▆ نتایج نهایی علوم و بهداشت 93 اعلام شد، چی قبول شدین؟؟ ◕ ‿ ◕

marzi ba

Well-known member
هههههههههههههه
بشه جان هنوزززززززززززز اینجایی
oponwsm67x4je213yp1e.jpg

همچنان مشغولی
اجرت با ادمین سایت

بچم دهنش کف کرد
بیا اگه شام نخوردی جوج بخور

Soroush Star

New member
ممنونم اقا سروش اولین نفر شما بهم گفتین که تهران قبول میشممممم:riz304::smiliess (8):

لطف داری نگار خانم ، انشاالله موفقیت های بیشتر و روز افزون ، اگر فیلد کاریتون تک یاخته هست ( پیشنهاد : با دکتر محبعلی ) و اگر فیلد کاریتون کرم شناسی هست (پیشنهاد : با دکتر رکنی ، عضو پانل جهانی وزارت بهداشت)

همه اساتید تهران نمونه هستن لازم به یادآوریه که 7 استاد تمام در بخش انگل شناسی هستن و بقیه دانشیار و استادیارن

خود منم اولین انتخابم تهران هست و بعدش تربیت مدرس (انشاالله اگر فرصت و عمری باقی بود)

از بین دوستان (آقای علی اصغری) هنوز نیومدن ، منتظر هستیم

Arshida

New member
درباره ثبت نام دانشگاه تهران کسی اطلاع داره؟
اینکه تاریخ ثبت نام کی هست و روز خاصی مشخص میکنن؟آخه ما که شهرستانیم خب سخته یه بار برا ثبت نام بریم و یه بار هم اول مهر:sadsmiley:

bacillus.bs

New member
حس خیلی خوبیه یادش بخیر پارسال
تا پارسال چون خودم کنکوری بودم تاپیک میزدم و عکس میزاشتم برای کسانی که قبول شدند اواتارشون به طور موقت عوض کنند
بچه ها هم استقبال میکردند
شما ها هم اگر دوست دارید این کارو انجام بدید
تا کنکوری های 94 شما رو بشناسند و ازتون هر سوالی دارند بپرسند

goo

New member
دوستان جوابای بین الملل مهر میاد یا امده؟

دوست عزیز من دوستم بین ال قبول شده ینی الان اومده.ولی خب معمولا بین الملل تکمیل ظرفیت و اینا دارن و خود دانشگاه ها هم میزارن اسامی رو،امسال چطوره نمی دونم.

من ژنتیک مولکولی مدرس قبول شدم با رتبه 9، کسی هست اینجا که همکلاسی باشیم؟
رتبه بهداشتم 69 شد ولی عمدا همه دانشگاهارو نزدم تهرانو مشهدو زدم تا فرصت واسه بقیه بچه ها باشه ، چون رتبه علومم خوب بود، ولی مشهد با پرداخت شهریه قبول شدم، کسی میدونه شهریش چقده؟

mahDye

New member
سلام.... تبریک به همگی....:thumbsupsmileyanim:
من بیوتکنولوژی پزشکی شیراز .رتبه 28. و سلولی ملکولی شیراز وزارت علوم.

mahDye

New member
بچه های دانشگا شیراز کجایین؟؟؟ کی اطلاع داره از خوابگاه های ازاد و خودگردان ؟؟؟ زمان ثبت نامشم که با بقیه جاها فرق داره؟؟؟همونی که تو سایت خود شیراز زده ملاکه دیگه؟؟؟؟؟

ماتاتا

New member
پرستاری مراقبت های ویژه دانشگاه ایران قبول شدم با رتبه 13
تبريک تبريک تبريک .شايدباورتون نشه با اينکه امسال مجازنشدم و ازاين بابت ناراحتم از ديدن نام دوستان وقبوليشون اينقدرخوشحال شدم و اشک تو چشام اومد انگاري خودم قبول شدم.ناراحتيهام يادم رفت.بازم تبريکات صميمانه يک پرستارعاشق ويژه رو بپذيريد.آقا سجاد ميشه ازتون خواهش کنم برا قبولي کمکم کنيد؟:ad54ad::rose:

بالا