منظورم حضور معنویمون بودشبها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله بله؟خخخ
ميدوني چيه كرهاني الان تو مرحله انكاره نميخواد باور كنه ك شايد حتي اينا براش ي توجيه باشهببخشید من یه سوال بپرسم؟ برای همه بچه های فامیلشون این رسم رو دارن؟ یا فقط همین یکی؟
اگه برای همه هست چرا پسره از اول به تو نگفت و باهات سالها دوست بود؟ همین کارش خیانت به تو بوده که نگفته همه چیز رو
بعد میشه بگید کجای کرمان این رسم رو داره؟ ما 3 خاندان قدیمیه کرمان و سیرجان و بافت رو وصلتی میشناسیم این رسم رو از هر سه نماینده اون خانواده دیروز جویا شدم و نشنیده بودن
تو از خودش شنیدی؟ یا خودت میدونستی؟ اگه خودش گفته دروغ گفته من بهت قول میدم ، این خط این نشون
منم ي اعتراف بكنم خخخخخخخخ
عاغا منم يبار يكي خيلي دوسداشتم اما تو دلم خخخخخخخخخخخخخخ يني رابطه اي نبود
اما قسمت هم نشديم
فقط ي پرونده شكست عقشي شد برام مال چنسال پيشه خخخخ
شايد خيلي زود بود ك يادم رفت
من تجربه عشق نداشتم
ولی شدیدن معتقدم پسر دختری رو بخاد هرکاری میکنه بهش برسه .......
دیدم با اون خوشبختره به خاطر خوشبختیش رفتم کنار واین جور حرفا پرت وپرت پسراس برای کنار رفتن از مسیولیت ...:thumbsupsmileyanim:
اینجوری ک من خییلی زیاد داشتم)))))))
دیگه پروندش نمیکنن واسم
باور کن، حرفمو باور کن...)
همه اش معنوی بوده
من تجربه عشق نداشتم
ولی شدیدن معتقدم پسر دختری رو بخاد هرکاری میکنه بهش برسه .......
دیدم با اون خوشبختره به خاطر خوشبختیش رفتم کنار واین جور حرفا پرت وپرت پسراس برای کنار رفتن از مسیولیت ...:thumbsupsmileyanim:
نه عزیز دل مگه فیلم هندیه پسره هرکاری بکنه.....
احساس تا یه حد، بقیه اش باید با منطق بره جلو...
من کاری ک تواناییشو نداشته باشم هیچوقت قبول نمیکنم....
انتظارات طرف خیلی فراتر از تواناییهام "شد" یهو...
من از مسئولیت در نرفتم
نگرفتی دیگه دوست ماهی من.ولي شما پسرا اين عقل و بايد قبل از بالا گرفتن رابطه بكار بندازي تا دختر احساسي رو فدا مدا نكني
بعله برادر من دوگوله رو بايد از قبل فعال كرد نه يهو
شمام ک فقط حرف خودتونو بزنید.نه از مسیولیت دوری جستی پسرک ..... اره بیاین از عشق هاتون بگین ..اینجا مجازیم همدیگرو نمیشناسیم:bunnyearsmiley:
عشق هم عشقا قدیم پسره 10 سال میرفت زندان دختره واسش وای میساد الان میری سر کوچه ماست بخری رفته دختره خخخخخخخخخ برای خنده بود
یه خاننده بود میخوند عشق یه چیزی مثه کشک و دوغه
اعتراف نیست خانم جوان هانیه بالاخره پسری در جوانی عشقکی داشته
خدا یکی یار هم یکی قدیما زمان ما الان میگن خدا یکی یار زیاد ...... خخخخخخخخخ
شاد باشید..................