. . در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست کلمه بعدی: پنهان
mohana Well-known member 2013-09-09 #41 . . در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست کلمه بعدی: پنهان
A a_67 New member 2013-09-09 #42 ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت می کنم/تو کعبهای هر جا روم قصد مقامت می کنم کلمه ی بعدی: آفتاب
mohana Well-known member 2013-09-09 #43 . . ای آفتاب حسن برون آ دمی ز ابر كان چهره ی مشعشع تابانم آرزوست کلمه بعدی: شکست
B BioScientist New member 2013-09-09 #44 وفا نکردی و کردم، خطا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم وفا نکردی و کردم به سر نبردی و بردم ثبات عهد مرا دیدی، ای فــروغ امــیدم واژه بعدی: لحظه
وفا نکردی و کردم، خطا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم وفا نکردی و کردم به سر نبردی و بردم ثبات عهد مرا دیدی، ای فــروغ امــیدم واژه بعدی: لحظه
Maryam.A Well-known member 2013-09-09 #45 دولت شب ها و توفیق دعا از دست رفت لحظه ی معراج ما آن لحظه ی ناب بود با واژه: صوفی
Prof.Abdi New member 2013-09-09 #46 چو صوفيان به كوي تو چله نشسته ام ولي براي صوفي رهت تو چله وا نميكني كلمه بعدي: هفت سين
mohana Well-known member 2013-09-09 #47 . . شاها روا مدار که بر جای هفت سین با هفت شین کسی شب نوروز سر کند شکوا و شیون و شغب و شور و شین را با ذکر شه شریک دعای سحر کند کلمه بعدی: شب
. . شاها روا مدار که بر جای هفت سین با هفت شین کسی شب نوروز سر کند شکوا و شیون و شغب و شور و شین را با ذکر شه شریک دعای سحر کند کلمه بعدی: شب
diyana.m New member 2013-09-09 #48 شب به کاشانه ی اغیار نمی باید بود غیر را شمع شب تار نمی باید بود بعدی: مونس
FARNAZz Member 2013-09-09 #49 ای ماه شبی مونس خلوتگه ما باش در آینه ی اهل نظر چهره نما باش کار دل ما بین که گره در گره افتاد گیسو بگشا و بنشین، کارگشا باش دنیا
ای ماه شبی مونس خلوتگه ما باش در آینه ی اهل نظر چهره نما باش کار دل ما بین که گره در گره افتاد گیسو بگشا و بنشین، کارگشا باش دنیا
B BioScientist New member 2013-09-09 #50 آغاز دنیایم تویی، پایان دنیا تو دیروزهای دور تو، امروز و فردا تو قلب مرا با خود ببر، هر جا که می خواهی حالا که نبض لحظه هایم می زند با تو واژه بعدی: پرواز
آغاز دنیایم تویی، پایان دنیا تو دیروزهای دور تو، امروز و فردا تو قلب مرا با خود ببر، هر جا که می خواهی حالا که نبض لحظه هایم می زند با تو واژه بعدی: پرواز
FARNAZz Member 2013-09-09 #51 در کنج قفس می کشدم حسرت پرواز با بال و پر سوخته پرواز چه سازم گفتم که دل از مهر تو برگیرم و هیهات با این همه افسونگری و ناز چه سازم دل
در کنج قفس می کشدم حسرت پرواز با بال و پر سوخته پرواز چه سازم گفتم که دل از مهر تو برگیرم و هیهات با این همه افسونگری و ناز چه سازم دل
B BioScientist New member 2013-09-09 #52 دلم به وسعت دریا، ولی چه چاره اگر باز غمی سماجت یک رودخانه داشته باشد؟ غمی شرور و دلی مضطرب، چگونه عقابی کنار فاخته یی آشیانه داشته باشد؟! واژه بعدی: ریاضی
دلم به وسعت دریا، ولی چه چاره اگر باز غمی سماجت یک رودخانه داشته باشد؟ غمی شرور و دلی مضطرب، چگونه عقابی کنار فاخته یی آشیانه داشته باشد؟! واژه بعدی: ریاضی
Hossein2468 New member 2013-09-09 #53 واژه بعدی: ریاضی کلیک کنید تا باز شود... 50): :65d6a5d6s::65d6a5d6s:
FARNAZz Member 2013-09-09 #54 این ریاضی درس اسان بود و بس چشم ما چون ابر گریان بود و بس!! در مسایل مانده بودیم روز و شب مغزمان از غصه ویران بود و بس فردا آخرین ویرایش: 2013-09-09
این ریاضی درس اسان بود و بس چشم ما چون ابر گریان بود و بس!! در مسایل مانده بودیم روز و شب مغزمان از غصه ویران بود و بس فردا
B BioScientist New member 2013-09-09 #55 Hossein2468 گفت: 50): :65d6a5d6s::65d6a5d6s: کلیک کنید تا باز شود... اساس علم ریاضی به باد خواهد رفت اگر که مسئله ها عاشقانه حل بشود FARNAZz گفت: این ریاضی درس اسان بود و بس چشم ما چون ابر گریان بود و بس!! در مسایل مانده بودیم روز و شب مغزمان از غصه ویران بود و بس فردا کلیک کنید تا باز شود... از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن فردا که نیامدست فریاد مکن بر نآمده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر بر باد مکن واژه بعدی: چشمانش
Hossein2468 گفت: 50): :65d6a5d6s::65d6a5d6s: کلیک کنید تا باز شود... اساس علم ریاضی به باد خواهد رفت اگر که مسئله ها عاشقانه حل بشود FARNAZz گفت: این ریاضی درس اسان بود و بس چشم ما چون ابر گریان بود و بس!! در مسایل مانده بودیم روز و شب مغزمان از غصه ویران بود و بس فردا کلیک کنید تا باز شود... از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن فردا که نیامدست فریاد مکن بر نآمده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر بر باد مکن واژه بعدی: چشمانش
Hossein2468 New member 2013-09-09 #56 لبخند من گم شد میان قند چشمانش زیباترین تصویر شد لبخند چشمانش بعدی:رخسار
Prof.Abdi New member 2013-09-10 #57 آن که رخسار تو را رنگ گل و نسرین داد صبر و آرام تواند به من مسکین داد كلمه بعد : زيست
elham2012 New member 2013-09-10 #58 ابر آمد و باز بر سر سبزه گریست بی بادهٔ گلرنگ نمیباید زیست با:پنجه
ROJO New member 2013-09-10 #59 گفت پیش آ، کس خری چون تو ندید *** پیشش آمد پنجه زد او را درید چون ندیدش مغز و تدبیر رشید *** در سیاست پوستش از سر كشید خوشا
گفت پیش آ، کس خری چون تو ندید *** پیشش آمد پنجه زد او را درید چون ندیدش مغز و تدبیر رشید *** در سیاست پوستش از سر كشید خوشا
mohana Well-known member 2013-09-10 #60 . . خوشا دردی كه درمانش تو باشی خوشا راهی كه پایانش تو باشی خوشا چشمی كه رخسار تو بیند خوشا ملكی كه سلطانش تو باشی کلمه بعدی: غافل
. . خوشا دردی كه درمانش تو باشی خوشا راهی كه پایانش تو باشی خوشا چشمی كه رخسار تو بیند خوشا ملكی كه سلطانش تو باشی کلمه بعدی: غافل