▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام دوستان/ یه بسته مطالعاتی آموزش نحوه صحیح مطالعه رو برای دانلود گذاشتم. خودم که خیلی ازش استفاده کردم. امیدوارم به دردتون بخوره
یا علی
برای دانلود روی عبارت زیر کلیک کنید
بسته ویژه آموزش مطالعه

:riz304:

آسمون

New member
بچه ها کسی میتونه بگه هر فصل عباس کدوم فصل از باید تست بزنیم؟؟؟؟ بعضی فصلا اصلا سر فصلشون توی نیست مثل فصل 8 و 9 و 10و...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بچه هایی که تجربه کنکور رو دارن به نظرتون این قسمتهایی که گفته در موش اینطوریه در انسان یه جور دیگه لازمه بدونیم؟؟؟

یه سوال دیگه...کسی اینجا ج زوه های مختلف دکتر خ رو دیده به نظرتون کدومش نکته ای تره و به درد خلاصه ایمنی میخوره؟

عزیزم متأسفانه کتاب تست آیکیو بی ایمنی باسرفصلای جذوه خ جلورفته.تو نگاه کن کدوم فصلا مشخصه سرفصلش توکتاب.باهمونا جلوبرو.بعدش که بیشترمبحثاروخوندی میتونی سراغ اون فصلابری که تلفیقی ازچند فصل هستن.

من فقط جذوه ایمنی مخصوص ایمنی روداشتم.که خیلی حجیم بود و مطالب اضافی زیاد داشت.بعد یک دورخوندن وتست زدن قسمتای اضافیشوحذف کردم.انصافا بعضی فصلارو خیلی شیرین بیان کرده.درکنارش بعضیاروازکتاب بدترگفته.

آسمون

New member
اعتمادبنفسم کم آورده جلوم.تعطیلم کلنا.بیوشیمی دوسه تافصل خوندم فقط اونم یادم میره تندتند.دوباره بایدمرورش کنم.زیست ک داغونم

زیباجون؟نبینم اینقد نا امیدباشیا...من باخوندن پستت استرس گرفتم چه برسه بخودت!
عزیزم خاصیت بیوشیمی فراربودنشه...تو فک میکنی مطالب روفراموش کردی.خودمن هم مث توبودم.آبجیم هرچی میگف عادیه یادت نیاد.میگفتم نه من داغونه ذهنم.تازهففلان فصلوخوندم...یکی دوبارمرورکن وبروجلو.اینقد برنگرد عقب.باورکن دورهای بعد راحت ترمیشه واست:rose:

آخرین ویرایش:

hamideh71

New member

سلام دوستای گلم متاسفاته منم از اول شهریور تا الان نتونستم هیچی بخونم ولی ازامروز انشالله شروع میکنم!زیبا جان منم مثل تو فکر میکنم که فراموش میکنم ولی چاره ای به ذهنم نرسیده جز مرور!!!
بچه ها لطفا گزارش بدین!من ابوالعباس دور دوم فصل 2هستم بیوشیمی:فصل سلول واب والکترولیتها روخوندم سلولی از رو ج.زوه سنجش یک چیزایی خوندم وی اصلا بدرد نمیخورد حالا تا ک.لاسای خ شروع شه میخوام مهدوی رو شروع کنم زبانم لغات کتاب شاهرضا رو که900لغت ضروری برای بهداشت هست میخونم:sad:

آخرین ویرایش:

hamideh71

New member
یک سوال: Hevچی هست؟کارش چیه؟وکلا هرچی ازش میدونین بگین لطفا خیلی جوابش مهمه واسم باید به استادم تحویل بدم!!!!!!!!!َ

آخرین ویرایش:

روشنا

New member
سلام بچه ها...میخواستم بپرسم منم میتونم از این ب بعد بیام اینجا گزارش خوندنمو بدم؟؟هر چند ک هنوز درست حسابی شروع ب خوندن نکردم...

emmy

Member
سلام روشنا جان بله این تاپیک متعلق به شماست.منتظر گزارشات هستیم.

