▆ نتایج نهایی علوم و بهداشت 93 اعلام شد، چی قبول شدین؟؟ ◕ ‿ ◕

oloom_az

New member
شما لازم نیست نگران ما زیستا باشی..ما در دوره کارشناسیمون دروس ایمنولوژی پاس میکنیم..واسه همینه که به ما اجازه داده میشه کنکور ایمنو بدیم...مثل اینکه من بگم چرا سر کلاسای ارشد ژنتیک بچه های مامایی وعلوم آزمایشگاهی میشینن..در صورتی که ژنتیک گرایش تخصصی بچه های زیسته..متوجهین

سلام دوست عزيز در مورد گرايش ژنتيك اين نكته رو خوبه بدونيد كه دو نوعرشته ژنتيك داريم يكي عمومي كه متعلق به عزيزان فارغ التحصيل زيست شناسيه و يه نوع ديگشم باليني كه متعلق به فارغ التحصيلان وزارت بهداشت بخصوص فارغ التحصيلان علوم ازمايشگاهي هستش و بچه هاي علوم آزمايشگاهي واحد ژنتيك رو پاس مي كنند.

oloom_az

New member
تا اونجایی که من دارم میبینم ما زیستا تو ادامه تحصیل موفقتریم اصلا قصد جسارت به دوستان عزیز علوم آزیم ندارم
اما ....
شما میتونید به کار جدا سازی سرم از خون ادامه بدین تا سالیان سال:New (6):

دوست عزيز كي گفته موفقتريد ؟!! البته اگه ميبينيد زيستي ها قبولي ميدن چند دليل داره كه يكيشون قانون طرح اجباري واسه بچه هاي علوم آزمايشگاهيه و بهشون اجازه نميدن تا قبل پايان طرح بيشتر از يه بار امتحان ارشد بدند و معمولا كسي هم كه دوسه سال از امتحان و درس فاصله بگيره ديگه واسش سخته دوباره بشينه و بخونه اما بچه هاي زيست هرسال ميتونند امتحان بدن واگه توجه كنيد اكثرا بعد از چند بار امتحان دادن قبول ميشن

stf

New member
eeeeeeehsan; گفت:
عــــه!!! :5: تو خودمون که ندوک خطابت کردم و گفتم مبارکا باشه که!!

تبـریک میگم بهت، من کی ایشالا بیام کرج شیرینی ازت بگیرم؟؟ :))

آهان راست میگی گفتی،یه لحظه آسمون جو داد منم جوگیر شدم:thumbsupsmileyanim:
یه دونه باشی:smilies-azardl (113
آموزشیتو بیفتی اینورا جبران کنیمممممممممم:motat:

sajad93

New member
تبريک تبريک تبريک .شايدباورتون نشه با اينکه امسال مجازنشدم و ازاين بابت ناراحتم از ديدن نام دوستان وقبوليشون اينقدرخوشحال شدم و اشک تو چشام اومد انگاري خودم قبول شدم.ناراحتيهام يادم رفت.بازم تبريکات صميمانه يک پرستارعاشق ويژه رو بپذيريد.آقا سجاد ميشه ازتون خواهش کنم برا قبولي کمکم کنيد؟:ad54ad::rose:

سلام ممنون، عجب روحیه ای داریت شمامطمئنم با این روحیه که شما داری سال بعد حتما قبولی هر کمکی از دستم بیاد با کمال میل در خدمتتون هستم

eeeeeeehsan

New member
از کلیه‌ پذیرفته‌ شدگان هریک‌ از ۱۳۲ کدرشته‌ امتحانی‌، دعوت‌ می‌نماید ضمن توجه به ضوابط و شرایط اعلام شده ذیل و قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه محل قبولی، برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر درخصوص تاریخ، نحوه و مدارک لازم برای ثبت‌نام به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ذیربط مراجعه نمایند، لذا پذیرفته‌شدگان رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاهها و موسساتی که در پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش عالی محل قبولی آنان برنامه زمانی ثبت‌نام درج نگردیده است، می‌بایست براساس برنامه زمانی سازمان سنجش در یکی از روزهای شنبه ۸/۶/۹۳، یکشنبه ۹/۶/۹۳، دوشنبه ۱۰/۶/۹۳ و سه‌شنبه ۱۱/۶/۹۳ برای ثبت‌نام به محل قبولی مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام :

۱- اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.
تبصره ‌۱- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا ‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) با محتوی فرم ذیل این اطلاعیه را ارائه‌ نمایند.
تبصره ۲- آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که به هنگام ثبت‌نام و شرکت در آزمون (زمان ثبت‌نام ۱۲/۸/۹۲ لغایت ۱۹/۸/۹۲) دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۳ فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه ۲۸ دفترچه راهنمای (شماره ۱) این آزمون که میانگین کل واحدهای گذرانده آنان براساس‌ (‌۰) تا (۲۰) تا تاریخ ۳۱/۶/۹۲ و یا ۳۰/۱۱/۹۲ توسط آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی در فرم مذکور درج و قبلاً به تایید مسوول ذیربط رسیده است را زمان ثبت‌نام ارائه نمایند.
استثناء: آن دسته از داوطلبانی که دانشجوی سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در این آزمون شرکت نموده‌اند، معدل فارغ التحصیلی اعلام شده آنان از سوی آموزش ‌عالی محل فارغ‌‌التحصیلی دوره کارشناسی آنان، لحاظ گردیده و لازم است مطابق بند یک فوق و یا تبصره آن عمل نمایند.
۲ – اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.
۳ – شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌.
تبصره- ۱۲ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌ منحصراً برای‌ برادرانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در ‌ آموزش‌ عالی‌، برای‌ آنان‌ معافیت‌ تحصیلی‌ صادر می‌گردد.
۴ – مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۲ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌ (دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌) سال ۱۳۹۳ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).
۵- حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت.
۶- معرفی‌نامه‌های‌ ذیل ‌لازم‌ است‌ حداکثر تا قبل‌ از انتخاب‌ واحد برای‌ نیمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصیلی‌ ۹۴-۱۳۹۳ توسط ارگانهای ذیربط‌ از محل مربوط صادر و به‌ ‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ قبولی‌ ارسال شده باشد، ‌در غیر اینصورت‌ از ثبت‌نام داوطلبانی که فرم آنان ‌در موعد مقرر واصل نشده باشد، برای ‌نیمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصیلی‌ جاری‌ ممانعت‌ به‌ عمل‌ خواهد آمد و قبولی‌ آنان‌ «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ می‌گردد.
تبصره‌- براساس‌ هماهنگی‌ های‌ انجام‌ شده‌، گواهی‌ های‌ مربوط به‌ ردیف ۱-۶ توسط ارگانهای‌ ذیربط بطور یکجا به‌ ‌ آموزش‌‌عالی‌ محل ‌قبولی‌ پذیرفته‌ شدگان‌ ارسال‌ خواهد شد.
۱-۶- معرفی‌نامه ‌رسمی ‌از ستاد مشترک‌ سپاه ‌پاسداران‌ انقلاب ‌اسلامی‌ (نیروی مقاومت بسیج) و یا وزارت‌ جهاد کشاورزی با امضاء و مهر هریک‌ از روسای‌ ارگانهای‌ مذکور که‌ در آن ‌قید شده‌ باشد داوطلب‌ باتوجه‌ به‌ ماده‌ ۱ و تبصره‌های‌ ۴ گانه‌ آن‌ در آیین‌نامه‌ اجرایی‌ قانون‌ ایجاد تسهیلات‌ برای‌ ورود رزمندگان‌ و جهادگران‌ داوطلب‌ بسیجی‌ به‌ دانشگاهها و موسسات‌ آموزش‌ عالی‌ و سایر شرایط مندرج‌ در آیین‌نامه‌ مذکور واجد شرایط استفاده‌ از سهمیه‌ رزمندگان‌ می‌باشد.
۲ـ۶ـ داوطلبانیکه با استفاده از سهمیه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و ستاد کل نیروهای مسلح پذیرفته ‌شده‌اند در زمان ثبت‌نام نیازی به ارائه تائیدیه سهمیه ثبت‌نامی از سوی ارگان ذیربط ندارند و ملاک تائید سهمیه آنان همان عنوان سهمیه درج شده در فایل قبولی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی می‌باشد.
۷- اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا ‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) برای‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ مفاد آیین‌نامه ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی مصوب ۵/۲/۱۳۹۰ وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ با امتیاز‌ رتبه‌ اول‌ پذیرفته‌ شده‌اند.

zy zy

New member
آقا احسان این اطلاعیه جدیده؟ اونی که من گرفتم نوشته بود 11 و 12 ثبت نام

eeeeeeehsan

New member
آقا احسان این اطلاعیه جدیده؟ اونی که من گرفتم نوشته بود 11 و 12 ثبت نام

بله این جدیده و واسه وزارت علوم، دیشب ساعت 3 واسم ایمیل شده.

ولی دوستان واسه اطلاعات دقیق از زمان ثبت نام و خوابگاه و مدارک و اینا بهترین کار اینه که برید به سایت دانشگاه شمارشون رو پیدا کنید یا تماس بگیرید و اطلاعات دقیق رو ازشون بگیرید.

eeeeeeehsan

New member
بچه های زیست و علوم آز، ما یه بار دیگه مشابه همین دعوا و بحث رو تو تاپیک نظرات شرکت کنندگان آزمون 93 رشته ایمنی داشتیم. ته تهش هیچی از در نیومد و اخطاری بود که مدیر ارشد به همه کاربرا داده بود.
لطفاً بحث نکنید. اگه جای بحث میبینید اینجا جاش نیست، تاپیک بزنید و برید اونجا و شروع کنید صحبت کردن.

دست همگی درد نکنه، اجرتون با مرضی با :))

eeeeeeehsan

New member
من ژنتیک مولکولی مدرس قبول شدم با رتبه 9، کسی هست اینجا که همکلاسی باشیم؟
رتبه بهداشتم 69 شد ولی عمدا همه دانشگاهارو نزدم تهرانو مشهدو زدم تا فرصت واسه بقیه بچه ها باشه ، چون رتبه علومم خوب بود، ولی مشهد با پرداخت شهریه قبول شدم، کسی میدونه شهریش چقده؟

سلام.... تبریک به همگی....:thumbsupsmileyanim:
من بیوتکنولوژی پزشکی شیراز .رتبه 28. و سلولی ملکولی شیراز وزارت علوم.

منم علوم تغذیه مشهد قبول شدم

منم رشته ام مامایی با رتبه۴۷دانشکاه ایران قبول شدم

تبـریک میگم بهتون، انشالا تو همه مراحل زندگیتـون موفق باشید.
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif

بچه ها پست اول تاپیک خلاصه ای از قبولیاست، اگه میخواین هم کلاسی پیدا کنید به اون پست مراجعه کنید. :rose:
چون محدودیت کاراکتر دارم درهم برهم شده، عذرمیخوام از این بابت.

Edna

New member
سلام دوست عزيز در مورد گرايش ژنتيك اين نكته رو خوبه بدونيد كه دو نوعرشته ژنتيك داريم يكي عمومي كه متعلق به عزيزان فارغ التحصيل زيست شناسيه و يه نوع ديگشم باليني كه متعلق به فارغ التحصيلان وزارت بهداشت بخصوص فارغ التحصيلان علوم ازمايشگاهي هستش و بچه هاي علوم آزمايشگاهي واحد ژنتيك رو پاس مي كنند.

دوست عزیز ژنتیک پایه و انسان به ظاهر متفاوته..چون از سوی وزارت متفاوتی ساپورت میشن..ولی همپوشانی فوق العاده زیادی دارن...ولی متاسفانه شما متوجه حرفای من نشدید...مشکل من که وجود بچه های علوم آزمایشگاهی سر کلاسای ارشد ژنتیک نبود...دوست هم رشته ای شما در حال توهین کردن به ما بچه های زیست بودن و من اونو من باب مثال گفتم...تا جای بحثی پیش نیاد..منم که گفتم که علت اینکه ما میتونیم ایمنی امتحان بدیم همین علتی هست که چرا شما میتونید ژنتیک امتحان بدید..(توی کل جهان یه ژنتیک وجود داره که از گرایشات زیست شناسیه..ولی کشور ما دوتا وزارت خونش کرده و یه پسوند جداگانه بهش داده...اینو جهت اطلاعتون گفتم)....فکر نمیکنم این سایت جای توهین به رشته خاصی باشه..اینکه رشته خاصی اجازه شرکت در کنکور خاصی رو نداره فکر نمیکنم تشخیصش در توان من و شما باشه..شما حالا خودتون میتونین قضاوت کنین..یا طرف هم رشته ای خودتونو بگیرید..یا واقعیت موجود رو بپذیرید...ولی لطفا بیاس نکنید

Edna

New member
عذر میخوام آقا احسان...پستتونو ندیدم..اگر دیده بودم ...چیزی دیگه نمینوشتم...با عرض معذرت فراوان

بالا