kolouche
New member
گزینه 3 میشه
موافقم با شما...
گزینه 3 میشه
بابا اینقدر وسواس نداشته باش رو سوالات. فوق فوقش 1دونه لغت تکراری کنکور 93 رو داره.سلام
خب من چه جوری بفههمم کدوم رشته ها صبح 5 شنبه امتحان دادن کدوما جمعه دادن(می خوام سوالات هر 4 نوبت و داشته باشم از این 4 نوبت که یکیش میشه عصر پنجشنبه که ایمنی خودمونم هست )بقیش چی؟:13:
تو تایپیک زبان فقط مال ی نوبت عصر بود!!!!!!!!!!!!
سلامسلام بچه ها
من از پارسال ک ایمنی شرکت کردم تاپیکا و کامنتاتونو دنبال میکردم، ولی از حالا میخوام باهاتون همراه بشم و منم گزارش هفتگی بدم:4d564ad6:
بااجازه همگی40)::thumbsupsmileyanim:
نه بابا، من اینقدر مهربونم که نگو =))مدیر دعوام کرد:1dco2x0p1lilzhfpg1t
germ cell همون سلول زایا ست، سلول حاصل از تخمک و اسپرم، germ line هم همون زایا منظورشه، line و cell منظورشون مشابه هم درنظر بگیر.بچه ها این که میگن گیرنده های ایمنی ذاتی تو germ لاین کد میشه و لی مال ایمنی اداپتیو حاصل نوترکیبی سوماتیک یعنی چی؟
منظورش چیه تو germلاین کد میشه ؟؟؟
نه بابا، من اینقدر مهربونم که نگو =))
(ظاهر من »)![]()
(باطن من »)![]()
germ cell همون سلول زایا ست، سلول حاصل از تخمک و اسپرم، germ line هم همون زایا منظورشه، line و cell منظورشون مشابه هم درنظر بگیر.
سلول های غیر از زایا یا جنسی رو میگن سوماتیک.
حالا ایمنی ذاتی مربوطه به germ line ، ایمنی تطبیقی هم مربوطه به سلول های معمولی و غیر زایای بدن یعنی سوماتیک. مثلن لنفوسیت.
کد شدن هم همون ساخته شدن در نظر بگیر، کد شدن گیرنده همون ساخته شدنشه.
نوترکیبی سوماتیک هم: فرایندی که به لنفوسیت ها تنوع میده، در اصل به رسپتورهاشون تنوع میده که خودشون متنوع میشن. مرحله بعدش رو اون ژنه و اون کده که تنوع روش صورت گرفته رونویسی ژن انجام میشه، بعد ترجمه، بعد رسپتور بوجود میاد.
تعریف علمیش: قطعات VDJ رسپتور لنفوسیت های ب و ت به طور اتفاقی کنار هم قرار میگیرند و رسپتور رو تشکیل میدن.
به زبون ساده: تو یه ظرف آب بریز، بعد خاک بریز » گِل درست میشه.
حالا واسه تنوع یکم گچ بریز » سریع می بنده و سفت میشه، میشه گچ خاک!! به این میگن نوترکیبی سوماتیک
مدیونید فکر کنید من گلکاری بنایی بلدم![]()
نه بابا، من اینقدر مهربونم که نگو =))
(ظاهر من »)![]()
(باطن من »)![]()
germ cell همون سلول زایا ست، سلول حاصل از تخمک و اسپرم، germ line هم همون زایا منظورشه، line و cell منظورشون مشابه هم درنظر بگیر.
سلول های غیر از زایا یا جنسی رو میگن سوماتیک.
حالا ایمنی ذاتی مربوطه به germ line ، ایمنی تطبیقی هم مربوطه به سلول های معمولی و غیر زایای بدن یعنی سوماتیک. مثلن لنفوسیت.
کد شدن هم همون ساخته شدن در نظر بگیر، کد شدن گیرنده همون ساخته شدنشه.
نوترکیبی سوماتیک هم: فرایندی که به لنفوسیت ها تنوع میده، در اصل به رسپتورهاشون تنوع میده که خودشون متنوع میشن. مرحله بعدش رو اون ژنه و اون کده که تنوع روش صورت گرفته رونویسی ژن انجام میشه، بعد ترجمه، بعد رسپتور بوجود میاد.
تعریف علمیش: قطعات VDJ رسپتور لنفوسیت های ب و ت به طور اتفاقی کنار هم قرار میگیرند و رسپتور رو تشکیل میدن.
به زبون ساده: تو یه ظرف آب بریز، بعد خاک بریز » گِل درست میشه.
حالا واسه تنوع یکم گچ بریز » سریع می بنده و سفت میشه، میشه گچ خاک!! به این میگن نوترکیبی سوماتیک
مدیونید فکر کنید من گلکاری بنایی بلدم :whistl
متوجه شدم مرسی:thumbsupsmileyanim:
سلام بر محمد خانسلام احسان خان......چی شد من نگرفتم!!!!!!!حرجه خوندم پرید:13:
سلام بر محمد خان
کجاش رو نگرفتی؟
:smilies:
درسته دیگه، ژرم لاین همون ژرم سل یا همون زایاست، که دست نخورده ست. اینکه پذیرنده های ذاتی و اکتسابی هر دوشون از اونجا منشا بگیرن رو مطمئن نیستم، طبق حرف لالا من حرفامو ادامش دادم.زرم لاین درواقع همون زنوم دست نخورده سلوله ...ک پذیرندهای ذاتی واکتسابی ازون منشا میگیرن...حالا برای ساخت اکتسابی ها یسری تغییرات روی زنوم صورت میگیره !!درسته؟:smiliess (4)::smiliess (4):
سوال ایمنی پارسال
لیپیدها بکدام متصل میشود؟؟
1/ TCR ab ...
2/MHC
3/ IFN&
4/ TLR4,2
گزینه 4 البته از یه دیدگاهی اگه بگیم NKT هم نوعی TCR الفا بتا هستن گزینه 1 هم می شه ولی خب قطعیش میشه گزینه 4 که شکی توش نیست دیگه
منبعش هم اون شکل TLRها و لیگانداشون تو ابولعباس
دوستان مقداری انگیزه خدمتتون هست به منم قرض بدید؟:sad::sad:بعد از کنکور پس می دم بهتون
امان از این زبان، امــــــــان:sad:
بهتره بگم امان از ریدینگا!
سلام دوستان. من ترم 6 هستم و می خواستم استارت ارشد ایمنو رو بزنم. چه توصیه ای برام دارید. در حال حاضر کدوم درس هارو بخونم. ممنون.