love virology
New member
درود دوست گرامی بخاطر مشکلاتی از زبان خیلی دور بودم / شما پایتون در چه حدی بود برای شروع/ مشکل من اینه که چیزی که در ذهن دارم مثلا متنو کمی میتونم ترجمه کنم ولی نمیتونم ترجمه به زبان و کاغذ بیارم
درود دوست گرامی بخاطر مشکلاتی از زبان خیلی دور بودم / شما پایتون در چه حدی بود برای شروع/ مشکل من اینه که چیزی که در ذهن دارم مثلا متنو کمی میتونم ترجمه کنم ولی نمیتونم ترجمه به زبان و کاغذ بیارم
ممنونم از راهنماییای مفیدتون ... میشه جای کتابه" های اسکول "از فلش کارت آمادشون استفاده کرد ؟
با کتاب تافل و لزگی درصد قابل قبول بالای شصت رو راحت میزنین. 504 زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه چون کلماتش با تافل و لزگی همپوشانی داره.:motat:
برای شروع با تجربیات دوست خوبم sparkle شروع می کنیم،
ایشون امسال یعنی کنکور 94، درس زبان رو 96.57 زدن.
عزیزانی که تجربه خوبی برای درس زبان دارن که بشه باهاش زبان رو بالای 70 زد؛
زحمت بکشن بیان داخل تاپیک و کوچیکترین تجربه ای رو اگه دارن با بچه های انجمن به اشتراک بذارن.
مطمئن باشین کوچیکترین، بی اهمیت ترین، تکراری ترین تجربه شما شاید روزی به درد کسی خورد، و دعای خیرش پشت سر شماست.
![]()
![]()
![]()
سلام .ببخشید اگه پایه زبانمون قوی باشه فقط لزگی میتونه جوابگو باشه ؟اخه خیلیا میگن کلمات تافل تو لزگی هم هست . ومن فرصت نمیکنم اون کتابایی که شما فرمودید بخونم .
پس خوبه همون تافل و لزگی رو بخونیم خودش خوبه...حالا بعدش میرم سراغ کتابای دیگه هر وقت تموم شد
ممنونم ازت دوست خوبببببمممممممممممم
سلام تشکر میکنم از راهنمایی های خوبتون جنابsparkle من از اقای لوین یه کتاب دارم با همین عنوان که فرمودید ولی جلدش سفید رنگه و چاپش واسه سال 85 هستش شما اطلاعی دارید در این زمینه؟
سلاماول تافل ◄ لزگی... همراهشون متن...
یا
اول هایسکول ◄ تست های لزگی. همراهشون متن...
روش مطالعه رو دریابید.:riz277:
خوب یادم رف بگم اگه وخ زیاد دارین برای تسلط بیشتر و یه درصد بالای نود:
هایسکول ◄ کالج بند ◄ تست های لزگی. همراهشون متن:motat: