▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

victoria-m

New member
سلام دوستان عزیز .برا ایمنی رویت رو هم میخونین؟؟؟
تو رویت یه قسمتهایی هست به اسم کادر روشها,اونجاهارم باید خوند یا مطالب اضافی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

nastaran8

New member
سلام دوستان عزیز .برا ایمنی رویت رو هم میخونین؟؟؟
تو رویت یه قسمتهایی هست به اسم کادر روشها,اونجاهارم باید خوند یا مطالب اضافی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

دوست عزيز من رويت رو هم ميخونم و اگر به سوالاى سالهاى پيش يه نگاه بندازين متوجه مى شين که بايد همه جاى کتاب رو بخونيد حتى کادرهايى که شما گفتين....موفق باشيد...

bahar.zr93

New member
ممنون میشم از دوستی که اون یه پاراگراف توی فصل 3 عباس که درباره ی لیگاندهای سلکتین هست رو توضیح بده.
خلاصه اش یعنی اینکه اینا چظورن؟اسم ملکولهایی که آورده.
کتاب من این قسمت اصلا ترجمه اش واضح نیست...!!
البته تو اون جدولش هم هست اما با متن جور در نمیاد.

Avid.93

New member
عایا در این جمع کسی از منابع زبان اطلاع ندارد؟؟؟ :65d6a5d6s: خو یکی جواب منو بده دیگه:smiliess (12):

Avid.93

New member
بهار جون نمیدونم منظورت همینه یا نه... لیگاند سلکتین p , e گروه های کربوهیدراتی هستن که حاوی اسید سیالیک هم هستن که این گروه ها به خانواده لوئیس X یا لوئیسA تعلق دارند. کربوهیدرات تتراساکاریدسیالیل لوئیسX شناخته شده ترین نمونه از این کربوهیدراتهاست.
1-PSGL نوعی گلیکوپروتئین غشایی لکوسیت هاست که برای بروز لیگاند سلکتین P لازمه که تغییرات بعد از ترجمه روی آن صورت میگره. یکسری مولکول مثل PSGL-1 ولیگاند نوع یک سلکتین E و برخی گلیکولیپیدها در بروز لیگاند سلکتین E میتونن نقش داشته باشن.
لیگاند سلکتین L هم که روی سطح اندوتلیال و جنس سیالوموسینی داره و 6-سولفو سیالیل ل.ئیس X هم شاخصی که باعث اتصال سلکتین L به لیگاندش میشه...

همین دیگه! این چیزی بود که تو کتاب نوشته بود حالا بازم اگه منظورت جای دیگه بود بگو شاید بقیه بچه ها بتونن کمکت کنن عزیزم.

Immunology94

New member
سلام دوستان

طاعات و عباداتتون قبول باشه.
در این مدت خیلی خیلی کم مطالعه کردم.....
انقدر که نمیشد گزارش کنم!!!!
ولی کم کم شروع می کنم!!!!

عایا در این جمع کسی از منابع زبان اطلاع ندارد؟؟؟ خو یکی جواب منو بده دیگه
این پست ایشون را که دیدم، گفتم حداقل کمکی بکنم.

بچه ها کسی منابع جدید زبان رو دیده؟ یا حتی قبلیا؟ از بینشون یه کتاب ریدینگ خوب و روون میخوام اگه تونستید بهم کمک کنین ممنون میشم
بله. هم قبلی ها و هم جدید ها.
ولی منظورتون را دقیق متوجه نمیشم! میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟
خب همشون روان هستند و باید ببینم منظور شما از خوب چیه. و البته منظور طراح مهمتر!
مثلا:
ٍٍEnglish for the students of medicine
این کتاب خوبیه و لغات پزشکی دارد. و لغات پزشیکیش برای فهم متن ریدینگهای کنکور خوبه.
اگه منظورتون از خوب را بگید، بیشتر می تونم کمکتون کنم.
و ایا شما قصد ندارید همه منابع را بخونید؟

Mr.Beneficence

New member
اتمام فصل سوم ابوالعباس+درس اول لزگی...به امید خدا از فردا شروع فصل چهار عباس

ziba1371

New member
جقدسریع پیش رفتید.بجه هامن ترم6ام تموم شدترم بعدم بیمارستانه.تابستون وقتم آزاده براخوندن.بیمارستان برم نمیرسم خیلی بخونم.من تاالان504وخوندم.تا17مردادم لغات تافلومیخونم.فصل1ابوالعباسم خوندم.درس1لزگی رم خوندم.تازه میخوام شروع کنم.ابوالعباس برام سنگینه خدابدادبرسه.ی از دارم اونم حجمش کمه.

Mr.Beneficence

New member
سلام خوش اومدی زیبا
منم ترم 6هستم ولی ما ترم 8بیمارستان داریم...خیلی سخت نگیر وقت هست برا خوندن...فقط آهسته و پیوسته و باانرژی بخون
موفق باشی

ziba1371

New member
ماهم ترم8بیمارستان داریم.ولی من زودترتمومش کردم.امسال حتمابایدقبول شم ولی احساس میکنم توایمنی پایه م ضعیفه.یعنی توبقیشم ضعیفه.فقط پایه زبانم قویه نسبتا

ziba1371

New member
بجه هانمیشه یجاباشه ک آنلاین بشه بابقیه هم صحبت کردهمزمان؟؟؟جت رومی.نیمبازی چیزی...

Avid.93

New member
ایمونولوژی 94 ممنون بابت جوابتون...من فعلا قصد ندارم منابع رو بخونم!!! دارم یه ج زوه زبان میخونم بعدش هم لزگی اما میخواستم در کنار اینا یکی از منابع که ریدینگ باشه و البته خیلی متن های وقت گیری نداشته باشه رو هم کار کنم... حالا شما کلا میتونید اسم منابع رو و اونی که به نظرتون بهتره رو بگید؟

Immunology94

New member
ایمونولوژی 94 ممنون بابت جوابتون...من فعلا قصد ندارم منابع رو بخونم!!! دارم یه ج زوه زبان میخونم بعدش هم لزگی اما میخواستم در کنار اینا یکی از منابع که ریدینگ باشه و البته خیلی متن های وقت گیری نداشته باشه رو هم کار کنم... حالا شما کلا میتونید اسم منابع رو و اونی که به نظرتون بهتره رو بگید؟

با سلام

developing reading skills​
2 جلد- جزء منابع قبلی هم بوده- در کتاب استاد رضازاده که برای جهاد دانشگاهی هست هم از متن های این کتاب + Expanding استفاده شده. الان Expanding جزء منابع جدید نیست. به نظرم این دو تا کتابهای خوبین. در انتهای متن سوال هم دارد.

Imroving reading skills​
1جلد- برای دانشگاه شیراز- این هم به نظرم کتاب خوبیه- و شبیه کتابای developing- شامل 14 درس.

Active skills for reading​
4 جلد- جلد 1 و 2 اسونه- ولی 3 و 4 لغات جدید و نا اشنا دارد. و در مجموع کتابای خوبین.

Academic Encounters
تمام متنهای این کتاب در ارتباط با روانشناسی و علوم رفتاری. 10 تا بخش دارد و هر بخش 4 قسمت دارد. به نظرم اول کتابهای بالا که درباره موضوع های مختلف هست را بخونیم بهتره. البته کتاب جالبی. اگه به روانشناسی علاقه داشته باشید از خوندنش لذت می برید!

Interaction

لغتهاش خیلی اسونه-
English for students of medicine​
14 درس- و لغاتش بیشتر پزشکی- سر فصل درسها درباره: درد- سیستم ایمنی- چاقی- خون- عفونت و..... است.

به نظرم با یکی از 3 مورد اول شروع کنید خوبه.
اگه سوالی داشتید بفرمایید

ziba1371

New member
الن اینامنابع زبان است ک گفتی؟ریدینگای کنکنکورازاینامیادواقعا؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا