یکی بود ، یکی نبود... من موندم و اون نموند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کرهانی

New member
کرهانی عزیزم واقعاااا واست ناراحتم
دختر فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی فقط خودت
پاشوووو به زندگیت برررررس
رفت که رفت
به جهنم که رفت

ممنون عزیزم
از قبل میدونستیم بخاطر مذهب یروز جدا میشیم اما فکر نمی کردم اینقد یهویی
فکر نمیکردم حتی حالمو نپرسه
نگه بعد من چیکار میکنی
و خیلی چیزا

mahii

New member
سلام كرهاني خواهر عزيزم
من خودم دخترم و حستو ميفهمم اگه الان بگم بيخيال شو ميدونم ك نميتوني طبيعيه ولي بايد كارهايي كني ك بتوني باهاش كنار بياي دوستاي گلم حرفاي خوبي زدن كرهاني عزيز
ولي منم ميگم اگه پسري بخواد تصميم بگيره كسي جلودارش نيست وپدرومادراي امروزه هم اونقدرم بي منطق نيستن ك زوري كاري كنن ....بگذريم حرف زياده اما الان شرايط تو طوريه ك گمونم دوسنداري حقايق و بشنوي
كرهاني عزيز فقط برات دعا ميكنم ك حالت خوب شه انقدر از عشق خدا پر شي ك اون ....از دلت بره بيرون بره پي كارش
اي خدا ارامش خودتو نصيب همه كن خصوصا كرهاني عزيز
ان شالله ان شالله ك زود خوب شي زود زود
راستش اولش خيلي عصبي شدم...

mahii

New member
واي كرهاني كاش پيشم بودي انقدر باهات حرف ميزدم حرف ميزدم...
برو جاهاي زيارتي نه بخاطر اون... بخاطر دل خودت گريه كن تا خالي شي زياد برو جاهاي زيارتي اون فضاها ادم و ميگيره و جذب ميكنه و مطمين باش حالت خوب ميشه گلم مطمين باش خدا انقدر بزرگه انقدر بزرگه ك زود ازين حال درمياي و ي همسر ايده ال نصيبت ميشه.ي غمخوار ....ي ادم خوب و با ثبات ...با ايمان و وفادار ...نه ازين ادمايي ك حتي تكليفشون با خودشون معلوم نيست...
هميشه بهمراه سختي اساني هست شك نكن گلم

mahii

New member
كرهانييييييييي چرا پيغامت بستس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sdasdasd:

mahii

New member
اه كاش انلاين بودي حرف ميزدم جواب ميدادي اينطوري بهتر بود

کرهانی

New member
كرهانييييييييي چرا پيغامت بستس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sdasdasd:

پیغامم بستس؟؟ :|
ممنون ماهی جون
راستش جای زیارتی نیس شهرمون و احتمالا هفته دیگه عقد داداشمه و شرایط سفر نیس از ۲۱م هم که باید برم دانشگاه
اره واقعا کاش پیشت بودم
دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام و همه چی رو بسپرم به خدا,خودش بهترینارو واسم رقم بزنه
و بهم ارامش بده
اره بقیه دوستانم لطف داشتن

mahii

New member
كرهاني جون بخدا كاري نداره فقط بخواه ك فراموش كني حتما ميشه حتما خدا بزرگ و مهربونه
تورو خدا شمارشو پاك كن و يجا بنويس ك ديگه سيو نكني شمارشو تا يادت نره هداياشم بنداز دور هرچي خاطره داري پاككن ازش
باوركن خيلي بهت كمك ميكنه
تازه فداي سرت ئنيا ك تموم نشده چيزاي مهمتري هست تو زندگي خونواده دوستان و كار و تحصيل و ...
اون ارزش حس تو رو نداره
يبار ب اين حست ميخندي كرهاني موقعي ك ي خونواده گل داشته باشي ب اين روزا ميخندي و از داشتن خونواده خودت خدارو شكر ميكني

mahii

New member
من هروقت دلم ميگيره ي كاغذ برميدارم و دوقسمت ميكنم اول خوشبختيهامو روش مينويسم تمام چيزاي مثبت زندگيمو و ازشون تعريف ميكنم و خدارو شكر ميكنم ك دارمشون
بعد اون مشكلاتي ك دارم و كنارش ميارم وقتي مقايسه ميكنم ميبينم بي انصافيه اين همه نعمت و ب بهاي چيزاي بي ارزش ناديده بگيرم
چيزاي ك الان داري ممكنه ارزوي خيليا باشه
چيزايي ك قطعا خيلياش زماني برات فقط ارزو بوده
كرهاني شريك زندگي بايد وفادار و با ثبات باشه و گرنه هران ممكنه وسط زندگي جات بذاره و بره
من ديدم كسايي ك چنسال باهم دوست بودن اما بعد ازدواج ب يسال نكشيده ازهم جدا شدن و اكثرا هم پسره دلسرد شده

mahii

New member
توروخدا اين عكس و امضات و پاك كن بخدا من ك ميبينم دلم ميگيره تو چ حالتي ميشه خدا ميدونه
دختر توكل ب خدا كن دنيا ارزش نداره خودتو اذيت كني
خلايق هرچه لايق دختر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

mahii

New member
jom-12-jazzaab-ir.jpg

- - - Updated - - -

57469_401.jpg

- - - Updated - - -

%D8%AC%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C_www.shabhayetanhayi.ir-1.jpg

mahii

New member
فقط خواهر گلم سوبرداشت نكني ازين عكسها هههه
دور اون به اصطلاح مرد رو ي خط قرمز بكش و الكي وقتتو هدرش نده
وقت تو ارزشمندتره تو اين دنياي دوروزه

mahii

New member
18548373461665102a.jpg

اين گذاشتم ك دهن همه اب بيوفته هههههههههههههههههه
بيخيال غصه بابا هههه

mahii

New member
تولد امام رضا هم مبارك
ارزوي من يه عيدي تپل برا همه شما هههههههههههههههه

کرهانی

New member
من هروقت دلم ميگيره ي كاغذ برميدارم و دوقسمت ميكنم اول خوشبختيهامو روش مينويسم تمام چيزاي مثبت زندگيمو و ازشون تعريف ميكنم و خدارو شكر ميكنم ك دارمشون
بعد اون مشكلاتي ك دارم و كنارش ميارم وقتي مقايسه ميكنم ميبينم بي انصافيه اين همه نعمت و ب بهاي چيزاي بي ارزش ناديده بگيرم
چيزاي ك الان داري ممكنه ارزوي خيليا باشه
چيزايي ك قطعا خيلياش زماني برات فقط ارزو بوده
كرهاني شريك زندگي بايد وفادار و با ثبات باشه و گرنه هران ممكنه وسط زندگي جات بذاره و بره
من ديدم كسايي ك چنسال باهم دوست بودن اما بعد ازدواج ب يسال نكشيده ازهم جدا شدن و اكثرا هم پسره دلسرد شده

ممنون ماهی جان
چقدر حرفای خوبی زدی
عکس و امضام عوض کردم
عکسایی که گذاشتی رو هم سیو کردم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا