شما لازم نیست نگران ما زیستا باشی..ما در دوره کارشناسیمون دروس ایمنولوژی پاس میکنیم..واسه همینه که به ما اجازه داده میشه کنکور ایمنو بدیم...مثل اینکه من بگم چرا سر کلاسای ارشد ژنتیک بچه های مامایی وعلوم آزمایشگاهی میشینن..در صورتی که ژنتیک گرایش تخصصی بچه های زیسته..متوجهین
تا اونجایی که من دارم میبینم ما زیستا تو ادامه تحصیل موفقتریم اصلا قصد جسارت به دوستان عزیز علوم آزیم ندارم
اما ....
شما میتونید به کار جدا سازی سرم از خون ادامه بدین تا سالیان سال:New (6):
کسی از ثبت نام خبر نداره؟حضوری یا اینترنتی؟کی؟
eeeeeeehsan; گفت:عــــه!!! :5: تو خودمون که ندوک خطابت کردم و گفتم مبارکا باشه که!!
تبـریک میگم بهت، من کی ایشالا بیام کرج شیرینی ازت بگیرم؟؟)
بچه ها در رابطه با خوابگاه یونی تهران راهنماییم کنید به کمکتون احتیاج دارم :smilies-azardl (181:smiliess (4):
عزیزم میشه بگی رتبت چند بود؟
تبريک تبريک تبريک .شايدباورتون نشه با اينکه امسال مجازنشدم و ازاين بابت ناراحتم از ديدن نام دوستان وقبوليشون اينقدرخوشحال شدم و اشک تو چشام اومد انگاري خودم قبول شدم.ناراحتيهام يادم رفت.بازم تبريکات صميمانه يک پرستارعاشق ويژه رو بپذيريد.آقا سجاد ميشه ازتون خواهش کنم برا قبولي کمکم کنيد؟:ad54ad::rose:
سلام ، تبریک به همگی :riz304:
رتبه 1 سم شناسی - تهران
Zy zy جون تبریک فراووووون.ایشالا تو دکترا هم همینطور بدرخشی
شدیدا نیازمند راهنماییهات هستم:33:
بچه ها میشه یکی جواب منو بده
دوستان جوابای بین الملل مهر میاد یا امده؟
آقا احسان این اطلاعیه جدیده؟ اونی که من گرفتم نوشته بود 11 و 12 ثبت نام
آقا احسان این اطلاعیه جدیده؟ اونی که من گرفتم نوشته بود 11 و 12 ثبت نام
من ژنتیک مولکولی مدرس قبول شدم با رتبه 9، کسی هست اینجا که همکلاسی باشیم؟
رتبه بهداشتم 69 شد ولی عمدا همه دانشگاهارو نزدم تهرانو مشهدو زدم تا فرصت واسه بقیه بچه ها باشه ، چون رتبه علومم خوب بود، ولی مشهد با پرداخت شهریه قبول شدم، کسی میدونه شهریش چقده؟
سلام.... تبریک به همگی....:thumbsupsmileyanim:
من بیوتکنولوژی پزشکی شیراز .رتبه 28. و سلولی ملکولی شیراز وزارت علوم.
منم علوم تغذیه مشهد قبول شدم
منم رشته ام مامایی با رتبه۴۷دانشکاه ایران قبول شدم
سلام دوست عزيز در مورد گرايش ژنتيك اين نكته رو خوبه بدونيد كه دو نوعرشته ژنتيك داريم يكي عمومي كه متعلق به عزيزان فارغ التحصيل زيست شناسيه و يه نوع ديگشم باليني كه متعلق به فارغ التحصيلان وزارت بهداشت بخصوص فارغ التحصيلان علوم ازمايشگاهي هستش و بچه هاي علوم آزمايشگاهي واحد ژنتيك رو پاس مي كنند.