گفتگو درباره آزمون جامع علوم پایه اسفند 90

dr.mahdi

New member
salam bacheha
sharmande ke natunestam biam sar bezanam akhe mosaferat hastam ‏ ‏
be net dastrasi ziadi nadaram
babat type be sorat english mazerat mikham inja farsi nadaran
man hanuz nomramo nemidunam
mishe yeki kholase var tozih bede chi shode .lotfan

dr.mahdi

New member
man yeki az bacheha behem nomramo goft
ezafe ke nashod hichi 2 nomre ham azam kar kardan!
Key bayad berim vezarat

rozita

New member
مطمئن باشید تعدادمون اونقدری هست که شما پشیمون نشید.فقط میمونه اینکهوزارت خونه فعال باشه یا نه.
5om roze karie.va organhaye dolati be joz madares va amoozeshe aali tatil nistand.man fekr mikonam baz bashe.aghaye hamid shoma bilit bargasht vase che roozi gereftin?

سلام.من که گفتم فقط 5 تا اضافه شده.چون من تمام اونهایی که تو پاسخ نامه زدم تو دفترچه هم عینا زدم و با کلید نهایی چک کردم شدم 97 که جواب اومده 102.در ضمن تو دانشگاه ما هم 92 یکی از دوستام شده.

chera ke nadare azizam chon ta oonjai ke man midonam 2 nafar az bachehaye mashhad rooze 1shambe ke nomrashono gereftan 92-93 boodan!!!! yani 10 nomrei ham ke dadan nemidonam pas ina chetor 93 hastan...nemifahmam vaghean chi be chie
سلام.من که گفتم فقط 5 تا اضافه شده.چون من تمام اونهایی که تو پاسخ نامه زدم تو دفترچه هم عینا زدم و با کلید نهایی چک کردم شدم 97 که جواب اومده 102.در ضمن تو دانشگاه ما هم 92 یکی از دوستام شده.

rozita

New member

salam .balatarin oftade to daneshgahe shoma ba chand oftadeh?

salam .balatarin oftade to daneshgahe shoma ba chand oftadeh?
من دقیقا خبر ندارم.چون تلفن زدم و برای خودم و دوستم پرسیدم فقط دوستمو می دونم 92 شده.ولی 5 نفر تا الان می دونم افتدن .حالا با چندشو خبر ندارم متاسفانه.ولی واقعا ناحقی شد.چون به شهریور 26 تا اضافه کردن دقیقا .ولی اسفند فقط 5 تا!!!!

rozita

New member
من دقیقا خبر ندارم.چون تلفن زدم و برای خودم و دوستم پرسیدم فقط دوستمو می دونم 92 شده.ولی 5 نفر تا الان می دونم افتدن .حالا با چندشو خبر ندارم متاسفانه.ولی واقعا ناحقی شد.چون به شهریور 26 تا اضافه کردن دقیقا .ولی اسفند فقط 5 تا!!!!
be doostaye man 10 ta ezafeh shode.balaye 100 bodan

hony

New member
man khahesh mikonam bachehai ke jadid hastand began az kodoom daneshga hastan,
man mikham az shoma ke lotf konid zahmate hamoon chand nafario ke midonid oftadanbekeshiin va hamegi tehran bashid 5om .ok?

hony

New member
hony jan salam.hony man kheili negaranam ke 5 om biam va kasi nayomadeh bashe ya masaln tedademoon angosht shomar bashe!
rozita jan salam,negarani ke faidei nadare,beharhal hame darim in karo mikonim va tamame rooz darim talash mikonim baraye khabar resani va hame daran mian tehran va hamegi mesle ham hastan...negaran nabash omidet be khoda bashe,vase blite bargasht ham ke porsidi man anzaram ine ke blite bargasht nagirid bacheha 1%ehtemal bezarim ke momkene niaz bashe6om ham oonja bashim,motmaenan az terhan be hame ja bara2,3 nafar ticket gir miad negaran nabshid

حمید

New member
5om roze karie.va organhaye dolati be joz madares va amoozeshe aali tatil nistand.man fekr mikonam baz bashe.aghaye hamid shoma bilit bargasht vase che roozi gereftin?
من بلیط برگشت نگرفتم.احتمال میدم که 5م همه ی کارکنان وزارت خونه نباشند یا اینکه کار به 6م هم بکشه.راستی روزیتا خانم شما از کدوم دانشگاه هستید؟چند نفر افتادید؟بهشون خبر دادید.میان؟

آخرین ویرایش:

حمید

New member
سلام.در ضمن تو دانشگاه ما هم 92 یکی از دوستام شده.
بعید میدونم چون این اولین موردیه که من شنیدم.(من خودم هم عکس نمره های 2تا دانشگاه رو دیدم و بالای 90نداشت)همه ی دانشگاهها متفق القول گفتند بالای 90رو 10نمره اضافه کردندپاس شدند(البته خود 90پاس نشده).احتمالا این دوستان نمره رو ندیدند و فقط قبولی و مردودی رو پرسیدند و مثل من که 93حساب کرده بودم رو نمره ای که خودشون حساب کردند گفتند.

afshin

New member
.

