ایمونولوژی 94 ممنون بابت جوابتون...من فعلا قصد ندارم منابع رو بخونم!!! دارم یه ج زوه زبان میخونم بعدش هم لزگی اما میخواستم در کنار اینا یکی از منابع که ریدینگ باشه و البته خیلی متن های وقت گیری نداشته باشه رو هم کار کنم... حالا شما کلا میتونید اسم منابع رو و اونی که به نظرتون بهتره رو بگید؟
با سلام
developing reading skills
2 جلد- جزء منابع قبلی هم بوده- در کتاب استاد رضازاده که برای جهاد دانشگاهی هست هم از متن های این کتاب + Expanding استفاده شده. الان Expanding جزء منابع جدید نیست. به نظرم این دو تا کتابهای خوبین. در انتهای متن سوال هم دارد.
Imroving reading skills
1جلد- برای دانشگاه شیراز- این هم به نظرم کتاب خوبیه- و شبیه کتابای developing- شامل 14 درس.
Active skills for reading
4 جلد- جلد 1 و 2 اسونه- ولی 3 و 4 لغات جدید و نا اشنا دارد. و در مجموع کتابای خوبین.
Academic Encounters
تمام متنهای این کتاب در ارتباط با روانشناسی و علوم رفتاری. 10 تا بخش دارد و هر بخش 4 قسمت دارد. به نظرم اول کتابهای بالا که درباره موضوع های مختلف هست را بخونیم بهتره. البته کتاب جالبی. اگه به روانشناسی علاقه داشته باشید از خوندنش لذت می برید!
Interaction
لغتهاش خیلی اسونه-
English for students of medicine
14 درس- و لغاتش بیشتر پزشکی- سر فصل درسها درباره: درد- سیستم ایمنی- چاقی- خون- عفونت و..... است.
به نظرم با یکی از 3 مورد اول شروع کنید خوبه.
اگه سوالی داشتید بفرمایید