گوشوارم... گوشوارای قدیم

مجید دیجی

مدیر بخش
گوشوارم... گوشوارای قدیم

Kikuyu%20Man%20c1935.jpg

sepid71

New member
کلا این افریقایی ها علاقه زیادی ب در ب و داغون کردن سر و صورتشون دارن:65d6a5d6s:

مجید دیجی

مدیر بخش
کلا این افریقایی ها علاقه زیادی ب در ب و داغون کردن سر و صورتشون دارن:65d6a5d6s:

خوب اونا که خوبن اینا رو ندیدی...

n00477924-b.jpg

35cce37a894f0eeedec2e3288b0a2dd8.jpg

کلا جهالت از سر روشون می ریزه...
در واقع این ها همون کارهای آفریقایی های دور از تمدن رو انجام میدن
لطفا گوشوارها رو مقایسه کنید...

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
لطفا به گوشواره ها نگاه کنید...
اینا جاهلان مدرن هستن...

ww3thmkfphs99w9v3we1.jpg

ac3b5r48kz1la4a3026.jpg

البته فک کنم اغلب این افراد از نظر عقلی یا دچار مشکل هستند یا می شوند ؟ آخه آدم عاقل با خودش همچین کارهایی میکنه ؟ اونم به سبک قبایل دور افتاده آفریقا ؟

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
sheytanparast%20(12).jpg

- - - Updated - - -

البته هدف از زدن این پست فقط نشون دادن چند تا دونه گوشوار نیست ... فقط می خواستم خط فکری عده ای رو نشون بدم... عده ای که در جهالتشون غرق شدن و حتی حاضر نیستند در مورد کاری که میکنن لحظه ای فک کنند
اگه این چند تا عکس آخر کسی رو ناراحت میکنه بگه تا پاکش کنم چون خدای ناکرده قصد تبلیغ که نداریم...

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
حالا نظرتون چیه ؟ به نظرتون فقط آفریقایی ها از این کارها می کنن ؟ و سر وصورتشون رو داغون می کنن ؟

saharandishe

New member
sheytanparast%20(12).jpg

- - - Updated - - -

البته هدف از زدن این پست فقط نشون دادن چند تا دونه گوشوار نیست ... فقط می خواستم خط فکری عده ای رو نشون بدم... عده ای که در جهالتشون غرق شدن و حتی حاضر نیستند در مورد کاری که میکنن لحظه ای فک کنند
اگه این چند تا عکس آخر کسی رو ناراحت میکنه بگه تا پاکش کنم چون خدای ناکرده قصد تبلیغ که نداریم...

اگراشتباه نکنم این عکسهایی که گذاشتین مربوط به فرقه های شیطان پرستی هست،هرکسی این کارهاروانجام نمی ده
مثلاعلامت ایکس روتوجه کنیدیاعلائم دیگه ی شیطان پرستی که به نوعی استفاده کردند.

مجید دیجی

مدیر بخش
اگراشتباه نکنم این عکسهایی که گذاشتین مربوط به فرقه های شیطان پرستی هست،هرکسی این کارهاروانجام نمی ده
مثلاعلامت ایکس روتوجه کنیدیاعلائم دیگه ی شیطان پرستی که به نوعی استفاده کردند.

درسته قصد نداشتم اسم این فرقه کثیف و نجس رو بیارم ... فقط قصدم نشون دادن جاهلیت مدرن و شباهتش با جاهلیت کهنه تر رو به شکلی نشون بدم ...
و تمرکزم روی گوشوارشون هست .
احتمالا این فرقه ها تا چند سال دیگه خیلی که پیشرفت کنن دختراشون رو زنده به گور می کنن ...

marzi ba

Well-known member
sheytanparast%20(12).jpg

- - - Updated - - -

:smiliess (15)::smiliess (5)::smiliess (15):

mahsaa

New member
کلا جدا از اینکه اینها برای تبلیغ و متفاوت نشون دادن فرقه هاشون دارن این کار ها رو میکنن نمیدونم بعضی از این رفتار ها، و سبک های متفاوت پوشش و آرایش چ دلیلی میتونه داشته باشه!! آیا فقط به دلیل جلب توجهه و یا اینکه واقعا معیار های زیبایی تغییر کرده!! واقعا هم فرقی نداره الان اینها توی اونور دنیا اینجورین و توی کشور خودمون هم ی جور دیگه این اتفاق داره میفته !!
امروز یک خانمی رو توی خیابون دیدم که ظاهرش هم پوشش و هم آرایشش به قدری زننده بود که واقعا یادش میفتم اعصابم خورد میشه و واقعا دلم براش میسوزه...!بابا آخه خب طوری آرایش کنین ک حداقل خوشگل بشین واقعا چ دلیلی داره !!؟
خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه.....:dadad4:

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
کلا جدا از اینکه اینها برای تبلیغ و متفاوت نشون دادن فرقه هاشون دارن این کار ها رو میکنن نمیدونم بعضی از این رفتار ها، و سبک های متفاوت پوشش و آرایش چ دلیلی میتونه داشته باشه!! آیا فقط به دلیل جلب توجهه و یا اینکه واقعا معیار های زیبایی تغییر کرده!! واقعا هم فرقی نداره الان اینها توی اونور دنیا اینجورین و توی کشور خودمون هم ی جور دیگه این اتفاق داره میفته !!
امروز یک خانمی رو توی خیابون دیدم که ظاهرش هم پوشش و هم آرایشش به قدری زننده بود که واقعا یادش میفتم اعصابم خورد میشه و واقعا دلم براش میسوزه...!بابا آخه خب طوری آرایش کنین ک حداقل خوشگل بشین واقعا چ دلیلی داره !!؟
خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه.....:dadad4:

گاهی همچین افرادی از نظر روانی مشکل دارن ... مثلا همین عکس بالا رو ببینید طرف روی گونش و پیشونیش رو با ناخن زخم کرده ( خراش داده ) ... خوب این آدم دچار خود زنی و پرخاش گری هست .
اما بعضی آرایش ها توی خیابون که واقعا زننده هست . همیشه هم بوده چون بعضی ها به هر قیمتی که هست دوست دارن جلب توجه کنن ...

negahban

New member
بله چیه؟........دکتر خیلی سایت میای مراقب باش دکترا باید خیلی درس خوندا

بالا