کلا این افریقایی ها علاقه زیادی ب در ب و داغون کردن سر و صورتشون دارن:65d6a5d6s:
![]()
- - - Updated - - -
البته هدف از زدن این پست فقط نشون دادن چند تا دونه گوشوار نیست ... فقط می خواستم خط فکری عده ای رو نشون بدم... عده ای که در جهالتشون غرق شدن و حتی حاضر نیستند در مورد کاری که میکنن لحظه ای فک کنند
اگه این چند تا عکس آخر کسی رو ناراحت میکنه بگه تا پاکش کنم چون خدای ناکرده قصد تبلیغ که نداریم...
اگراشتباه نکنم این عکسهایی که گذاشتین مربوط به فرقه های شیطان پرستی هست،هرکسی این کارهاروانجام نمی ده
مثلاعلامت ایکس روتوجه کنیدیاعلائم دیگه ی شیطان پرستی که به نوعی استفاده کردند.
![]()
- - - Updated - - -
البته هدف از زدن این پست فقط نشون دادن چند تا دونه گوشوار نیست ... فقط می خواستم خط فکری عده ای رو نشون بدم... عده ای که در جهالتشون غرق شدن و حتی حاضر نیستند در مورد کاری که میکنن لحظه ای فک کنند
اگه این چند تا عکس آخر کسی رو ناراحت میکنه بگه تا پاکش کنم چون خدای ناکرده قصد تبلیغ که نداریم...
کلا جدا از اینکه اینها برای تبلیغ و متفاوت نشون دادن فرقه هاشون دارن این کار ها رو میکنن نمیدونم بعضی از این رفتار ها، و سبک های متفاوت پوشش و آرایش چ دلیلی میتونه داشته باشه!! آیا فقط به دلیل جلب توجهه و یا اینکه واقعا معیار های زیبایی تغییر کرده!! واقعا هم فرقی نداره الان اینها توی اونور دنیا اینجورین و توی کشور خودمون هم ی جور دیگه این اتفاق داره میفته !!
امروز یک خانمی رو توی خیابون دیدم که ظاهرش هم پوشش و هم آرایشش به قدری زننده بود که واقعا یادش میفتم اعصابم خورد میشه و واقعا دلم براش میسوزه...!بابا آخه خب طوری آرایش کنین ک حداقل خوشگل بشین واقعا چ دلیلی داره !!؟
خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه.....:dadad4:
اینم یه عکس دیگه که خیلی دنبالش بودم امروز اتفاقی دیدمش
![]()
نگهبان :black_eyed:حالم بهم خورد اینم شد عکس
نگهبان :black_eyed:حالم بهم خورد اینم شد عکس