افريييييييييييين دختر خوب
خيلي خوشحالم خيليييييييييييييي40):
نشون دادي دختر با اراده اي هستي
هیچ چیز جز خود خدا نمیتونه مرحم زخممون باشه. به او پناه ببرید و تنها از او بخواید آرامش قلبتون رو.
رسمشون فرق داره
تا بعد عقد عروس نمیبینن
فقط خانواده ها تصمیم میگیرن
عزیزم خیلی ببخشید نمیخام زود قضاوت کنم ولی اون قدیم بود که بدون اطلاع پسر میرفتن خواستگاری الان اونطوری نیست احتمالا دروغ میگه
به جهنم خودتو ناراحت نکن
میفهمم چه دردی میکشی
گیرم دروغ بگه...بدتر ...کلن باید فراموشش کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییی همین ....رجوع دوباره رو از سرت بیرون بنداز ...فک کن مرده ...همین .......ئختر گلی مثل رو از دست داده این بزگترین فاجعه است براش.....ابچی خانم شما هم شمارشو همه اثار اثرات پاک میکنی ...کادو داده هر چی بوده مستقیم سطل اشغال ....اهنگ غمگین اینارم گوش نکن ...بگدار بره به جهنم .....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود…
گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود…
گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست..
گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود…
گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست..
گاهی تمام شهر گدای تو میشوند..
بنازم به چرخ روزگار و حکمت خدا..
که هر چه خدا بخواهد همان میشود.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
این ماجرا کم کم فراموش میشه پس اروم اروم به زندگی روز مره برگردید / مثلا ژاپنی ها میدونم هر وقت زمین میخورن ولی سفت و جوون دار تر برمیگردن و زندگی یهتر برای خودشون میسازن / پس پنجره های دل رو باز کنید به اسمون به خدا و نور و امید جدید وارد کنید / غصه و غم و دترجنت بریز روش و ازبین ببرید/ اگه کرمان الان هستی خرما کووووو بزن که قند خرما مثل اکسیر جوانیه / شاد باشید
پیغامم بستس؟؟ :|
ممنون ماهی جون
راستش جای زیارتی نیس شهرمون و احتمالا هفته دیگه عقد داداشمه و شرایط سفر نیس از ۲۱م هم که باید برم دانشگاه
اره واقعا کاش پیشت بودم
دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام و همه چی رو بسپرم به خدا,خودش بهترینارو واسم رقم بزنه
و بهم ارامش بده
اره بقیه دوستانم لطف داشتن
اینکه خیلی خوبه .
مراسم عقد داداشی خیلی خوشحال کننده است.
همونطور که قبل از برخورد با این آقا زندگی میکردی و روزگار میگذشته حالا هم میتونی به راحتی زندگی کنی
خودتو از حصار این حرفا و این فکرها رها کن ....
بگو ببینم لباس خریدی؟
پ ن : راستش من به خوبی دوستان نمیتونم بحرفم ولی واقعا ناراحتم. ولی اینو مطمئنم همه چی زود حل میشه
منم عروسی داداشم تو راهه :4d564ad6:
من شیرینی میخوام ها کرهانی :4d564ad6: میام کرمان ازت میگیرم:bunnyearsmiley:
میگم کرهانی خواهر شوهر بازی که در نمیاری هااا؟! راست بوگووووو![]()
نمیدونم چرا عکس il2 میبینم حال به حالی میشم دینگ دینگ / پیام بازرگانی / میگوووم این جناب خان ببین از خطه ما دلت باز شه کلا دوایی شده برای من
الان از آواتارم تعریف میکنید؟