یکی بود ، یکی نبود... من موندم و اون نموند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کرهانی

New member
منم تجربه مشابه داشتم این اواخر....
دختری ک باهاش کلی شراکت احساسی و مادی و معنوی داشتم. گذشته و حال و ایندمون در هم گره خورده بود از خواستگارش صحبت میکرد....

منو تو مضحک ترین دوراهی قرار داد
تو ناعادلانه ترین نبرد....
من یه پسر 23ساله ک یک سال اخیرش رو کلن تو یه اتاق 9متری سپری کرده بود چطوری میتونستم با یه مردیکه تو المان زندگی و تشکیلات داره نبرد کنم.......

تو یه لحظه همه روزها و شبهایی ک یا پیش هم بودیم و یا به یاد هم بودیم رو از خاطر گذروندم.
مثل یه مشت شن
که تا میای نگاهش کنی به باد رفته....

اسون نبود
ولی خب خیلی هم سخت نگرفتمش....
گرچه حدس میزنم کنار اومدن با این موضوع برای دخترها کمی مشکلتر باشه....

متاسفانه بعضی دخترا اینجوریند
یکی با شرایط بهتر بیاد میرن
انشاءا... بهترین ها سر راهتون قرار بگیره
اره خیلی عذاب اوره

love virology

New member
نه خوب ميحرفين شوخي كردم والله ب ججان خودم شوخي بود خخخخخخخخخخخ
64 يا 66 يا 65؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخ خودت گفتي در ميانه ديه

کلا شوخم به عصبانیتم در انجمن نگاه نکنید / مجلس گردونیم من / اری میانه های دهه 60 / سالشو نمیتونم بگم خخخ ریا میشه/ میدونم شوخی بود حالا اگه جدی ام بید بگید ناراحت نمیشم میزارم چون همه میگن مادر احترام مادر واجبه / حرص دربیارم قدیما دخترا تیپ مانتو بلند با اون مانتو واقعا چی بود هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

mahii

New member
کلا شوخم به عصبانیتم در انجمن نگاه نکنید / مجلس گردونیم من / اری میانه های دهه 60 / سالشو نمیتونم بگم خخخ ریا میشه/ میدونم شوخی بود حالا اگه جدی ام بید بگید ناراحت نمیشم میزارم چون همه میگن مادر احترام مادر واجبه / حرص دربیارم قدیما دخترا تیپ مانتو بلند با اون مانتو واقعا چی بود هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
خخخخخخخخخ عارع پسرمممم
اما ننه من چادر دارم قديمم مانتو بلند داشتم با سرشونه افتاده ي وضعي بود دوران راهنمايي خخخخخخخخخخخخخخ

love virology

New member
ولی به مادرا میومد عکس مادرم میبینم خیلی دوست دارم تیپا قدیم / حالا تیپا پسرا دهن پرکنی ام نبودا / شلوار لیا خمره ای گشاد و تیشرت گشاد / شلوار پارچه نگووووو خخخخخخخخ

ادکلن جوان ماسک یا دریک یا اوپن الان میفهمم چه بوهای درد ناکی / ولی اون سادگی واقعا در دل بود حرف نداشت

کرهانی

New member
سلام دوست عزیز
من هرجا میشنوم یا می بینم که یکی از هموطنام ناراحته و غصه میخوره؛دلم میگیره.
دوستان به اندازه کافی راهنمایی کردن و حرفای خوبی هم زده شد..
ولی منم در تایید حرف دوستان باید بگم که بهترین راه برای اروم شدنت قطع رابطه با اون اقاست،اگه میبینی برات سخته برای خودت یه جریمه سخت در نظر بگیر،یه عهدی که بهش پایبند باشی،مثلا با خدا عهد ببند که اگه باهاش هرگونه تماسی داشتی ،قران ررو تو3روز ختم کنی...این کارو خودم کردم (برای ی موضوع دیگه)و جواب میده..
یا عهد ببند که 40روز به هیچ وجه باهاش در ارتباط نباشی و در عوضش از خدا ارامش بخواه،شک نکن که خدا تو این شرایط نگاه خاصی به انسان داره...
به رحمانیت خدا شک نکن..دلت و بسپربه خودش؛آغوش خدا امن ترین جاست...
در پناه حق سربلند و دلشاد باشی..

به کوتاهی ان لحظه ی شادی که گذشت..
غصه هم می گذرد..
سلام
ممنون باران عزیز
یاد اون افتادم که واسه بابام قران رو ۶روزه ختم کرد
من سپردم به خدا
اما هروقت خیلی دلم شکست و در حال درد دل با خدا بودم پیام داد
دیشبم داشتم یادداشت اول یه کتابشو میخوندم و اشک میریختم که اومدم دیدم پیام داده
فعلا ختم قران گروهی برداشتم

mahii

New member
سلام
ممنون باران عزیز
یاد اون افتادم که واسه بابام قران رو ۶روزه ختم کرد
من سپردم به خدا
اما هروقت خیلی دلم شکست و در حال درد دل با خدا بودم پیام داد
دیشبم داشتم یادداشت اول یه کتابشو میخوندم و اشک میریختم که اومدم دیدم پیام داده
فعلا ختم قران گروهی برداشتم

چرا ديگه پيام ميده بهت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا عقد كرده ك داره خيانت ميكنه
اگه عقد نكرده اين اداها چيه
اگه مطميني عقد كرده بلاكش كن ديگه طرف تو فقط اون نيست تو عاقل باش كرهاني جونم اون فقط حالتو بد ميكنه باكارش
مگه قرار نشد هرچي خاطره داري بريزي دور جان دلم؟
نكنه حاضري بازم باهاش در ارتباط باشي؟؟دختر ناز من ما مسلمونيما.......

آخرین ویرایش:

mahii

New member
ولی به مادرا میومد عکس مادرم میبینم خیلی دوست دارم تیپا قدیم / حالا تیپا پسرا دهن پرکنی ام نبودا / شلوار لیا خمره ای گشاد و تیشرت گشاد / شلوار پارچه نگووووو خخخخخخخخ

ادکلن جوان ماسک یا دریک یا اوپن الان میفهمم چه بوهای درد ناکی / ولی اون سادگی واقعا در دل بود حرف نداشت

چرا موهاي كاكلي و سيبيل و نميگي اووووووووووووووف لامصصب تيپي بهم ميزدنا

کرهانی

New member
تو این قضایا تا واقعا برا خودت اتفاق نیفته نمیتونی قضاوت کنی. کلا دختر و پسرم نداره ها، اینکه ادم به کسی که دوسش داره نرسه حال ادم رو خراب میکنه. ولی منم حرف دوستامون رو قبول دارم، من خودم پسرم میدونم چجوریه.... پسر اگه واقعا دختر رو بخواد هرجوری هست بهش میرسه، نمونش پسر عمه خودم، عاشق یه دختره شد که یکسال از خودش بزرگتر بود ، قبلا عقد کرده بود و از یه شهر کوچیک بودن ... خونواده پسر عمه ام همه مخالف بودن تا 2 سال از خونه قهر کرد رفت پیش مادربزرگم تا بالاخره خونواده راضی شدن ... البته این قضیه برا 15 سال پیشه ها، اونموقع که بزرگتر بودن دختر خیلی مهم بود. بله اینجوریاس، پسرا اگه کاری رو بخوان میکنن.
الانم هرچی ما بگیم شما رو درک میکنیم و میفهمیم دروغه ولی بهرحال اتفاقیه که افتاده و باید باهاش کنار اومد، پس بهتره که یه کم منطق هم قاطی احساس الانتون بکنید، هرچند سخته، ولی اینجوری بهتر میشه با قضیه کنار اومد. :riz513:

اره خیلی سخته
من با منطق سعی میکنم خودمو راضی کنم
اما تا یاد یه خاطره اش میفتم اشکم میاد
نمیشه انکار کرد دوس داشتنش رو با همه زود جوش بودنش
تفاوت فرهنگ و مذهبش

کرهانی

New member
اره ميتونست اما بدرك ولش كن اون لياقت نداره ديگه ي لحظه بهش فكركني
برنامه بريز واسه اينده تو هم جووني هم خوشكل و هم تحصيل كرده موقعيت خوب اومد امون نده تو حقته ك بفكر خودت باشي

این همه کمالاتو کجای من دیدی اجی؟ :|

hebe.nurse

New member
منم تجربه مشابه داشتم این اواخر....
دختری ک باهاش کلی شراکت احساسی و مادی و معنوی داشتم. گذشته و حال و ایندمون در هم گره خورده بود از خواستگارش صحبت میکرد....

منو تو مضحک ترین دوراهی قرار داد
تو ناعادلانه ترین نبرد....
من یه پسر 23ساله ک یک سال اخیرش رو کلن تو یه اتاق 9متری سپری کرده بود چطوری میتونستم با یه مردیکه تو المان زندگی و تشکیلات داره نبرد کنم.......

تو یه لحظه همه روزها و شبهایی ک یا پیش هم بودیم و یا به یاد هم بودیم رو از خاطر گذروندم.
مثل یه مشت شن
که تا میای نگاهش کنی به باد رفته....

اسون نبود
ولی خب خیلی هم سخت نگرفتمش....
گرچه حدس میزنم کنار اومدن با این موضوع برای دخترها کمی مشکلتر باشه....

آخی تو هم محمد؟؟؟ نازی نازی :tsimuzpzwoap1t9y3o7 تو که انقد خوب تقلید میکنی خب خودتو شبیه پسره آلمانی میکردی والاااااا ایشششش ناامیدم کردی :p
ولـــــــــش محمد تو لیاقتت بیش ازیناس باور کن :)))) چقدم احساساتی نوشتی اوووف چه حرفا :image170:

IL-2

Well-known member
با صحبت هایی که لاوویرولوژی و ماهی دارن کم کم میخوان تاپیک رو از چنگ کرهانی در بیاره

کرهانی

New member
چرا ديگه پيام ميده بهت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا عقد كرده ك داره خيانت ميكنه
اگه عقد نكرده اين اداها چيه
اگه مطميني عقد كرده بلاكش كن ديگه طرف تو فقط اون نيست تو عاقل باش كرهاني جونم اون فقط حالتو بد ميكنه باكارش
مگه قرار نشد هرچي خاطره داري بريزي دور جان دلم؟
نكنه حاضري بازم باهاش در ارتباط باشي؟؟دختر ناز من ما مسلمونيما.......

منم همینو بهش گفتم
نه عزیزم, فقط دلم پر بود ازش
وگرنه من یچیزی بدهکارم که شدم
نه اما مثلا میام چادر بپوشم یاد حرفش میفتم که میگفت چادر جلو بازت رو اعصابمه و من بخاطر اون جلو چادرم بند زدم
یا همیشه نماز صبح میگفت پاشو, با اینکه مذهبمون فرق داره
با مذهب هم مشکل نداشتیم اما خب طبیعیه هرکسی دوس داشته باشه بچه اش مذهب خودش باشه
بهرحال گذشت
من به اندازه ی شما دوستان از دستش عصبی نیستم
بهرحال اونم باید یروز میرفت دنبال اینده اش

- - - Updated - - -

با صحبت هایی که لاوویرولوژی و ماهی دارن کم کم میخوان تاپیک رو از چنگ کرهانی در بیاره

خخخخ
اره والا, تاپیک و کلا کردن اسپم و جنگ دهه ها

love virology

New member
مو غلط بوکونوم تاپیک نابود کنوووم / خانم il 2 از همون اول از من خوشش نمیومد / ستاد حرص در اوردن افراد انجمن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

mahii

New member
دوستان من شيفتم تموم شد
برم با اجازه
انشالله دل متون سرشاز از ارامش الهي باشه
بوس به دختراي گلم
و ي پس گردني هم ب پسراي گل اين جم
فعلا:riz481:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

IL-2

Well-known member
مو غلط بوکونوم تاپیک نابود کنوووم / خانم il 2 از همون اول از من خوشش نمیومد / ستاد حرص در اوردن افراد انجمن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

آقای ویرولوژی شما اسم کاربری تون مشکل داره!!!
یعنی چی توش کلمه "لاو" رو.به کار بردید!
استغفرالله...

آخرین ویرایش:

love virology

New member
خاستیم جو عوض شه و دوستان از حال و هوای غم بیان بیرون / شاد باشید اخر هفته شاد و سرزنده / ایام به کام / دلتون شاد جیبتون پر از اسکناس دلار / مغزتون پر از دانش /

کرهانی

New member
خاستیم جو عوض شه و دوستان از حال و هوای غم بیان بیرون / شاد باشید اخر هفته شاد و سرزنده / ایام به کام / دلتون شاد جیبتون پر از اسکناس دلار / مغزتون پر از دانش /

ممنون دوستان
بد نبود جشن, امیدوارم خوشبخت شن
منکه بهش نرسیدم, حداقل داداشم رسید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا