▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ziba1371

New member
آخه من دهروزپریروزتونت خوندم آنتی بادی طبیعی غالباجنسشون آی جی امه و بندرت آی جی جی.

ziba1371

New member
توچت روم نیمبازک کسی نیس.ایمونولوزی94بود.توش خبری نبودچندباررفتم.

Sahar_az

New member
کاملآ درسته
یه سوال دیگه
ینی شما میگید اون پلاسما سل هایی که در مراکز زایا تولید میشن که هم ای جی جی و هم ای جی ام تولید میکنند جز پلاسما سل های تولید کننده آنتی بادی های طبیعی نیستند؟

متاسفانه این مبحث رو هنوز نخوندم:smiliess (4)::j58r36j3gcr4suxymup

Avid.93

New member
سلام بچه ها من دوباره توی همون چند ساعت در روز که میخوندم وقفه افتاد از امروز شروع کردم به مرور های عقب افتاده فصل 10 ایمنی که تموم شد رفتم سراغ 7 که نخونده بودمش... زبان هم که لایتنر میخونم

موفق باشید:rose:

روشنا

New member
آقا احسان گل و نسترن عزیزم ممنونم بخاطر جواباتون.
نسترن جون من احساس میکنم بخاطر کمبود وقت نتوانم 3 جلد لودیش رو بخونم وای همین تصمیم گرفتم چکیده لودیش رو همراه مهدوی بخونم.

sa@@ra

New member
سلام بچه ها،یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید..من میخوام واس سلولی مولکولی خلاصه لودیش رو بخونم بنظرتون فرقی داره واس کدوم انتشارات باشه؟؟؟اگه آره کدوم انتشارات بهتره؟؟
یه سوال دیگه:بنظر شما بیوشیمی دکتر احسانی بهتره یا رضا محمدی؟؟

ترچمه رضا یوسفی بهترین ترجمس

nastaran8

New member
آقا احسان گل و نسترن عزیزم ممنونم بخاطر جواباتون.
نسترن جون من احساس میکنم بخاطر کمبود وقت نتوانم 3 جلد لودیش رو بخونم وای همین تصمیم گرفتم چکیده لودیش رو همراه مهدوی بخونم.
روشنا جون زياد سخت نگير اولا کلا دو جلده لوديش بعضى انتشارات 3 جلد کردنش که براى حمل راحت باشه در ضمن در عرض 70روز مى شه يه دور همراه مرور خوند ولى از اونجايى که خيليا روى لوديش وقت نمى ذارن خيلى مى تونه توى رتبه کمکتون کنه اگر به منابع نفرات اول تا 10 هر رشته نگاه کنى همشون لوديش خوندن و درصد بالاى سلولى و مولکولى خيلى از نظر رتبه بهشون کمک کرده :)
اگر دانشگاه تيپ 2 يا 3 مى خوايى قبول شى خوبه ولى دانشگاههاى تيپ ١ جواب نمى ده
بازم هر طور راحتى

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
سلام اقا یکاری کنید ازین ببعد سوالات رو شماره گذاری کنید اینجور راحتر میشه فهمید کدوم پست سواله کدوم جوابه بعلاوه پیدا کردنشم راحته بین صفهات

nastaran8

New member
خوب به سلامتى فصل انتقال مواد از غشا هم نصف شد :) البته چند روز اخير تنبلى کردم ايشاا..از فردا

ziba1371

New member
راستی یسوال بچه هاپیوستای آخرکتاب ابوالعباس وبخونیم باید؟؟؟خودش صدصفحس.؟

آسمون

New member
سلام بچه ها،یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید..من میخوام واس سلولی مولکولی خلاصه لودیش رو بخونم بنظرتون فرقی داره واس کدوم انتشارات باشه؟؟؟اگه آره کدوم انتشارات بهتره؟؟
یه سوال دیگه:بنظر شما بیوشیمی دکتر احسانی بهتره یا رضا محمدی؟؟

علیک سلام روشنا جون
عزیزم انتخاب خلاصه لودیش و مهدوی یه انتخاب عالی هستش...شک نکن اگه هردوروخوب بخونی و تست بزنی بالای70میزنی...
به شرط مرور زیاد و درآوردن نکات تستا...
خوندن رفرنسا هرچند خیال آدم روراحت میکنه اما بخاطرحجم زیادش فرصت مرور زیاد رو ازت میگیره...

من کتاب احسانی رو ندیدم اما جدیدا خوب اسم درآورده،محمدی هم کتاب عالی هستش...هرکدوموبخونی+تستای آیکیو بی بالای60میزنی.

بچه ها؟!دوسه ماه آخر دیگه منابع زیاد بچشم نمیاد.مهم ترازون تیزبینی و شکار نکته هاست...من منابعم اصن کامل و جامع نبودن اما باخوندن نکته هایى که گیرمیاوردم نتیجه نسبتا خوبی بدست آوردم.پس ایقد وسواس منبع نداشته باش گلم..به امىد خدا شروع کن زودتر:)

آسمون

New member
راستی یسوال بچه هاپیوستای آخرکتاب ابوالعباس وبخونیم باید؟؟؟خودش صدصفحس.؟

زیبا جون غصه پیوستارو نخور.دو دورکه کتاباروبخونی خودت کنجکاو میشی سراغ پیوستامیری...لازم نیس مث متن کتاب خوب یادبگیریشون.اما یه نگاه بنداز بعدا...به فهم مطالب کتابم کمک میکنن

ziba1371

New member
گزارش بنده.رونویسی روشروع کردم ازمهدوی.لغات 405واژه ام.بیوآنزیم ها.بیوعقب هستم.شماهافکرکنم نصف زیستوبیوروخونده باشندحداقل.من خیلی کم خوندم ازشون.لزگی هل مهارت3ام.ریدینگارم همش غلط میزنم ک.احساس میکنم جوابا غلطه

ziba1371

New member
ای خدادیوونه شدم.هفته پیش خوندمشاامروزیادم نمونده تستاشوبزنم.انگاراصلانخوندمش.همینطوری کل تابستونم پریدکه.ای بابا

negin ka

New member
بالاخره بخش سلولی مهدوی تموم شد فک کنم 50 درصد مطالب واسم جا افتاد حالا میخام تا بخش سلولیو از بر نشدم نرم سمت مولکولی واسه همین شروع میکنم تست و مرور
ایمنی میرم فصل 10
میخاستم تا مهر ی دور ابوالعباسو بخونم اما نشد.........
توکل بخدا:dadad4:
زبانم ک عشقی میخونم:14:

negin ka

New member
ای خدادیوونه شدم.هفته پیش خوندمشاامروزیادم نمونده تستاشوبزنم.انگاراصلانخوندمش.همینطوری کل تابستونم پریدکه.ای بابا

عزیزم اعتماد ب نفس داشته باش
من بااینکه چیزی یادم نمیمونه ولی ب خودم تلقین نمیکنم
ارشد چیزی نیس ک استرس داشته باشی باین فک کن ک تو فرصت زیاد داری.......
هرچیو سخت بگیری سخت میشه ها
فقط زیبا عزیزم شما کاراموزیتو فدای ارشدت نکن
چون از دوستان من بودن کسایی ک تو کاراموزی هیچی یاد نمیگرفتن فقط میگفتن ارشد
ک این کار منطقی نیس
سعی کن بهمه چیزت برسی
اونموقع تو ی دختر اوکی هستی :thumbsupsmileyanim:

- - - Updated - - -

Avid.93

New member
بچه ها کسی میتونه بگه هر فصل عباس کدوم فصل از باید تست بزنیم؟؟؟؟ بعضی فصلا اصلا سر فصلشون توی نیست مثل فصل 8 و 9 و 10و...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بچه هایی که تجربه کنکور رو دارن به نظرتون این قسمتهایی که گفته در موش اینطوریه در انسان یه جور دیگه لازمه بدونیم؟؟؟

یه سوال دیگه...کسی اینجا ج زوه های مختلف دکتر خ رو دیده به نظرتون کدومش نکته ای تره و به درد خلاصه ایمنی میخوره؟

آخرین ویرایش:

ziba1371

New member
اعتمادبنفسم کم آورده جلوم.تعطیلم کلنا.بیوشیمی دوسه تافصل خوندم فقط اونم یادم میره تندتند.دوباره بایدمرورش کنم.زیست ک داغونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا