▌ نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی اردیبهشت 94

آزمون چطور بود؟

• مجموع رای دهندگان
    0

kolouche

New member
خدا کنه.. من ک ده درصد زدم... دیگه نمیدونم... پارسالم 15 درصد زدم میگفتن همینم عامل بدی بوده و رتبتو کشیده پایین... البته پارسال اسون بود من بد زدم میکروبو.. درصدلی پارسالم:
ایمنی 70
بیو 42
زیست 56
زبان 56
میک 15
رتبه 139

CTLA4

New member
بچه ها کسی اطلاع دقیق داره با چه رتبه هایی میشه شهرستان البته منظورم شهرای بزرگ مثه شیراز و اصفهان و اهواز قبول شد؟

ati1408

New member
میکروب و بیوشیمی من 20 درصده ! درصدم داره از دور برای درصدای قبولیا دست تکون میده:25r30wi:

ati1408

New member
بچه ها امسال ضریبا فرق کرده . خیلی نمیشه با درصدای قبولیا مقایسه کرد.

CTLA4

New member
خدا کنه.. من ک ده درصد زدم... دیگه نمیدونم... پارسالم 15 درصد زدم میگفتن همینم عامل بدی بوده و رتبتو کشیده پایین... البته پارسال اسون بود من بد زدم میکروبو.. درصدلی پارسالم:
ایمنی 70
بیو 42
زیست 56
زبان 56
میک 15
رتبه 139

درصدات خوب بوده. انتخاب رشته کردی؟ اگه اره کجاهارو زدی؟با این رتبه بابل و رفسنجان و شبانه ... نمیاوردی؟

- - - Updated - - -

ایمنی 70
بیو 42
زیست 56
زبان 56
میک 15
رتبه 139

درصدات خوب بوده. انتخاب رشته کردی؟ اگه اره کجاهارو زدی؟با این رتبه بابل و رفسنجان و شبانه ... نمیاوردی؟

CTLA4

New member
دوستان اگه اطلاعی راجع به شبانه دارین بگین لطفا.
چه شهرایی داره؟ تا رتبه چند قبول میشه؟ هزینش چقده؟ توی مدرک مینویسن شبانه بوده یا نه؟

atarod

New member
درصدای پارسال من:
ایمنی75_زیست56_بیوشیمی56_زبان 45_باکتری15
رتبم 129 شد.البته من پارسال تازه درسم تموم شده بود ازمایشی کنکور داده بودم.فقط ایمنی رو ی دور خونده بودم.
حالا ببینیم امسال چی میشه!!

f.j

New member
به نظر منم کنکور امسال بهداشت با هر سال خیلی متفاوت بود..همونطور ک دیدیم نوع و تعداد سوالا ..و حتی درصد ها خیلی متفاوت شده بود
..مسلما این تغییرات باعث میشه تخمین رتبه طبق پارسال و مقایسه درصدها با پارسالی ها کاملا بی معنی باشه..
در واقع اصلا نمیدونیم چی پیش میاد...

f.j

New member
ولی واقعا درسدای پارسالتون خوب بوده..مخصوصا بیوشیمی که اونقدر سخت بوده..

f.j

New member
گزینه های 1 و 2 که نمیشن، اگه قراره PC بوجود بیاد B خاطره هم بوجود میاد.
بین 3 و 4 گزینه 4 بیشتر بهش می خوره جواب باشه.
B cell zone یعنی فولیکول. فولیکول هم تو گره هست هم تو طحال. منظورش B cell های خون/لنف بوده فکر کنم.

من MHC رو گفتم 3 زدم
در مورد Bcell هم از یکی از اساتید هم پرسیدم نظرش نداشتن خاطره بود

kolouche

New member

- - - Updated - - -

اره.. از شهرستانا ب ترتیب یزد و کرمان و سمنانو زدم ک نیاوردم..

kolouche

New member

- - - Updated - - -

شبانه نزدم..نمیدونم چ رتبه ای میخواد... بین الملل میاوردم ولی..

kolouche

New member
درصدای پارسال من:
ایمنی75_زیست56_بیوشیمی56_زبان 45_باکتری15
رتبم 129 شد.البته من پارسال تازه درسم تموم شده بود ازمایشی کنکور داده بودم.فقط ایمنی رو ی دور خونده بودم.
حالا ببینیم امسال چی میشه!!
ایول...
منم پارسال کاراموزی بودم... بد خوندم...

بالا