یکی بود ، یکی نبود... من موندم و اون نموند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

IL-2

Well-known member
ممنون دوستان
بد نبود جشن, امیدوارم خوشبخت شن
منکه بهش نرسیدم, حداقل داداشم رسید

به سلامتی
مبارک باشه

* تو هم میرسی . عجول نباش . خوشبختی 99 درصدش فق برادشت خودت از زندگیه.
**روزگار سر دراز دااااره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت

دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور

alireza-ja

New member
واااااای عجب تاپیک خوبی شده ها. یه روز نبودم چه ها که گفته نشده.

ماهی خانم و وایرولوژی جان خیلی از صحبتاتون استفاده کردم ایشالا لایکاتون بمونه واسه بعد.

میگم خانم کرهانی هم شده سبب خیر ها!! هزار ماشالا همه یه پا مشاور و ریش سفید هستن در این مقوله خطیر.:thumbsupsmileyanim:

من خدا رو شکر هیچگونه تجربه ی موفق یا شکست خورده در این زمینه نداشتم ولی اطرافیانم اووووووووففففف. از همینجا از همشون تشکر میکنم چرا که اگر اینا نبودن الان معلوم نبود منم جز شکست خورده ها بودم یا نبودم یا مثل الانم ذهن آزاد داشتم.

به شوخی به اطرافیانم میگم مرده شور بیاد همتونو با هم ببره که با این کاراتون اینقد اعتماد به نفس واسه من نذاشتید. کاملا هم تأیید میکننن.:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

اصلا بدبختانه خیلی رایج شده انگار رفتار من و امثال من بر خلاف عرف و درستیه و اینجاست که امل هم خطاب میشیم.

چند وقت پیش رفته بودم توی یکی از پارکای پایتخت داشتم قدم میزدم به جرأت میگم فقط من داشتم تند تند و تنها راه میرفتم. حالا این چیزی نبود چیزی که زیاد واسم تکان دهنده بود نگاه پر معنای انتظامات و گشت ارشادی بود که اونجا به من کردن. به این برکت نگاهشون فقط معنای تأسف میداد. باور کنییییید. یعنی اصلا یه عرق سردی روی پیشونیم نشست با نگاهشون که نگووووو و نپرس. برگشتنی پارک رو دور زدم از جلوشون رد نشدم.

کرهانی

New member

چند وقت پیش رفته بودم توی یکی از پارکای پایتخت داشتم قدم میزدم به جرأت میگم فقط من داشتم تند تند و تنها راه میرفتم. حالا این چیزی نبود چیزی که زیاد واسم تکان دهنده بود نگاه پر معنای انتظامات و گشت ارشادی بود که اونجا به من کردن. به این برکت نگاهشون فقط معنای تأسف میداد. باور کنییییید. یعنی اصلا یه عرق سردی روی پیشونیم نشست با نگاهشون که نگووووو و نپرس. برگشتنی پارک رو دور زدم از جلوشون رد نشدم.
انشاءا... که هیچوقت دچارش نشی
شیرینه اما بزار با همسرت, چون اگر نشه تا اخر عمر فقط یه حسرت رو دلت میمونه

- - - Updated - - -

کرهانی من منظورت رو درست متوجه نشدم
منظورت از زن دوم چیه؟؟؟

هیچی ولش کن
متوجه شی دعوام میکنی خخخخ

alireza-ja

New member
انشاءا... که هیچوقت دچارش نشی
شیرینه اما بزار با همسرت, چون اگر نشه تا اخر عمر فقط یه حسرت رو دلت میمونه

- - - Updated - - -

هیچی ولش کن
متوجه شی دعوام میکنی خخخخ

آره همچین درشو تخته کردم که ... . همین ترس از حسرتی که توی دیگران میبینم بعث شده چنین کاری کنم.

من متوجه شدم قبلا هم میخواستم غیر مستقیم بهتون بگم ولی گفتم حالا مگه چیزی گفته که توی میخوای حرف بزنی.

ولی همین فکر که میگی هیچی ولش کن تیشه به ریشه خودتون و خانوادتون میزنه. ببخشید رک میگم. ساده لوحانه ترین فکری هستش که میشه کرد.

کرهانی

New member
کرهانی
این فکر مسخره رو از ذهنت بکن بیرووووووووون

میفهفی لصلا چی میگی

دوس دارم بت فحش بدم

ای بابا
بهش فکر نمیکنم, اما الان هرکی میادو با اون مقایسه میکنم
هفته دیگه قراره خاستگاریه ,اما میخوام رد کنم
حس میکنم یکم به تنهایی نیاز دارم
تا با خودم کنار نیومدم نمیخوام تصمیم بگیرم

IL-2

Well-known member
آره حق داری فعلا نخواهی وارد یه رابطه جدید شی
اما این معنیش برگشت به گذشته نیست به هیچ عنوان

کرهانی

New member
آره حق داری فعلا نخواهی وارد یه رابطه جدید شی
اما این معنیش برگشت به گذشته نیست به هیچ عنوان

دست خودم نیست
شبا وقت خواب شدید دلتنگ و بی تابش میشم
واقعا اینقد سخت بود بچه اش شیعه باشه؟!

IL-2

Well-known member
دست خودم نیست
شبا وقت خواب شدید دلتنگ و بی تابش میشم
واقعا اینقد سخت بود بچه اش شیعه باشه؟!
حتما بوده دیگه
بنطرت میشه به کسی که یه بار ولت کرده اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
کرهانی اگه واقعا مطمئنی که عقد کرده باااااید فراموشش کن

کرهانی

New member
حتما بوده دیگه
بنطرت میشه به کسی که یه بار ولت کرده اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
کرهانی اگه واقعا مطمئنی که عقد کرده باااااید فراموشش کن

هنوز ته دلم میگم کاش همه اینا یه بازی مسخره باشه
یه خواب بد
نمیدونم, شاید توقع بیجا داشتم ازش
انتظار داشتم اینقد دوسم داشته باشه که اینکارو بکنه

کرهانی

New member
בلم یڪم آرامش آغوشت رو میخواـב
בلم هواے اوטּ روز هایے رو ڪرבـہ ڪـہ توے بغلم بوבے و آرام בم گوشم میگفتے :
س...
هیس...
ساڪت...
بذار بـہ صـבاے قلبت گوش ڪنم

בلم هوس غر زבنت رو ڪرבه...
عصبانے شـבنت!

בلم براے عطر همیشگیم تنگ شـבه!!
از وقتے ڪـہ رفتے با هم غریبـہ شـבیم...

בلم......

בلم فقط با تو بوבטּ رو میخواـב.......!

mahii

New member
الهی بمیرم برات کرهانی عزیزم این ترحم نیستا حس همدردیه خواهر!انقدر گیج شدی ک هر فکر مسخره ای ک بذهنت میاد و میای میگی اما خوب لااقل باعث میشه ما بهت مشورت بدیم و از خر شیطون بیاریمت کنار!!
کرهانی عزیز دل من تو ی دختر مسلمان هستی ارزش تو انقدر بالاست ک نباید این جور فکر کنی!!استغفرالله لعن ب شیطون لعنت!
کرهانی کاش خیلی زود بخودت بیای و ب آرامش برسی!
من خودم طاقت قهر و دعواندارم دوسدارم شرایطم استیبل باشه!امینی کسی ک دوسش دارم چ پسر چ دختر بهم کم محلی کنه سعی میکنم رفتارم طوری شه ک این حس برطرف شه اما اگر نشد دیگه ولش میکنم حتی اگه از ته قلب بخوامش چون ما ازلیاقت دختر مسلمان بیشتر ازینه ک عزت نفسش خورد شه! تو از نسل فاطمه زهرا هستی توسل ب خانوم کن بخواه ک تو رو ازین وضع بیرون بیاره!ازش بخواه ک ی مردی از تبار علی سر رات بذاره!میذاره باور کن خواهری!
خاستگارتو رد نکن ازش ی مدت مهلت بخواه چن ماه مهلت بخواه و خوب فکر کن و تنها باش

- - - Updated - - -

الهی بمیرم برات کرهانی عزیزم این ترحم نیستا حس همدردیه خواهر!انقدر گیج شدی ک هر فکر مسخره ای ک بذهنت میاد و میای میگی اما خوب لااقل باعث میشه ما بهت مشورت بدیم و از خر شیطون بیاریمت کنار!!
کرهانی عزیز دل من تو ی دختر مسلمان هستی ارزش تو انقدر بالاست ک نباید این جور فکر کنی!!استغفرالله لعن ب شیطون لعنت!
کرهانی کاش خیلی زود بخودت بیای و ب آرامش برسی!
من خودم طاقت قهر و دعواندارم دوسدارم شرایطم استیبل باشه!امینی کسی ک دوسش دارم چ پسر چ دختر بهم کم محلی کنه سعی میکنم رفتارم طوری شه ک این حس برطرف شه اما اگر نشد دیگه ولش میکنم حتی اگه از ته قلب بخوامش چون ما ازلیاقت دختر مسلمان بیشتر ازینه ک عزت نفسش خورد شه! تو از نسل فاطمه زهرا هستی توسل ب خانوم کن بخواه ک تو رو ازین وضع بیرون بیاره!ازش بخواه ک ی مردی از تبار علی سر رات بذاره!میذاره باور کن خواهری!
خاستگارتو رد نکن ازش ی مدت مهلت بخواه چن ماه مهلت بخواه و خوب فکر کن و تنها باش

mahii

New member
اگه پسره آدم خوبیه ردش نکن ازش فرصت بخواه و تو این مدت اولا تمام خاطرات اون ۰۰۰ رو بریز دور و بعد توکل بخدا کن و با خودت خلوت کن بکش بیرون خودتو ازین وضع !اون پسری ک مردونه پا پیش میذاره شرف داره ب پسری ک چن سال چن سال دختر مردم و الاف کرده!درود بر شرف اون پسر و خانوادش !اون لیاقت عشق واقعی و داره

mahii

New member
فقط کرهانی الاف نکنی پسر مردم و بعد زیرش بزنی !خوب فکر کن و با احساس کسی بازی نکنیا دختر !
آقای علیرضا اون پارک حقانی نبود تو تهران??
میگن محیطش خیلی داغانه!! من ک جریت نکردم برام تاحال همون پارک امام خیلی سیفتره

کرهانی

New member
اگه پسره آدم خوبیه ردش نکن ازش فرصت بخواه و تو این مدت اولا تمام خاطرات اون ۰۰۰ رو بریز دور و بعد توکل بخدا کن و با خودت خلوت کن بکش بیرون خودتو ازین وضع !اون پسری ک مردونه پا پیش میذاره شرف داره ب پسری ک چن سال چن سال دختر مردم و الاف کرده!درود بر شرف اون پسر و خانوادش !اون لیاقت عشق واقعی و داره

ممنون عزیزم
اره میدونم, اما چه کنم که فکرش دیوانم میکنه
فعلا که مامانم مخالفه باهاش, هرچند زندگی باهاش محدودیت داره
اما فکرنکنم مورد پسند من باشه

alireza-ja

New member
فقط کرهانی الاف نکنی پسر مردم و بعد زیرش بزنی !خوب فکر کن و با احساس کسی بازی نکنیا دختر !
آقای علیرضا اون پارک حقانی نبود تو تهران??
میگن محیطش خیلی داغانه!! من ک جریت نکردم برام تاحال همون پارک امام خیلی سیفتره

پارک حقانی با اینکه پیاده یه ربع تا خوابگامون فاصله داره فقط یه بار رفتم همون یه بار هم شد بار اول و آخر. خیلییییی افتضاح بود. اصلا با بقیه جاها فرق داشت یعنی یا همه از اینور افتاده بودن یا از اونور. اصلا احساس خوبی به آدم دست نمیداد در هر دو حالتش. بهتره یه تابلو اولش بزنن ورود افراد منفرد اکیدا ممنوع (مجرد نمیگم چون 99 درصد اونجا همه مجرد بودن).

اونی که میگم پارک ساعی و پارک لاله بود.

پارک امام نرفتم کدوم طرفاس؟

mahii

New member
خط یک مترو ک سوار شدی میروی ایستگاه امام خمینی پیاده میشی همون ۱۰۰متریش گمونم پارک امام یا پارک شهر هست خیلی محیطش خوبه

mahii

New member
سلام برادر با منی?
من بیسم رادیولوژی بود الانم دارم مریم ترم ۳ ارشد ام آر آی :)

hebe.nurse

New member
پارک حقانی با اینکه پیاده یه ربع تا خوابگامون فاصله داره فقط یه بار رفتم همون یه بار هم شد بار اول و آخر. خیلییییی افتضاح بود. اصلا با بقیه جاها فرق داشت یعنی یا همه از اینور افتاده بودن یا از اونور. اصلا احساس خوبی به آدم دست نمیداد در هر دو حالتش. بهتره یه تابلو اولش بزنن ورود افراد منفرد اکیدا ممنوع (مجرد نمیگم چون 99 درصد اونجا همه مجرد بودن).

اونی که میگم پارک ساعی و پارک لاله بود.

پارک امام نرفتم کدوم طرفاس؟

آخی من پارک ساعی رو دوس دارم. خوابگامون کنارشه اکثرا بعدازظهرا با هم اتاقیا میایم اونجا قدم میزنیم. حتما از کنار هم رد شدیم:tonguesmiley:
آب و آتشم خیلی دوس دارم ولی شبا باصفاتره که با وجود خوابگاه هیچ وقت نشده شبا برم :(((

alireza-ja

New member
آخی من پارک ساعی رو دوس دارم. خوابگامون کنارشه اکثرا بعدازظهرا با هم اتاقیا میایم اونجا قدم میزنیم. حتما از کنار هم رد شدیم:tonguesmiley:
آب و آتشم خیلی دوس دارم ولی شبا باصفاتره که با وجود خوابگاه هیچ وقت نشده شبا برم :(((

عه. آره پارک ساعی خیلی دلنشینه محیطش هم خیلی مناسبتره. آرومیش منو کشته. ما با هم اتاقیا بیشتر اوقات شام رو که میخوریم تا 11 12 شب اونجاییم و پیاده روی.
آره احتمالا همینطوری بوده :ad54ad:

آره از نظر زیبایی و صفا که خیلی خوبه بخصوص به قول شما شبها. منم همون یه بار که رفتم تا 9 شب اونجا بودم برگشتنی میگفتم کاش الان میومدم.:auizz3ffy9vla57584x
فضای خوبی درست کردن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا