حسان
Well-known member
:motat::motat::motat::smiliess (11):
:motat::motat::motat::smiliess (11):
پاستیل چیه خوب! جسارتا ! در مایه های لایستیک ماشینه ولی یکمی رنگ و مزش فرق می کنه!
نمیشد تارا جان... دکتر حرفه ای عمل میکنه خو:black_eyed:
یادمه اون اوایل که اومده بودم از هر 10 تا تایپیک 9 تاش اعتراض به افزایش تعداد تایپیکای سرگرمی بود و همش از ادمین بیچاره میخواستن بخش سرگرمیو ببنده
یک بگیرو ببندی بود بیا و ببین
کجایی ادمین ببینی مدیرانت چه بلایی سر انجمن اوردن اسپم بارونه بعد همین مدیران محترم میرفتن تایپیک اسپم بقیه رو میبستن
زمونه عوض شده بچه های این دوره زمونه یه چیز دیگن
خاطره بعدی........ یه بار یه تایپیک زدن به اسم متولد چه ماهی هستی
دیدم ادمین نظر داده گفتم لابد این تایپیکم بستن رفتم تو دیدم نوشتهکه واقعا تایپیک خوبیه و خیلی لذت برده و جواب سوال تایپیک رو هم داده بود خیلی برام جالب بود
و کلی مطلب هم در مورد ماهش نوشته بود منم نقل قول کردم(منم از همه جا بیخبر نمیدونستم نمیشه با ادمین شوخی کرد) که این ادمین ما میگه همچین پسر گلیه و همچین دختری میخواد(فقط محض خنده و شوخی...... یکی نبود بگه اخه شوخی شوخی با دم شیر)
اغاااااااا ادمین یه بیانیه تند در مورد شان و منزلت خانم ایرانی صادر کرد که من پشت مونیتور خشکم زده بود:wacsmiley::j58r36j3gcr4suxymup
الان که بهش فک میکنم میگم شاید ادمینم فک میکرده پسرم:idea_majidonline: ملاحظه حال و روزمو نکرد........
خو رو شکلکه کلیک میکردید لینک سورسشو بر میداشتید:65d6a5d6s:
حالا ایشالا از این به بعد
من که میگم حرفه ای عمل میکنن!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1tتارا پس چرا من هرچي رو شكلک سبزای دكتر كليک ميكنم؛هيچ اتفاقي نميفته :33: :13: :13:
تاپیک خاله بازی؟؟؟
چه جوریا بود.. بیشتر بگین باید جالب بوده باشه...
من و انجمن:
بگذریم که اوائل سرمو مینداختم پایین مبرفتم تاپیک ژنتیک و برمیگشتم و بعد از چند ماه به جاهای دیگه سرک کشیدم...
بگذریم که اوائل نمیدونستم اسپم چیه ادمین چیه و اواخر ادمین کیه...(وقتی که ی پست از ایشون دیدم کشفشون کردم)...
اول که اومده بودم اینجا دیدم همه زیر اسم کاربریشون ی عکس دارن(آواتار) منم میخواستم داشته باشم واسه همین رفتم تو پروفایلم ی عکس گذاشتم(نگو اون انتخاب واسه عکس پروفایل بود منم از همه جا بیخبر) بعد میرفتم ی پست از خودم پیدا کردم میدیدم نه خبری نیس و هر روز این موضوع تکرار میشد دیگه کاملا ناامید شده بودم: تا این که ی روز به طور اتفاقی کشفش کردم...من اینطوری شدم:thanks:
(میبینید مهمترین ات در دنیا به صورت کاملا اتفاقی کشف شدن):
شیطونک یه تاپیک زده بود(نکته های امری رو با هم دربیاریم)... فرداش که رفتم تو اون تاپیک دیدم کنار پستاش ی اسم دیگه با ی آواتار دیگه هستش(حسان)... من اینطوری فک میکردم مدیر اون تاپیک عوض شده
بعد چند روز و باز هم کاملا اتفاقی فهمیدم که فقط اسمش عوض شده نه خودش اونقد به خودم خندیدم... دیگه الان شما به من نخندین:black_eyed:
اولش بگم ..... نخندینا..... من الان فهمیدم حسان همون شیطونک:25r30wi:....... چون خیلی لایک میکنه همین دیشب بود با خودم میگفتم چرا شیطونک دیگه نیست :sad:جاشو حسان گرفته
شیطونک یه تاپیک زده بود(نکته های امری رو با هم دربیاریم)... فرداش که رفتم تو اون تاپیک دیدم کنار پستاش ی اسم دیگه با ی آواتار دیگه هستش(حسان)... من اینطوری:1dco2x0p1lilzhfpg1t فک میکردم مدیر اون تاپیک عوض شده:25r30wi:
بعد چند روز و باز هم کاملا اتفاقی فهمیدم که فقط اسمش عوض شده نه خودش اونقد به خودم خندیدم... دیگه الان شما به من نخندین::
من تا حالا سوتیه خاصی ندادم ،خیلی چیزهارو هم بار اول متوجه شدم
فقط اینکه هنوز نفهمیدم چطور میشه یه تایپیک با موضووع جدید باز کرد؟؟؟راهنماشم خوندم اما متوجه نشدم:sadsmiley:
حالا هر چی دلتون میخواد بهم بخندین:smiliess (4):
سارا لینک بده مام ببینیم پست ادمینو
تارا پس چرا من هرچي رو شكلک سبزای دكتر كليک ميكنم؛هيچ اتفاقي نميفته :33: :13: :13: