▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TUMS

Well-known member

آزمون 93 ارشد ایمنی
از 45 تا سوال ایمنی 40 تاش با عباس میشد جواب دید
اینو قول داده بودم نگاه کنم
نگاه کردم و گفتم که بهتون بگم
موفق باشین

kolouche

New member

آزمون 93 ارشد ایمنی
از 45 تا سوال ایمنی 40 تاش با عباس میشد جواب دید
اینو قول داده بودم نگاه کنم
نگاه کردم و گفتم که بهتون بگم
موفق باشین
دستت درد نکنه....:ad54ad:
کنکور داشتید دیروز؟؟

eeeeeeehsan

New member
شعله جان یه دونه پارسال رو فقط گیر آووردم، که اونم صبح ایمیل کردم واست. :rose:

Sahar_az

New member
چون دیروز خیلی درخشان بوده گزارشش رو بدم که حروم نشه:)))
دیروز 6 ساعت و نیم درس خوندم:shocked:که تقریبا میشه گفت در دوران درس خوندنم برای کنکور بی سابقه بوده:)))
البته تقریبا 2 ساعتش مرور بود
بیوشیمی هم استارت زدم بالاخره

امروز هم تا الان 2 ساعت خوندم اونم ایمنی فقط:)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

eeeeeeehsan

New member
بچه ها منم فکر کنم شروع کردم اگه شیطون گوشش کر بشه.

گزارش دیروز:
نیم ساعت خطاطی واسه افزایش روحیه :))
یه برنامه ریزی کوچیک
14 تا لغت

Sahar_az

New member
کلوچه جان اگه یک درصد بدونم چجوری باید جواب اونی که فرستادی رو بدم:)))
کلا نت چند روزه خلوت شده انگار:(50):نه تنها اینجا، چند تا سایت دیگه هم هیچ خبری نیست!

در فردای اون روز درخشان هم 6 ساعت خوندم ولی فرداش که میشه دیروز:)))پنچر شدم انگار:)اصلا نمیتونستم بخونم مخصوصا که مطلب حفظی بود و منم با حفظیات دشمن خونی:( از صبح تا 6 فقط یک ساعت خوندم ولی 6 به بعد 3:30 ساعت بهش اضافه کردم:)

امروز:
یک ساعت و نیم تست زدم ایمنی رو
2 ساعت مرور کردم خونده هام رو
2 ساعت هم زبان و یه کوچولو مرور بیوشیمی

یادش بخیر تابستون یه تاپیک بود برای خوندن تافل:) اگه اونجا نبود من الان در حال خوندم تافل بودم هنوز:) یعنی اگه گزارشاش نبود:) اینجا و گزارش دادناش جای خیلی خوبیه برای مقید کردن خودمون به درس خوندن... استفاده کنیم ازش:)

vet lab sciences

New member
از مدیریت محترم انجمن ایمنی شناسی تقاضا می کنم عکس های جذابی که توسط جناب پروانه به نمایش گذاشته میشن رو علاوه بر بودن در این تاپیک در تاپیکی مجزا گردآوری کند.
با سپاس:riz304:

eeeeeeehsan

New member
از مدیریت محترم انجمن ایمنی شناسی تقاضا می کنم عکس های جذابی که توسط جناب پروانه به نمایش گذاشته میشن رو علاوه بر بودن در این تاپیک در تاپیکی مجزا گردآوری کند.
با سپاس:riz304:

بر دیده منت آقا رضا، ممنون از پیشنهاد عالیت :)) :riz304:

kolouche

New member
کلوچه جان اگه یک درصد بدونم چجوری باید جواب اونی که فرستادی رو بدم:)))
کلا نت چند روزه خلوت شده انگار:(50):نه تنها اینجا، چند تا سایت دیگه هم هیچ خبری نیست!

در فردای اون روز درخشان هم 6 ساعت خوندم ولی فرداش که میشه دیروز:)))پنچر شدم انگار:)اصلا نمیتونستم بخونم مخصوصا که مطلب حفظی بود و منم با حفظیات دشمن خونی:( از صبح تا 6 فقط یک ساعت خوندم ولی 6 به بعد 3:30 ساعت بهش اضافه کردم:)

امروز:
یک ساعت و نیم تست زدم ایمنی رو
2 ساعت مرور کردم خونده هام رو
2 ساعت هم زبان و یه کوچولو مرور بیوشیمی

یادش بخیر تابستون یه تاپیک بود برای خوندن تافل:) اگه اونجا نبود من الان در حال خوندم تافل بودم هنوز:) یعنی اگه گزارشاش نبود:) اینجا و گزارش دادناش جای خیلی خوبیه برای مقید کردن خودمون به درس خوندن... استفاده کنیم ازش:)

اولا که 20 امتیاز مثبت به خاطر اسمت... آره اینجا ک خیلی خلوته.... البته کم کم گرم میشه... من خودم پارسال خیلی با بچه ها انس گرفته بودم (الان هم همینطور)... ولی پارسال نمیتونستم کنترل کنم آخر شب اکثرا آن بودیم... بچه ها حضور و غیاب میکردن... :)))))
آفرین دخترم... بخون همینجوری....
کارآموزی داری؟ یا فارغ شدی؟

kolouche

New member
عاغااااا....
تو عکسا که میذارین اون مرغه بیچاره با اون قیافه خنگش مدام در حال له شدنه...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

این عکس اشاره داره به اون پروتئین های خنگ (فرسوده یا نافرم) که عاقبتشون آش و لاش شدن در شبکه اندوپلاسمی و عرضه در سطح mhc یک هست

emmy

Member
سلام هم رشته ایها آفرین خدا قوت بخونین
احسان جان مادر اگه همینجوری پیش بری چیزی ازت باقی نمیمونه آخه....
راستی احسان واسه چی به من میخند؟؟؟:sarma:
منم دارم میخونم ولی در حد لیگ دسته هفت خودمون:sad:

eeeeeeehsan

New member
سلام هم رشته ایها آفرین خدا قوت بخونین
احسان جان مادر اگه همینجوری پیش بری چیزی ازت باقی نمیمونه آخه....
راستی احسان واسه چی به من میخند؟؟؟:sarma:
منم دارم میخونم ولی در حد لیگ دسته هفت خودمون:sad:

مرسی مادر جان :bunnyearsmiley:
اون خنده من بابت اون پستت بود، باحال بود تیکش :)))
بازم خوبه داری میخونی، من که اصلن میلم نمی کشه واسه درس، فقط این زبان رو چون دوست دارم زورکی شروع کردم :sad:

بچه ها هم هیچکی نمیاد گزارش بده که.. -_-

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

Sahar_az

New member
اولا که 20 امتیاز مثبت به خاطر اسمت... آره اینجا ک خیلی خلوته.... البته کم کم گرم میشه... من خودم پارسال خیلی با بچه ها انس گرفته بودم (الان هم همینطور)... ولی پارسال نمیتونستم کنترل کنم آخر شب اکثرا آن بودیم... بچه ها حضور و غیاب میکردن... :)))))
آفرین دخترم... بخون همینجوری....
کارآموزی داری؟ یا فارغ شدی؟

پس احیانا باید هم اسم باشیم:28:
نه خدا رو شکر فارغ شدم:) پارسال کتاب رو باز می کردم جلوم می خوابیدم:whistle:ماشالا کارآموزیم کم همه کارا رو میندازن سر دانشجوی بیچاره:wacsmiley:

kolouche

New member
پس احیانا باید هم اسم باشیم:28:
نه خدا رو شکر فارغ شدم:) پارسال کتاب رو باز می کردم جلوم می خوابیدم:whistle:ماشالا کارآموزیم کم همه کارا رو میندازن سر دانشجوی بیچاره:wacsmiley:

خب پس مث همیم... منم تازه فارغ شدم.... :motat:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا