دوست عزیز من نفهمیدم ینی شما الآن میگی ما میتونیم تو دانشگاهای سراسری (هرچند با هزینه) هم شرکت کنیم یا نه فقط بین الممل؟؟؟
فقط بین الملل و آزاد
دوست عزیز من نفهمیدم ینی شما الآن میگی ما میتونیم تو دانشگاهای سراسری (هرچند با هزینه) هم شرکت کنیم یا نه فقط بین الممل؟؟؟
اینو مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای آخه چرا اینا هر روز یه قانون جدیدی میزارن؟
خداااااااااااااااااااااا
آخه اصلا نمیشه همچین چیزی .....
به صراحت گفته کارشناسی ارشدا صرفا بین الملل .......................
آقا بی خیال خودت سوال کردی ازشون؟
بنظرت 94 دوباره درستش نمیکنن؟
:thanks:از نظر من شهریه مهم نیس مگه پزشکی نمیخوای؟ پس بقیه ش حله اگه حوصله تو رو داشتم برا دندون سراسری حتما میخوندم داداشم دوم دبیرستانه داره برا دندون میخونه منم همت کنم باهاش میخونم یکی از دوستام مامایی بود بعد سه سال پزشکی قبول شد موفق باشی
دندون سراسری؟!! گذشت اون زمان که لیسانسا میتونستن سراسری امتحان بدن!
فقط بین الملل و آزاد
این پردیسا نبود خاک به سر میشدیم که بابا یه خبر خوب بده چقدر نحسی تو تا اومدم ارشد بدم گفتن اول طرح باید بری قانون جدید اومده حین طرح خواستم گفتم قانونه نمیشه حالا قانون عوض شده حین طرح طرف ازمون داد قبول شد داره میخونه حالا که سراسری دندونمیخوام باز میگن قانون تو این مملکت چه خبره چی به چی معلومه بدبخت ماها که هی با این ساز و اون دهل باید برقصیم داره اشکم در میاد
دوستان حالم بد خرابه ........ ینی خرابه هااااااااا .... شده رویاهاتو خراب شده ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تمام وجود غمگینم ...
یکی یه راهی بده ... پووووول ندارم خدااااااااااااااااااااااااا
چه غلطی کنم
دوستان حالم بد خرابه ........ ینی خرابه هااااااااا .... شده رویاهاتو خراب شده ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تمام وجود غمگینم ...
یکی یه راهی بده ... پووووول ندارم خدااااااااااااااااااااااااا
چه غلطی کنم
بدبین پردیس که هس فوقش اونور اب برا درس خوندن نه دیره نه جا کم چرا فاز منفی میدی فرکانسمون جور در نیومد ماتریکس
سلام دوستان خلاصه عرض میکنم:
پسری 23 ساله از خانواده با سطح اقتصادی کارمندی، فارغالتحصیل مهندسی برق روزانه دانشگاه دولتی شیراز و اکنون سرباز بخاطر عشق به پزشکی تصمیم گرفتم به هر قیمتی پزشک شم
اما سر دوراهی قرار دارم:
الف - کنکور سراسری که:شهریه شبانه داره
ب - آزمون لیسانس به پزشکی دانشگاه تهران که:دانشگاه تهران هست،شهریه ندارد
حالا باتوجه به اینکه:
- من یه دور زیستا رو خوندم
- چون رشته ریاضی فنی بودم درسای ریاضی و فیزیکم قویه
- آزمون لیسانس به پزشکی درسای علوم پایه هست و من که رشته برق بودم درحد صفرم
دوتا سوال دارم:
1- مهم:کدوم راه برای من راحتتر و بهتره برای رسیدن به پزشکی و تو کدوم راه احتمال موفقیتم بیشتره؟
2- اعتباری به آزمون لیسانس به پزشکی هست؟ آخه میگن شاید دیگه برگزار نشه و ریسک داره
ممنونم
سلام دوستان خلاصه عرض میکنم:
پسری 23 ساله از خانواده با سطح اقتصادی کارمندی، فارغالتحصیل مهندسی برق روزانه دانشگاه دولتی شیراز و اکنون سرباز بخاطر عشق به پزشکی تصمیم گرفتم به هر قیمتی پزشک شم
اما سر دوراهی قرار دارم:
الف - کنکور سراسری که:شهریه شبانه داره
ب - آزمون لیسانس به پزشکی دانشگاه تهران که:دانشگاه تهران هست،شهریه ندارد
حالا باتوجه به اینکه:
- من یه دور زیستا رو خوندم
- چون رشته ریاضی فنی بودم درسای ریاضی و فیزیکم قویه
- آزمون لیسانس به پزشکی درسای علوم پایه هست و من که رشته برق بودم درحد صفرم
دوتا سوال دارم:
1- مهم:کدوم راه برای من راحتتر و بهتره برای رسیدن به پزشکی و تو کدوم راه احتمال موفقیتم بیشتره؟
2- اعتباری به آزمون لیسانس به پزشکی هست؟ آخه میگن شاید دیگه برگزار نشه و ریسک داره
ممنونم
کنکور سراسری بده شما ریاضی فیزیک قویه و زیست تجربی خیلی رلحت تر از درسای علوم پایه هسممنون از همه
آره میشه دوتاشو شرکت کرد
اما دوستان آخه ببینید شما، درسای سنگین علوم پایه رو که در حد صفرم خود اینا رو هم نمیدونم که آیا از پسشون میتونم بر بیام یانه!
حالا شما میفرمایید همزمان واسه هر دو تلاش کنم؟