که شروع کردم مرتب میام گزارش میدم
:thumbsupsmileyanim:

kolouche

New member
من خسته شدم از درس خوندم. هیچ امیدی ندارم.

:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

- - - Updated - - -

زهرا جان منم یک چند وقتیه مثل توناامید شدم ولی تصمیم گرفتم از شنبه دوباره شروع کنم وازاول هرچی رو که خوندم مرور کنم به گفته ی دوستان همه ی کنکوری ها هر ازگاهی مثل ما میشن یعنی نا امید ولی مهم اینه که خیلی طول نکشه وبه خودمون مسلط بشیم ودوباره شروع کنیم
توهم بیا با من ازشنبه دوباره شروع کنیم با یک برنامه ریزی درست
بچه ها اگر بیاین گزارش بدین ماها اینطوری نا امید نمیشیم ها وانگیزه میگیریم
من از شنبه که شروع کردم مرتب میام گزارش میدم
:thumbsupsmileyanim:
شنبه دیره دخترم...
از فردا شروع کن...

zahra.e

New member
ی چی بگم. مشکله من هدفمه که نمیدونم چیم.با مشاورا صحبت کردم برا وزارت علوم جانوری زدم که دکترا بیولوژی تولید مثل برم.حالا وزارت بهداشتو نمیدونم چیکار کنم.از طرفی میخوام هرطور شده امسال روزانه تهران قبول شم . بیوشیمیو دوس دارم اما سخته میترسم قبول نشم چون همه وقتمو گذاشتم رو فیزیولوژی علوم.از بعد از کنکور علوم میخوام بهداشتو شروع کنم.بهم گفتن بیوشیمیو نمیرسی برو فیزیولوژی پزشکی که تا الانم برا علوم خوندی . بعضیا میگن آناتومی بهتره .اما کار با جسد داره من میترسم. حالا موندم بین بیوشیمی و فیزیولوژی و آناتومی. بدجور گیر کردم.
نمیدونم چیکار کنم.

Sahar_az

New member
سلام به همگی
بچه ها برای باکتری چی میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هیچی فعلا:))
ولی من قصد دارم بهادر بخونم!
ی چی بگم. مشکله من هدفمه که نمیدونم چیم.با مشاورا صحبت کردم برا وزارت علوم جانوری زدم که دکترا بیولوژی تولید مثل برم.حالا وزارت بهداشتو نمیدونم چیکار کنم.از طرفی میخوام هرطور شده امسال روزانه تهران قبول شم . بیوشیمیو دوس دارم اما سخته میترسم قبول نشم چون همه وقتمو گذاشتم رو فیزیولوژی علوم.از بعد از کنکور علوم میخوام بهداشتو شروع کنم.بهم گفتن بیوشیمیو نمیرسی برو فیزیولوژی پزشکی که تا الانم برا علوم خوندی . بعضیا میگن آناتومی بهتره .اما کار با جسد داره من میترسم. حالا موندم بین بیوشیمی و فیزیولوژی و آناتومی. بدجور گیر کردم.
نمیدونم چیکار کنم.
خب یه روز وقت بزار بشین تکلیفت رو با خودت مشخص کن:) هیچی بدتر از بی هدفی نیستا
بشین فکر کن ببین به کدوم بیشتر علاقه داری
اگه علوم می خوای این یک ماه رو تموم انرژیتو بزار روی کنکور علوم

گزارش امروز من:)
5ساعت سلولی و خدا رو شکر اسکلت سلولی تموم شد:)
1:30 زبان و خدا رو شکر مهارتای لزگی تموم شد:)
فقط اون متن بعدیاش کمی رو اعصابمن:)) که ان شاالله حل می شه:))
از روزای پیشمم بگم یه کلیت میشه این:
آلرژی و بیماری های اتوایمیون رو تموم کردم
بیوشیمی هم آنزیما تموم شد ولی حس می کنم از ذهنم پریده و یه دوره ی اساسی می خواد و بعد هم تستاش:)
در راستای ناامیدی هم 3 روزی شدیدا با خودم درگیر بودم و هر چی با خودم حرف می زدم هیچی درست نمی شد:)
تا این که نزدیک 40 دقیقه مخ یکی از دوستام رو خوردم تا خوب شدم:))

kolouche

New member
آخخخخخخخ چقد حال میده برا یکی حرف بزنی.....

من امروز تا عصر بیرون بودم... بعدش از ساعت 3 تا 9 پنج ساعت خوندم...=)))

تا الانم بیوشیمی تا ساختار کربوهیدرات
سلولی 4 فصلی مونده
زبان مهارت 7
ایمنی ارگان

kolouche

New member
نمیدونم چیکار کنم.

من ک ازین رشته ها چیزی نمیدونم
فقط چیزی ک میدونم اینه ک هر چه سریعتر تصمیم بگیر و شروع کن...

emmy

Member
سلام میبینم همه دارن میخونن.....آقا مدیرمون میخونن انشاالله دیگه؟؟؟
سحر جونی بخون بخون که داری خوب میخونی:thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا