هدف شما عالی است و متعالی و ارزشمندسلام جناب همایی..ممنون از حضورتون...
امیدوارم همونطور که دوستان تو این تاپیک لطف میکنن.وقت میذارن و بهمون موارد بسیار خوبی رو آموزش میدن شما هم تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارین...
اما در مورد تاپیک...گاهی اوقات تو بعضی سایت ها تصویر فیلدی رو گذاشتن بدون اطلاعات جانبی..خب برای یکی مث من سوال پیش میاد که سلول چیه...
به هرحال قراره همه به اطلاعاتمون اضافه بشه و هدف تاپیک هم همین هس
بچه ها اگر فکر میکنین (درمورد هر پستی) ممکنه باعث سردرگمی بشه..یا اصلا کمکی نکنه اطلاعات مفیدی نداشته باشه..حتما بگین که من اون پست رو حذف کنم...چون واقعا میخوام تک تک پست های این تاپیک برای همه مفید باشه..
ممنون از همه...
به نظر من all-l3 نمیتونه باشه... l3 همه لنفوبلاست ها واکوئل دارن درسته؟؟؟ ولی تو این تصویراون سلول هایی که شبیه راکت هس واکوئل ندارن
هدف شما عالی است و متعالی و ارزشمند
من به شما و تمامی دوستان وهمکاران عزیزم درود می فرستم
قبلا این جا حضور داشتم شاید خنده دار باشد یکی از دلایلی
که ترک این دیار کردم ،دقیقه به دقیقه سیستم مرا نمی شناسد
پس لازم است دوباره یوزر و پاس بزنم و وارد شوم نمی دانم اشکال
کجا اگر دوستی مشکل را می داند رفع آن را توضیح دهد ممنون
و غذر خواهی از طرح این سوال بی ربط در اینجا
ارادت دارم :riz304:
قرار نیست توی all-l3 همه لنفوبلاست ها تو سیتوپلاسمشون واکوئل داشته باشد
بحث گل می اندازد
در مورد واکئول های سیتوپلاسمی در ALL هم باید گفت که L1 و L2 به صورت متغیر هم واکئول دارند اما L3 واکئول های بارز داره
نکته دیگه ای که هست اینه که در L3 نمای کرماتین: fine یا ظریف هست.
بیایید قدر یکدیگر بدانیم
و نیت کنیم در کمک رسانی ودستگیری از بیماران
پیش قدم باشیم
خیلی جالب بود ممنون
لنفوم درجه بالا ینی چی؟
نمای آسمون پر ستاره ک میگن درمورد همه بلاست های l3 صدق میکنه یا اینکه ممکنه بعضی واکوئل نداشته باشن؟ یا اینکه همه واکوئل دارن اما تعداد متغیره؟
درمورد این سندرم اسمش انگاری برام آشناس...ولی تو هنری درموردش جیزی ننوشته درسته؟
ممنون...ولی خیلی سخت بود...فکر کنم لوسمی های مشکل و مشابه رو با مارکر ها تشخیص بدن...نه؟گفتم مهنا خانوم تو توضیحاتم- لنفوم درجه بالا یعنی اینکه بسیار تهاجمی هست- مثل همین Large B cell Lymphoma، لنفوم بورکیت، DLBCL واینا...
بله حتما نباید همه لنفوبلاست ها در L3 که واکئول داشته باشند اما چیزی که هست اینه که واکئول در L3 بارز هست و خیلی بیشتر از L1 و L2 هست
این سندروم در هنری نیومده آره درسته
بچه ها بازم میگم فقط خواستم این سندروم رو معرفی کنم
نه گزینه نداره- تشریحی هست- خودم طرح کردم دیگه
تشخیص های افتراقی رو هم بگید
در ضمن فقط به ایمنو فنوتایپ نگاه نکنین- تمام کلمات سوال داره کمک میکنه- تصویر خون محیطی رو هم شرح بدین
وضعیت بالینی بیمار هم مهمه