پیش بینی های من اینه:

ما ملت اهل کوفه روز پنجم به طور پراکنده (برای هم فال و هم تماشا) میایم به سمت وزارتخونه
دسته های پراکنده سه جهار نفری تشکیل میدیم و به وضعیت هم میخندیم
وزارتخونه تا ساعت یازده تحویلمون نمیگیره
سه یا چهار نفر که داغترند چوب رهبری رو توی دست شون میگیرن وسعی در جمع آوری امتشون دارن
حراست درب وزارتخونه میگه فعلا ده متر فاصله بگیرید تا اتومبیل های مسئولین بدون کم کردن سرعت وارد شن
جهنمی ها از تو وسیله نقلیه آتشین شون به ما چش غره میرن
رهبران امت ما سعی در شناسایی رهبران اونا دارن. ولی رهبران اونا سعی میکنن ما رو هیچی حساب نکنن. البته احتیاج به چندان سعی کردنی هم نداره
ساعت یازده دوازده حراست میگه مسئول دفتر یکی از شعبه های جهنم میگه امروز که تقریبا روز تعطیله و کسی از مسئولین نمیاد
رهبران امت ما به حراست میگن بپرس به جاش کیه ؟ جواب میدن به جاش هم کسی نیست بعد معلوم میشه همون مسئول دفتر بزرگترین مسئول وقت وزارتخونه است.
از اعماق جهنم جواب میدن لطفا خواسته هاتونو بنویسید و متفرق بشید ... قول بررسی داده می شود ....
اینجا یهو چراغا خاموش میشه و لشکر سیاهی دودره میکنه و رفیقاشونو دور میزنن و میرن و از اون به بعد از طریق شماره تلفن هایی که همین امروز از هم قطارهاشون گرفتن پی گیر ماجرا میشن
بقیه که قسم خورده ان و نمیتون به راحتی در برن میگن ما همینجا میخوابیم !!!!!!
حراست میگه خوب عیب نداره بخوابید ولی از دم در دور شید ...
تا پایان ساعت اداری بیش از ده نفر نمیمونن در حالیکه زمزمه های آتشین بین خودشون ردوبدل میکنن
تعداد بانوان معترض تا قبل از پایان ساعت اداری صفره و عذرشون پذیرفته شده است .
و در نهایت هیچ کس در پایان روز پنجم عید نوروز دم در وزارتخونه نخواهد بود .
در ابتدای روز بعد کمتر ازا نگشت شمار روز قبل دوباره دم درند... حراست این بار کمی انفعالی تر عمل میکنه و میگه اسم هاتونو بنویسید و بدید تا بیشتر بررسی کنیم ...
احتمالا در اثنای ساعت های اداری روز ششم یکی از مسئولین قول میده که نهایتا تا پانزدهم فروردین ، قبل از شروع کلاسا نتیجه درخواست معترضین پاسخ داده خواهد شد و نتیجه به دانشگاه های مرتبط ابلاغ میگردد.
امکان نداره کسی جرات داشته باشه و بگه من همین امروز جواب میخوام ولی اگر بگه کسی تحویلش نمیگیره
در صورت محال اگر تعداد معترضین که پافشاری میکنن بیش از ده نفر باشه اجتماع اعتراض قانونا سیاسی تلقی میشه و نیروهای انتظامی دخالت میکنه ... گفتم در صورت محال
پونزدهم هیچ کس هیچ نتیجه ای از هیچ دانشگاه نمیگیره .
ما هم که دیگه روی دیدن همکلاسی هامونو نداریم که پاس کردن و پونزدهم دارن میرن کلاس جدید فیزیوپات، اصلا نمیریم دانشگاه، شاید به آموزش دانشگاه زنگ بزنیم
شونزدهم اندک اندک میریم سراغ کتابامون ...
میر؟ نه حالا که وقت زیاد داریم جزوه هامونو میخونیم، گری ، گایتون ، رابینسون ، هارپر ، واااااای ی ی باز اینا ؟؟؟ :((
چند روز بعد به این نتیجه می رسیم که دنیا پستی و بلندی زیاد داره و شکست مقدمه پیروزیه
انصافا بد و بیراه نثارم نکنین شما انسانهای فرهیخته ای هستید... اینا فقط پیش بینی بود.

hony

New member
.

پیش بینی های من اینه:

ما ملت اهل کوفه روز پنجم به طور پراکنده (برای هم فال و هم تماشا) میایم به سمت وزارتخونه
دسته های پراکنده سه جهار نفری تشکیل میدیم و به وضعیت هم میخندیم
وزارتخونه تا ساعت یازده تحویلمون نمیگیره
سه یا چهار نفر که داغترند چوب رهبری رو توی دست شون میگیرن وسعی در جمع آوری امتشون دارن
حراست درب وزارتخونه میگه فعلا ده متر فاصله بگیرید تا اتومبیل های مسئولین بدون کم کردن سرعت وارد شن
جهنمی ها از تو وسیله نقلیه آتشین شون به ما چش غره میرن
رهبران امت ما سعی در شناسایی رهبران اونا دارن. ولی رهبران اونا سعی میکنن ما رو هیچی حساب نکنن. البته احتیاج به چندان سعی کردنی هم نداره
ساعت یازده دوازده حراست میگه مسئول دفتر یکی از شعبه های جهنم میگه امروز که تقریبا روز تعطیله و کسی از مسئولین نمیاد
رهبران امت ما به حراست میگن بپرس به جاش کیه ؟ جواب میدن به جاش هم کسی نیست بعد معلوم میشه همون مسئول دفتر بزرگترین مسئول وقت وزارتخونه است.
از اعماق جهنم جواب میدن لطفا خواسته هاتونو بنویسید و متفرق بشید ... قول بررسی داده می شود ....
اینجا یهو چراغا خاموش میشه و لشکر سیاهی دودره میکنه و رفیقاشونو دور میزنن و میرن و از اون به بعد از طریق شماره تلفن هایی که همین امروز از هم قطارهاشون گرفتن پی گیر ماجرا میشن
بقیه که قسم خورده ان و نمیتون به راحتی در برن میگن ما همینجا میخوابیم !!!!!!
حراست میگه خوب عیب نداره بخوابید ولی از دم در دور شید ...
تا پایان ساعت اداری بیش از ده نفر نمیمونن در حالیکه زمزمه های آتشین بین خودشون ردوبدل میکنن
تعداد بانوان معترض تا قبل از پایان ساعت اداری صفره و عذرشون پذیرفته شده است .
و در نهایت هیچ کس در پایان روز پنجم عید نوروز دم در وزارتخونه نخواهد بود .
در ابتدای روز بعد کمتر ازا نگشت شمار روز قبل دوباره دم درند... حراست این بار کمی انفعالی تر عمل میکنه و میگه اسم هاتونو بنویسید و بدید تا بیشتر بررسی کنیم ...
احتمالا در اثنای ساعت های اداری روز ششم یکی از مسئولین قول میده که نهایتا تا پانزدهم فروردین ، قبل از شروع کلاسا نتیجه درخواست معترضین پاسخ داده خواهد شد و نتیجه به دانشگاه های مرتبط ابلاغ میگردد.
امکان نداره کسی جرات داشته باشه و بگه من همین امروز جواب میخوام ولی اگر بگه کسی تحویلش نمیگیره
در صورت محال اگر تعداد معترضین که پافشاری میکنن بیش از ده نفر باشه اجتماع اعتراض قانونا سیاسی تلقی میشه و نیروهای انتظامی دخالت میکنه ... گفتم در صورت محال
پونزدهم هیچ کس هیچ نتیجه ای از هیچ دانشگاه نمیگیره .
ما هم که دیگه روی دیدن همکلاسی هامونو نداریم که پاس کردن و پونزدهم دارن میرن کلاس جدید فیزیوپات، اصلا نمیریم دانشگاه، شاید به آموزش دانشگاه زنگ بزنیم
شونزدهم اندک اندک میریم سراغ کتابامون ...
میر؟ نه حالا که وقت زیاد داریم جزوه هامونو میخونیم، گری ، گایتون ، رابینسون ، هارپر ، واااااای ی ی باز اینا ؟؟؟ :((
چند روز بعد به این نتیجه می رسیم که دنیا پستی و بلندی زیاد داره و شکست مقدمه پیروزیه
انصافا بد و بیراه نثارم نکنین شما انسانهای فرهیخته ای هستید... اینا فقط پیش بینی بود.
afshin jan bado birah nesaret nemikonim chon ma farhikhteim ama motasefam ke ba in hame darkhast az shoma dar inja baz ham bazre na omidi mipashi va farhikhtegi ro dar mana nafahmidi!!! man haminja elam mikonam age ba harfhaye afshin na omid hastid nayayd,ayandeye khodemoon ro khodemoon misazim . omidemoon be khoda bashe hamoontor ke hamishe ezafe shode ya base taghir karde emsal ham motmaen bashid age bekhaym mitonim.

بالا