love virology
New member
میکروب امسال سخت بوده /
اینا همه واسه پارساله؟؟؟؟؟ مال سالای قبلتر نیس؟؟ یعنی هنوز کسی با رتبه 120 قبول میشه؟؟ اونم اصفهان؟؟؟؟
خدا کنه.. من ک ده درصد زدم... دیگه نمیدونم... پارسالم 15 درصد زدم میگفتن همینم عامل بدی بوده و رتبتو کشیده پایین... البته پارسال اسون بود من بد زدم میکروبو.. درصدلی پارسالم:
ایمنی 70
بیو 42
زیست 56
زبان 56
میک 15
رتبه 139
خدا کنه.. من ک ده درصد زدم... دیگه نمیدونم... پارسالم 15 درصد زدم میگفتن همینم عامل بدی بوده و رتبتو کشیده پایین... البته پارسال اسون بود من بد زدم میکروبو.. درصدلی پارسالم:
ایمنی 70
بیو 42
زیست 56
زبان 56
میک 15
رتبه 139
میکروب 20 یعنی غنیمت امسال خیلی کووفت بوده
گزینه های 1 و 2 که نمیشن، اگه قراره PC بوجود بیاد B خاطره هم بوجود میاد.
بین 3 و 4 گزینه 4 بیشتر بهش می خوره جواب باشه.
B cell zone یعنی فولیکول. فولیکول هم تو گره هست هم تو طحال. منظورش B cell های خون/لنف بوده فکر کنم.
من اصا تو دفترچه علامت نزده بودم...ایمنی پارسال خیلی قابل هضم تر و بهتر بود / زبان چند شدی امسال
اره.. از شهرستانا ب ترتیب یزد و کرمان و سمنانو زدم ک نیاوردم..درصدات خوب بوده. انتخاب رشته کردی؟ اگه اره کجاهارو زدی؟با این رتبه بابل و رفسنجان و شبانه ... نمیاوردی؟
- - - Updated - - -
درصدات خوب بوده. انتخاب رشته کردی؟ اگه اره کجاهارو زدی؟با این رتبه بابل و رفسنجان و شبانه ... نمیاوردی؟
شبانه نزدم..نمیدونم چ رتبه ای میخواد... بین الملل میاوردم ولی..درصدات خوب بوده. انتخاب رشته کردی؟ اگه اره کجاهارو زدی؟با این رتبه بابل و رفسنجان و شبانه ... نمیاوردی؟
- - - Updated - - -
درصدات خوب بوده. انتخاب رشته کردی؟ اگه اره کجاهارو زدی؟با این رتبه بابل و رفسنجان و شبانه ... نمیاوردی؟
ایول...درصدای پارسال من:
ایمنی75_زیست56_بیوشیمی56_زبان 45_باکتری15
رتبم 129 شد.البته من پارسال تازه درسم تموم شده بود ازمایشی کنکور داده بودم.فقط ایمنی رو ی دور خونده بودم.
حالا ببینیم امسال چی میشه!!