Nymphadora

New member
سلام،با اینکه خیلی دوست داشتم تابستونم پا ب پای شما بخونم و بیام جلو و گزارش بدم نشد..:sadsmiley:
ولی ان شاا.. از اول مهر میام اینجا و گزارش خوندنمو میدم و سوالاتمو میپرسم..
فقط لطفأ اگه کسی برنامه ی خاصی برای مطالعه صحیح داره بگه،آخه این ترم 20 واحد دارم خییییییییییییییلی نگرانم میترسم نتونم اونجور که باید بخونم..

ziba1371

New member
بنده هم امروزآنزیمهارومرورکردم تست زدم چندتایی ازش.ایمنه هم طبق معمول روخونی.زیستم رونویسی ازمهدوی.نمیفهمم ازش خیلی بایدیسری لودیش بخونم همانندسازی ورونویسرو.زبانم405وازه روتموم کردم.ببرم سراغ دوره لغات تافل.این هفته تااول مهرتصمیم دارم ایمنی کمتربخونم زیستوبیوروپیش ببرم یکم

ziba1371

New member
بچه هاخلاصه لودیش بهتره بگیرم یاخودلودیش؟؟کدوم ترجمه روانتروبهتره؟؟بیرحمت امشب بگیدک فردابگیرمش.کتاب الگوریتمم میخوام بگیرم

Leyli002

New member
سلام دوستان.من موندم بین لودیش و خلاصه ی لودیش!!!یکم میگم لودیشو بخونم وقت نشد بقیه رو از خلاصش بخونم یکمم میگم ناقصه.چون خلاصش بعضی چیزارو خوب جا ننداخته.بچه ها کمک کنین .استرس دارم واسه سلولی.

سلام دوستان/ یه بسته مطالعاتی آموزش نحوه صحیح مطالعه رو برای دانلود گذاشتم. خودم که خیلی ازش استفاده کردم. امیدوارم به دردتون بخوره
یا علی
برای دانلود روی عبارت زیر کلیک کنید
بسته ویژه آموزش مطالعه

:riz304:

سلام داش مسعود تو اینجا چه میکنی :rose:

سلام دوستان.من موندم بین لودیش و خلاصه ی لودیش!!!یکم میگم لودیشو بخونم وقت نشد بقیه رو از خلاصش بخونم یکمم میگم ناقصه.چون خلاصش بعضی چیزارو خوب جا ننداخته.بچه ها کمک کنین .استرس دارم واسه سلولی.

سلام دوست عزیز

خوندن اصل کتاب لودیش زمانبره، شما با خوندن مهدوی یا خالصی سلولی مولکولی رو 60-70 درصد میتونی بزنی

ziba1371

New member
مهدوی روک ده باربایدبخونی تابرات جابیفته.مخصوصارونویسی وهمانندسازیش

آسمون

New member

لیلی جان اگه تایم آزادت زیاده و وقت داری کاملش روبخون.ولی اگه فرصتت کمه همون خلاصه بهتره.فک نکن قراره باخوندن این کتابا علامه دهربشی...هرجاکه ناقص بودازکتابای دیگه کمک بگیر.تازه تستم بزنی اشکالات رفع میشه:)
استرسو بذارکنار تو قبولی:a2d3:

آسمون

New member
بچه هاخلاصه لودیش بهتره بگیرم یاخودلودیش؟؟کدوم ترجمه روانتروبهتره؟؟بیرحمت امشب بگیدک فردابگیرمش.کتاب الگوریتمم میخوام بگیرم

زیبا جان من خودم خلاصه داشتم امانخوندم نظری درباره ترجمش ندارم...
اما یکی از دوستای خوبم @s@r جون توانجمن برالودیش ترجمه رضا یوسفی روپیشنهاد داده و راضی بوده ازش

آخرین ویرایش:

hamideh71

New member
سلام دوستای عزیز خیلی ممنون که جواب سوالمو دادین توروخدا اینقدر خودتونوبه زحمت نندازین.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی هیچ کس اینجا نمیدونهhev چی هست وکارش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
:13::13::13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا