یک مشکل............... یک راه حل................یک خلاقیت

حسان

Well-known member
اگه اینا که تو عنوان کردی مشکل بحساب میاد کاشکی ما از این مشکلات زیاد داشتیم ولی یه جای دیگه فقر و بیکاری و گرونی و.... که مشکلات غول آسا شدن ازبین میرفت! حسان جون تو اومدی مشکلات شخصی خودتو که هیچی هم بنظر خیلی جزیی هستن باهاش درگیری عزیز من؟!:33:

سلام مکسین...
خب مشکلاتی که شما میگین رو همه یه جورایی باهاش درگیریم.. اما خب چه باید کرد:33:.. باید زندگی رو تعطیل کنیم:33:... فعلا این مشکل کوچولو هارو که به راحتتر شدن زندگیمون کمک میکنه حل کنیم.. شاید یه ساعت دیگه زنده نبودیم و مشکلات بزرگ رو برا بقیه به ارث گذاشتیم:smilies-azardl (113

ZOT

New member
یا مثلا طراحی فضای کابینت آشپزخونه ها به نظرم خوب نیست چون برا برداشتن یه ظرف گاهی مجبور میشی کل کابینت روبریزی بیرون... باید یه طرح جدید بذارن براش...

من دیروز یه چیز جالب دیدم البته تو یخچال بود ولی واسه کابینت هم میشه استفاده کرد اونم این بود یه صفحه ی گردان تو یخچال بود بعد هر چیزی رو طرف می خواست این صفحه رو می چرخوند تا اونو برداره ! به نظرم میشه تو کابینت هم اینو گذاشت! جالب بود!

Marc0p0lo

New member
برای این مشکل کسی راهکاری نداشت؟؟؟

و اما یه مشکل دیگه اینه که وقتی پارکینگ و تازه تمیز و جارو میکنم.. ماشین که میاد با چرخ هاش کلی خاک و گل میاره تو پارکینگ... ایا چیزی هست که قبل ورود ماشین به پارکینگ.. گل لای چرخ هارو بگیره؟

خب بهترین کار اینه که لاستیک ها رو تمیز کنین قبل از وارد شدن به پارکینگ ولی راهکاری که بنده ناگهان به ذهنم رسید اینه که قبل از وارد شدن یک فضایی رو ایجاد کنیم که آغشته به چسب باشه تا هنگام رد شدن لاستیک بتونه اون ذراتی رو که از لاستیک ها جدا میشن رو جذب کنه

بالا