▆ نتایج نهایی علوم و بهداشت 93 اعلام شد، چی قبول شدین؟؟ ◕ ‿ ◕

Arshida

New member
نه بابا 22 ام نیست همون 29 ام که گفتن اصل مدارک رو بیارید میشه شروع کلاسا ، 22 تازه روز آخر ثبت نامه هنوز تکلیف خوابگاهام مشخص نشده
من با دانشکدمون تمای گرفتم گفت اینکه شروع کلاسا از همون 29ام یا اوایل مهر میشه. که انتخاب واحدتون هم باید حضوری بیاین انجام بدین.
از لحاظ خوابگاه هم آره اگه موقع ثبت نام درخواست بدیم تا با درخواستمون موافقت بشه زمان میبره.
پس با بچه های اول دبستان با هم میریم سر ک.ل.ا.س .

arash.tom

New member
فكر كنم ريز نمرات رو بعد تسويه كامل با دانشگاه و هنگام گرفتن دانشنامه و مدرك ميدن.. نه؟؟؟؟
ما فقط گواهي موقت داريم كه با اون ثبت نام ميكنم
آره بعد از تسویه میدن. یه سوال از این فرم هایی که دانشگاه داده همه شونو باید اسکن کنیم و بفرستیم؟

hidena

New member
salam
bacheha jun, khabgaham rozi ke berim vase sabtenam, karash anjam mishe dige?
yani otagh moshakhas mishe?

food hygienist

New member
دوستان مطلع اگه میشه لطف کنین بگین خوابگاه های دانشگاه تهران چجوریه .تعداد نفرات و پولش؟

mahsa1111

New member
من با دانشکدمون تمای گرفتم گفت اینکه شروع کلاسا از همون 29ام یا اوایل مهر میشه. که انتخاب واحدتون هم باید حضوری بیاین انجام بدین.
از لحاظ خوابگاه هم آره اگه موقع ثبت نام درخواست بدیم تا با درخواستمون موافقت بشه زمان میبره.
پس با بچه های اول دبستان با هم میریم سر ک.ل.ا.س .
ینی وقتی بریم* خوابگا و اتاقمون مشخص میشه یا فقط در خواست میکنیم؟
یکی از دوستای من اپیدمیولوژی میخونه میگه همه ارشدارو 2سال میفرستن خوابگاه دمشق تو خیابون فلسطین

آخرین ویرایش:

Arshida

New member
ینی وقتی بریم خوابگا و اتاقمون مشخص میشه یا فقط در خواست میکنیم؟
یکی از دوستای من اپیدمیولوژی میخونه میگه همه ارشدارو 2سال میفرستن خوابگاه دمشق تو خیابون فلسطین

اول باید درخواست اینترنتی بدیم بدن که موافقت شد محل و شماره اتاق مشخص میکنن. فبل از اینکه بریم( 29ام)

اینجا خوابگاش چطوره؟!

mahsa1111

New member
اول باید درخواست اینترنتی بدیم بدن که موافقت شد محل و شماره اتاق مشخص میکنن. فبل از اینکه بریم( 29ام)

اینجا خوابگاش چطوره؟!
من دانشکده بهداشتم گفت فاصله ش تا اونجا 1ربعه .محیط خوابگاشم بد نیس..اطلاعات جدیدتر ازش میپرسم بهتون میگم

mahsa1111

New member
ینی ما الان بیهوده میریم تهران...کاش یکم ب فکر مایی ک مسیرمون دوره باشن:65d6a5d6s::New (6)::New (6)::New (6):

mahasty

New member
سلام شما استخدامید یا قراردادی؟اصلا موقع ثبت نام نگید شاغلید.

رسمی آزمایشی و اداره هم به من موافقت نامه ادامه تحصیل نمی دهد و اگه نگم شاغلم باید تعهد نامه مبنی بر این که در هیچیک از نهادها ، ارگانها و سازمان ها دولتی استخدام ( رسمی ، پیمانی ، و غیره ) و مشغول به کار نمی باشم و درصورت اثبات خلاف این موضوع مسئولیت مشکل ایجاد شده را به عهده خواهم گرفت. را امضاء نمایم.

midwif.mah

New member
آره بعد از تسویه میدن. یه سوال از این فرم هایی که دانشگاه داده همه شونو باید اسکن کنیم و بفرستیم؟

راستش شوال منم همينه... اول فكر كنم بايد پرينت بگيريم پرش كنيم بعد اسكن كنيم و بفرستيم... درسته؟؟؟؟؟

شفق بانو

New member
سلام به همه ی دوستان

من به نوبه ی خودم صميمانه به همه عزيزاني كه در آغاز مسير دانشجويي(ارشد) قرار گرفتند تبريك عرض ميكنم

امیدوارم توی تمامی مراحل زندگی موفق وسربلند باشند وبا تلاش، بينش و موفقيتي بيشتر از قبل به كار خود ادامه دهند.

افرین به همه / لیست بالا بلند پست اول همین تاپیک رو دیدم واقعا خوشحال شدم افرین

13767_1010557516_4.jpg

nahid7

New member

اینا چرا هر لحظه عوضش میکنن
اخه این چه طرز اطلاع رسانیه
2 بار فرم ثبت نام رو کپی کردم
هر بار یه برگ بهش اضافه شده!
یعنی علاوه بر سر زدن به سایت به صورت هر 1 ساعت... اون فرم ها رو هم n بار دانلود کنیم

nahid7

New member
باشه مرسی.در مورد گواهی صندوق رفاه اطلاعی نداری؟
زنگ بزن صندوق رفاه اصفهان ، بگو یه گواهی صندوق رفاه مشروط میخوام، شرایط رو براشون توضیح بده
نیاز نیست بری اصفهان، اونا بهت میگن میتونی این فرم رو از معاونت اموزشی دانشگاه گیلان بگیری،
معاونت اموزشیش تو خیابون پرستار رشته

dilak

New member
بچه ها منظور از کاربرگ شماره دانشگاه الزهرا چیه ؟؟؟؟؟؟؟
ضروریه زودی جواب بدین

narges.a

New member
اینا چرا هر لحظه عوضش میکنن
اخه این چه طرز اطلاع رسانیه
2 بار فرم ثبت نام رو کپی کردم
هر بار یه برگ بهش اضافه شده!
یعنی علاوه بر سر زدن به سایت به صورت هر 1 ساعت... اون فرم ها رو هم n بار دانلود کنیم
بله.ه روز باید دانلودش کنیم.هر لحظه فرم جدید یادشون میاد

ftm70

New member
یکی از دوستای من رتبه 60 آناتومی شده و یه شهر دیگه بجز شهر خودش ، که شهر خودش انتخاب اولش بود قبول شده
یزد قبول شده الان
خانوادش اجازه نمیدن راه دور بره و امسال ثبت نام نمیکنه...
فک میکردم دورش تموم شده!ولی هنوزم هستن افرادی که به خاطر تعصبات خانوادگیشون از هدفشون دور میمونن:sadsmiley:
با آرزوی موفقیت برای همتون و همه کسایی که به خاطر راه دور پدرومادراشون یه کوچولو ناراضین:riz304::riz304:

love virology

New member
این تربیت مدرس هم برای خودش سازمان ناسایی هستا خیلی سخت میگیره / سیستم قدیم بهتر بود حضوری میرفتی مدرک میدادی تمام

بالا