بچه ها زنگ زدم اقاهه گفت ما فقط با شماره دانشجویی اسکان خوابگاه انجام میدیم ولاغیر...
گفتش که سریعتر واسه شماره دانشجوییتون پیگیری کنید که بی خوابگاه نمونید !!!
نگفت از کجا پیگیر بشین والله ما که زنگ میزنیم یا مشغوله یا پاسمون میدن به یه شماره دیگه.
بچه ها زنگ زدم اقاهه گفت ما فقط با شماره دانشجویی اسکان خوابگاه انجام میدیم ولاغیر...
گفتش که سریعتر واسه شماره دانشجوییتون پیگیری کنید که بی خوابگاه نمونید !!!
نگفت از کجا پیگیر بشین والله ما که زنگ میزنیم یا مشغوله یا پاسمون میدن به یه شماره دیگه.
فکرکنم الان سر ک.لا.س هم نشستنبابا مگه یه شماره دانشجویی دادن چقدر طول میکشه ،دوره لیسانس ما رفتیم ثبت نام حضوری همون جا شماره دانشجویی بهمون دادن به همین سادگی:motat:
حالا خوش بحال دانشجوهای بومی که حداقل دغدغه خوابگاه رو ندارن :sad:
همون واحد ثبت نام باید انجام بدن دیگه ف من بار اول زنگیدم جواب داد والا ، گفتم احتمالا تا اول مهر شماره نداریم گفتش که دیگه این مشکل بما مربوط نمیشه
من قسمت خوابگاه زنگ زدم گفت اگه تا 28 بهتون شماره دانشجویی ندادن ثبت نام خوابگاه رو تمدید میکنیم به امور ثبت نامم زنگ زدم گفت شاید کارتون تا یه هفته دیگه طول بکشه.
من قسمت خوابگاه زنگ زدم گفت اگه تا 28 بهتون شماره دانشجویی ندادن ثبت نام خوابگاه رو تمدید میکنیم به امور ثبت نامم زنگ زدم گفت شاید کارتون تا یه هفته دیگه طول بکشه.
سلام بچه ها زده تو تقویم آموزشی شروع کلاسا از 22مه اما ما که نه شماره دانشجویی داریم نه واحدامون معلومه کی باید بریم؟ :wacsmiley:
اگر تا 2 مهر خوابگاه ندن چی؟ ی بار برا گزینش این همه راه رو رفتیم تهران، ی بار هم برا تحویل مدارک بریم. باز انتظار بکشیم که خوابگاه بدن بتونیم بریم سر !
اصلن به فکر شهرستانیها نیستن. دانشگاه برره میرفتیم این همه دردسر نداشت.
تایید شد... خدا رو شکر
خط پایینی ک نوشته اطلاعات ثبت نام شما تکمیل است فرم تاییدیه اونجاس باید روش کلیک کنی تا باز شه خودش نوشته اینجافرم تاییدیه ثبت نام کجا هست؟